Vanja8 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 08:31
H8Z7 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:46
Vanja8 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 00:08
Ova ekipa ima i kvalitet ,a i sirinu...
Danas ne igraju ni Djordjevic, ni Jovic, ni Pavicic, ni Butic i opet dominiras iz utakmicu u utakmicu...
Uvijek 4 do 5 igraca iz prve postave nisu na raspolaganju i to se zaista na terenu ne osjeti, a osjetilo bi se itekako kod svake druge ekipe...
Neko ce reci Igman, ali osim Pavicica ti isti igraci nisu bili na terenu protiv Zrinjskog, pa su izgledali kao Famos...
Jednostavno, ova ekipa i kad lose igra, ona melje, stvara sanse, zicere...
Ja ovdje nikome ne mogu reci, vala je slab bio danas...
Zasto?
Pa jednostavno, ne pijem vise lexiliume 20 minuta prije tekme...
Ostanite na zemlji tako vam Boga. Ovo je još daleko od onoga što si napisao, ide dobrim putem ali ima još mnoogo stvari koje se trebaju popraviti a za to treba vremena. Izostanci se osjete, Đorđević pogotovo, ne pamtim kad smo zadnji put iz prekida postigli gol ili zaprijetili. Kako se Đorđević povrijedio mi smo bezopasni iz prekida, a imamo Bubanju, Gojkovića, Soldu. Poređenje sa zadnjim sezonama ovo je odlično, ali imam još prostora za napredak, kao što sam gore rekao treba nam vremena.
A Boga ti, sta sam ja to nerealno napisao, da nisam rekao da cemo osvojiti LS slijedece godine ili da smo trenutno bolji od Bayerna...?
Ovo su cinjenice i nista nisam idealizirao, samo sam naveo ono sto me raduje...
Naravno da imamo problema sa realizacijiom, naravno da se nekada pogrijesi sa postavkom igraca, formacijom, ali osim jedne tekma(ono sa Zrinjom na Kosevu), svaku tekmu stvoris dovoljno sansi da je dobijes.
Ovo sto sam ja napisao reci ce ti 95% trenera u ligi...
Hadzibegic je na nekom podcasti izjavio da maltene sva ta generacije cala husref on paja svrakic itd vide u Zekicu da ima taj X faktor i da se svi slazu da treba podrzat Zekica maksimalno..
Nekazem da su oni neki GIGA MEGA treneri ali definitivno taku vrstu bosnja da okupis da imas podrsku to je nemoguca misija. Pa bar dvoica troica bi se razisla da nam je trener gvardiola..posebno sto nismo prvi na tabeli i sto kasnimo pofino..
Nama treba jos jedana top 10 tka neko ko Rahmanovic. Recimo nebi valjalo sad da vratimo Amara i da on misli evo vratio sam se u klub al ja sam glavni nesmijeme niko pitat nista ja radim sta hocu mene su navijaci trazili trener mora mene pitat a ne ja njega ja igram kad ja hocu neigram kad ja necu da igram itd itd. Zato bi vise volio Kvalitet rahmanovica u drugom mladjem igracu koji zeli da napreduje..
Moze i Amar se vratit al da bude onako kako trener kaze i da igra ono sto od njeg trener trazi..
Nebi bilo lose dovest Novog dobrog provjerenog golmana koji je bolji od rogica, al ako nebi ni nasli Rogicu produzit ugovor na 1+1..Rogic od dolaska Zekica moze dobit debelu 4 vorku, posebno kad se uzme da je bio alaim vol 3 kad je tek dosao, al pokazao se kao profesionalac radio je sutio je bio je rezerva svjestan da je svoim nekvalitetom doveo sebe da je Sehinovic branio prije njega pa onaj dugonja i zena rockov. A sad realno bolje brani od svih nabrojani i meni cak pokazuje znakove da on moze jos bolje i da ta klupa koliko god mu je valjala ostavila je i trauma vidi se jos da ima malo nervoze. Znam da se ovde mozda nece neki slozit ovo sto cu reci al ubjedjen sam ako Rogic bude nastavio radit ko dosad i bude prvi golman konstantno da ce bit bolji od Muftica. Nezaboravite, muftic brani u kontinuitetu 2-3 godina u klubu u kojem je citav zivot, roguc je dosao iz druge drzave KARASTROFALNO los bio kad je dosao izgubio mjesto medju stativama tako reci spao je od prvog golmana da bude 3ci golman, 4 trenera kod svakog zamjena 1 utakmicu po sezoni brani.. iz takvog ponora nekvaliteta doc gdje sad NEMOZE nekvalitet.. Muftic je dobio sansu u ekipi koja nema kvaliteta gdje bilo sve nanjemu (i sad je) i kad primi go ljudi nece njega krivit kad nema ko da mu pogne naravno nekad odbrani i na svakoj utakmici ina 4-5 suteva i samim tim dobiva samo pouzdanje a nekad i ako neide nema pritiska jer mu se klub 15 godina nebori nizasta,takodje svjesni da je sve okonjega svicarski sir.. on da je kod nas nista bolji od Rogica nebi bio.
Nekazem da je Muftic los golman al uporedjujem njega i Rogica. Neznam koliko Muftic ima godina al ubjedjen sam da je on bio u situaci ko rogic kod nas da bi on vec bio danas u radniku il fanosu trener kadeta
Pokusat nac bas klasu GOLMANA koji osjace nesto ko Delac kad je dosao ako ne produzit Rogucu ugovor al drazit da igra za 25% manju platu nego sto je imo, jer posteno je da nesto vrati para klubu koneg je muzo a davo nije nista godinu ipo. To bi bilo fer