LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2011, 02:47

Veceras dosta tesko gostovanje kod Portlanda i red bi bio da zaigramo nasu prepoznatljivu igru, jer mislim da je bilo dosta zahebancije. Chicago i San Antonio treba zaboraviti, ali veceras treba iskoristiti sinocnji poklon Chicaga i opet pobjeci dvije pobjede Bostonu i Miamiju. Veceras sam spreman na sve i neznam licno sta da ocekujem, ali me takodjer ne bi cudilo ukoliko bi opet izgubili utakmicu radi zahebavanja na parketu.

PS: Coach K je vec izjavio da nema potrebe da Lakersi pokusavaju da stupe s njim u kontakt i da on ne zeli napustiti Duke i da ce dobiti odgovor kao 2004.godine. Znam da je jos rano da se o ovom prica ali nekako nema tu nekog velikog kvaliteta ako je vjerovati medijima. Jedino mozda Roy Williams s univerziteta North Carolina, a kod ostalih imena ce prije Bryant biti trener-igrac. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 apr 2011, 06:26

Poraz :roll:

To znaci 99% da necemo imati prednost domaceg terena u finalu :roll:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 apr 2011, 10:50

Kobe Bryant je napisao/la:Poraz :roll:

To znaci 99% da necemo imati prednost domaceg terena u finalu :roll:
jest,jest..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 apr 2011, 11:42

http://gamedayreplay.com/2010-2011%20NB ... 0April.htm

Sinocsnja utakmica za download torrent ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 apr 2011, 11:58

Ocekivan poraz sinoc...tamo smo gubili i kad smo igrali kako treba.

Izjava Phila poslije meca dovoljno govori:"These guys just don't want to play hard right now."

Ja sam najavljivao i ranije da cemo imati jedan ovako los period pred kraj sezone da bi dostigli pravu formu za play off ali tek nam se sad vracaju oni glupi porazi u prvom dijelu sezone kada smo gubili kuci od ekipa koje se nisu ni priblizile play off-u.

Sad smo izjednaceni sa Bostonom i Miami-jem,Dallas je takodje tu blizu tako da i nismo u bas dobroj situaciji jer imamo 3 teske utakmice do kraja.Prvo Spursi,pa Oklahoma i onda Kingsi koji su u odlicnoj formi.

Boston i Miami igraju medjusobno sutra...Dallas bi mogao i do 3-0 do kraja tako da bi trebalo malo ozbiljnije igrati ove zadnje 3 utakmice...ali kako god bude ja vjerujem da Phil zna sta radi...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2011, 13:20

Za mene licno ocekivan poraz koji je nasu situaciju u mnogome zakomplikovao i nadam se da ce sutra Miami upisati pobjedu, a i mi takodjer jer ja i dalje smatram Boston najvecim favoritom za veliko finale. Bilo je za ocekivati ovaj pad u igri nakon Dallasa, ali su trebali dobiti Utah-u i Wariorrse i onda bi imali mir u kuci, nego sada ukoliko zelimo ostati treci u cijeloj moramo igrati maksimalno ozbiljno.
Nekako ja ima osjecaj da se jucer svjesno islo na poraz, da bi se u prvom krugu PO igralo protiv NOH-a, a Portlandu pomoglo da zavrsi na poziciji broj 6, jer mi protiv NOH-a ne bi trebali imati vecih problema, a veliku bitku ce voditi Dallas i Portlandu sto bi nama u konferencijkom polufinalu islo na ruku.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 apr 2011, 15:31

Ma trebaju se samo uozbiljiti, kvalitet imaju! Mene ne zabrinjavaju ova tri poraza zaredom, ali moraju prestati sa zezanjem jer Dallas prijeti! :D Ipak, mislim da Phil zna sta radi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 apr 2011, 01:30

DaBogda da uzmete Spurse u cast Bullsa : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 apr 2011, 11:53

