E moj Nodi, kad daju vise sanse propalom Radniku za pobjedu, dokle je doslo ..
OVO SE MORA UZETI!!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hahah ne treba se brate obazirati na toGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 11:41E moj Nodi, kad daju vise sanse propalom Radniku za pobjedu, dokle je doslo ..
OVO SE MORA UZETI!!!!
Ma nije pablo padobranac, on je veliki navijac. Samo ga interesuje da klub napreduje, do sad je prezadovoljan.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 mar 2025, 10:29Dzezvar nisam te prepoznao.
Od ove teme ste napravili lobotomiju 2. Vjerovatno cete se ugasiti kao i oni tamo kad odredjene strukture izlete iz kluba.(Ovdje mislim na Pabla i ove padobrance)
Nevjerovatno je da ne smijes iznijeti drugacije misljenje jer odmah si "hulahopka".
Tamo su me banovali jer sam napisao da Misimovic veze nema o fudbalu.. a ovdje se trazi ban jer mislim da ova ekipa moze puno bolje od ovog na proljece sto gledamo.
Ovog momka PP sasvim slucajno znam. Dok ste vi iz CG, Svedske, i ostalih toplih domova mudrovali, on je kisnuo po Lukavici, Grbavici i ostalim stadionima u BiH. Momak zivi da mu se smjena uklopi da moze Zelju gledati.
Savjet za vas koji ne zivite u Sarajevu. Nije sve onako kako vam mediji, forumi predstavljaju. Od politike u drzavi pa do Zelje.
Isto kao i vecina ljudi koji idu na utakmice, nesto nisam cuo zvizduke protiv borca da raja nije zadovoljna? Tako da mozes botovati po forumu.duskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:00Ma nije pablo padobranac, on je veliki navijac. Samo ga interesuje da klub napreduje, do sad je prezadovoljan.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 mar 2025, 10:29Dzezvar nisam te prepoznao.
Od ove teme ste napravili lobotomiju 2. Vjerovatno cete se ugasiti kao i oni tamo kad odredjene strukture izlete iz kluba.(Ovdje mislim na Pabla i ove padobrance)
Nevjerovatno je da ne smijes iznijeti drugacije misljenje jer odmah si "hulahopka".
Tamo su me banovali jer sam napisao da Misimovic veze nema o fudbalu.. a ovdje se trazi ban jer mislim da ova ekipa moze puno bolje od ovog na proljece sto gledamo.
Ovog momka PP sasvim slucajno znam. Dok ste vi iz CG, Svedske, i ostalih toplih domova mudrovali, on je kisnuo po Lukavici, Grbavici i ostalim stadionima u BiH. Momak zivi da mu se smjena uklopi da moze Zelju gledati.
Savjet za vas koji ne zivite u Sarajevu. Nije sve onako kako vam mediji, forumi predstavljaju. Od politike u drzavi pa do Zelje.
Bice polahko, nikad kod nas raja nije bila nezadovoljna i reagovala na vrijeme. Kad se zaglibi u **** do kraja onda se zvizdi i reaguje i na sta treba i na sta ne treba.Pablo11 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:22Isto kao i vecina ljudi koji idu na utakmice, nesto nisam cuo zvizduke protiv borca da raja nije zadovoljna? Tako da mozes botovati po forumu.duskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:00Ma nije pablo padobranac, on je veliki navijac. Samo ga interesuje da klub napreduje, do sad je prezadovoljan.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 mar 2025, 10:29
Dzezvar nisam te prepoznao.
Sta treba reagovati ne kontam? Mijenjati trenera?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:26Bice polahko, nikad kod nas raja nije bila nezadovoljna i reagovala na vrijeme. Kad se zaglibi u **** do kraja onda se zvizdi i reaguje i na sta treba i na sta ne treba.Pablo11 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:22Isto kao i vecina ljudi koji idu na utakmice, nesto nisam cuo zvizduke protiv borca da raja nije zadovoljna? Tako da mozes botovati po forumu.duskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:00
Ma nije pablo padobranac, on je veliki navijac. Samo ga interesuje da klub napreduje, do sad je prezadovoljan.
klocu prvo dodji na grbavicu pa seri po jugu, al jah znas samo kao zdapi najveca praviti 65+ naloga na ovom forumuduskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:27Ma ko ce ti zvizdati. Pa jug koji je nekad bio pokretac svega, sad ima ozbiljan biznis. Ljudi se spremaju da idu u rat. Da brane nasu Beiha.
Tako je reci im!duskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 14:27Danas samo pobjeda dolazi u obzir i nista drugo. Ko ce igrati, na koji nacin, vise nikoga ne interesuje.
Zbog pickastog pristupa prethodne utakmice kad je trener zadovoljan s nerijesenim doveli smo se u situaciju da je evropa jako upitna. A mi ako ne odemo u evropu jadna nam majka. A ako nastave ovako, karte im 15maraka nece placati niko. Najskuplje u drzavi.
daj ba @irfo odradi kvartalnu deratizacijuduskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 14:27Danas samo pobjeda dolazi u obzir i nista drugo. Ko ce igrati, na koji nacin, vise nikoga ne interesuje.
Zbog pickastog pristupa prethodne utakmice kad je trener zadovoljan s nerijesenim doveli smo se u situaciju da je evropa jako upitna. A mi ako ne odemo u evropu jadna nam majka. A ako nastave ovako, karte im 15maraka nece placati niko. Najskuplje u drzavi.
duskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 14:27Danas samo pobjeda dolazi u obzir i nista drugo. Ko ce igrati, na koji nacin, vise nikoga ne interesuje.