Ma i da hoce, a nece sigurno, ne moze stici. Iz aviona na teren

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma i da hoce, a nece sigurno, ne moze stici. Iz aviona na teren
Vitalni ne razumijem se baš u računice za branjenje bodova i slično ali kako sam vidio na live atp stranici ako osvoji može biti blizu top 60 tako da stvarno ove sezone igra tenis iz snova i nadati se da neće biti nekih povreda jer puno turnira ove godine igra i puno mečeva čini mi se da ti je jedan od prošlih postova bio podatak da u prosjeku u ovoj godini igra 10 mečeva mjesečno što je veoma težak ritam.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:12Hajde Ti moja lijepa KRAJINO, jesam vitalan, ali "nemerem"![]()
Ono sto sam primjetio moze Damir i bolje, aBd![]()
Da je Damir to uradio, NATO bi spremili u dragu nam BiH![]()
USO osigurao, brani75 b., 7.IVCAZIN je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:20Vitalni ne razumijem se baš u računice za branjenje bodova i slično ali kako sam vidio na live atp stranici ako osvoji može biti blizu top 60 tako da stvarno ove sezone igra tenis iz snova i nadati se da neće biti nekih povreda jer puno turnira ove godine igra i puno mečeva čini mi se da ti je jedan od prošlih postova bio podatak da u prosjeku u ovoj godini igra 10 mečeva mjesečno što je veoma težak ritam.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:12Hajde Ti moja lijepa KRAJINO, jesam vitalan, ali "nemerem"![]()
Ma tipičan ci.ganluk od ovog Čeha a to da mirDa može još bolje to je sigurno čini mi se po komentarima da je večeras bio lošiji nego sinoć.
Nejse sutra uz repku a dok je poluvrijeme i timeout gledat Damira i navijat
Malo nam treba
Nadam se duplom slavlju iz dvoraneSamozdravlje je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:24USO osigurao, brani75 b., 7.IVCAZIN je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:20Vitalni ne razumijem se baš u računice za branjenje bodova i slično ali kako sam vidio na live atp stranici ako osvoji može biti blizu top 60 tako da stvarno ove sezone igra tenis iz snova i nadati se da neće biti nekih povreda jer puno turnira ove godine igra i puno mečeva čini mi se da ti je jedan od prošlih postova bio podatak da u prosjeku u ovoj godini igra 10 mečeva mjesečno što je veoma težak ritam.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:12
Hajde Ti moja lijepa KRAJINO, jesam vitalan, ali "nemerem"![]()
Ma tipičan ci.ganluk od ovog Čeha a to da mirDa može još bolje to je sigurno čini mi se po komentarima da je večeras bio lošiji nego sinoć.
Nejse sutra uz repku a dok je poluvrijeme i timeout gledat Damira i navijat
Normala![]()
rece na kraju da pred finale zeli samo da se odmori dobro i naglasio da je igrao puno meceva u zadnje vrijeme.. sudeci po broju bodova i para koje su zaradjene na ovoj americkoj turneji odmorit ce sigurno i preskociti zadar zasluzenoSamozdravlje je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:19Ma i da hoce, a nece sigurno, ne moze stici. Iz aviona na teren![]()
Morao sam na ovo podsjetiti, nisam prognozirao, vise se nasalio. Ja vas drugi put pozdravljamSamozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:38Sta bi mu donijela ? Donijela bi mu 10x vise od sinocnje neostvarene pobjede. Donijelo bi mu bodova , onoliko koliko je
osvoio u ova dva "sjajna" mjseca. Donijelo bi mu ranking na granici top 60. Iskreno ne mogu ni u najljepsim snovima
odsanjati tu titulu. Donijelo bi mu direktan plasman na sve ATP500 i ATP1000 turnirima(uz ponekih 10 bodova na
sljedecim turnirima). R16, QF mu donosi dosta, titula "sve" , uz dobro zdravlje.![]()
![]()
![]()
Treba pokušati ako mu je ostalo imalo snage osvojiti sutra turnir i onda na zaslužen odmor,sad može pametno birati turnire,dosta je bilo kvalifikacijaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:41u pohodu do finala redom samarao sestog, petog i treceg nosioca turnira
usput u padze tutnuo 22k$ a ako osvoji ide to na 38k$, moglo bi se reci americko proljece za zivcu![]()
ako nije prethodno prijavio turnir (citaj miami) postoji li kakva sansa da sad tamo zaigra poslije ovih partija??? poslo me asim i ti fazoni prolazi li to tamo?![]()
QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:41u pohodu do finala redom samarao sestog, petog i treceg nosioca turnira
usput u padze tutnuo 22k$ a ako osvoji ide to na 38k$, moglo bi se reci americko proljece za zivcu![]()
ako nije prethodno prijavio turnir (citaj miami) postoji li kakva sansa da sad tamo zaigra poslije ovih partija??? poslo me asim i ti fazoni prolazi li to tamo?![]()
Samozdravlje je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:06A ja bih volio zbog tebe , jer te ne smije niko nervirati u Ramazanu![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.