Titova-Juga je napisao/la:DaBogda da uzmete Spurse u cast Bullsa : )

Kakvu crnu cast Bullsa kad ne mozemo da pobjedimo ni u svoju cast :D

A bio bi red da dobijemo pa da uhvatimo trece mjesto u kompletnoj ligi posto ce Spursi vjerovatno malo i odmarati ove najbolje igrace a s obzirom kako igramo to nam je jedina sansa :mrgreen:

Sinoc 3 cevrtine solidno a u zadnjoj raspad...9 izgubljenih(ukupno 10) za 16-32 u toj dionici...Kad ce vise play off 8-) :?:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 apr 2011, 13:22

adnan24 je napisao/la: Sinoc 3 cevrtine solidno a u zadnjoj raspad...9 izgubljenih(ukupno 10) za 16-32 u toj dionici...Kad ce vise play off 8-) :?:
Ma siguran sam da Pop nece previse umarat svoje startere, ne kazem da ce se zajebavat, ali L.A ih sigurno moze namirit uz raspolozenog Gasola i Odoma pored Kobe-ja
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 apr 2011, 23:38

Dakle cinjenice govore sljedece:

- ispred nas su Spursi, Bullsi, Heati i Celticsi, a Dallas ima u posljednja dva meca priliku da nas prestigne
- mislim da u ovoj ekipi nesta nestima i da nije u pitanju samo tempiranje forme
- ocekujem da ce nas Dallas prestici u ova posljednja dva mec tako da cemo tek kao sesti iz cijele lige uci u PO
- ja mislim da se forma tempira kada je vec nesto obezbijedjeno, a ne kada ti jedna utakmica moze odluciti hoces li biti treci ili sesti
- od sinocnje utakmica sam 100 % ubjedjen da je nas najveci domet konferencijsko finale protiv San Antonia, gdje ce nam i biti kraj
- mislim da nam sada slijedi jedan malo duzi "susni" period bez titule od jedno 7-8 godina, ako cak ne i vise
- i za kraj slag na torta izjava Fishera nakon utakmice gdje mi je doslo da razbijem monitor:"Mislim da je prednost domaceg terena bitna u PO, jer kada se sjetim sedme utakmice prosle godine protiv Bostona kada smo gubili s 13 razlike, opet smo znali da uz navijace mozemo doci do pobjede, ali da se utakmica igrala negdje izvan Stapelsa siguran sam da bi izgubili". Pa onda pokazite nesta na parketu, jer ste u posljednjih pet utakmica od borbe za najbolji omjer u ligi dosli u borbu za petu poziciju u ligi, a medju tim utakmicama su bile dvije koje su se morale dobiti, a da ne pricamo o glupim porazima u toku sezone.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 apr 2011, 00:41

amerosm je napisao/la:- ja mislim da se forma tempira kada je vec nesto obezbijedjeno, a ne kada ti jedna utakmica moze odluciti hoces li biti treci ili sesti

Ne bih se slozio s tobom ovdje...mi smo poslije all stara igrali na veoma visokom nivou,veoma blizu 100% a taj nivo je veoma tesko drzati jedan duzi period,posebno kroz play off u kojem su najtezi moguci protivnici...tako da je bilo logicno da se sad malo obori forma i da se tako postigne opet onaj vrhunac u play offu...to ne znaci da cemo sigurno dobiti nekog ali sigurno necemo biti ovako losi...ovi sad problemi oko prednosti domaceg terena su rezultat losih rezultata prije allstara jer sjeti se prosle sezone,nista bolje nismo zavrsili regularni dio nego sto to radimo sad...a nismo ni mlada ekipa pa da mozemo igrati na najvisem nivou citavu godinu...

amerosm je napisao/la:od sinocnje utakmica sam 100 % ubjedjen da je nas najveci domet konferencijsko finale protiv San Antonia, gdje ce nam i biti kraj

Ja se iskreno vise bojim Portlanda kao eventualnog protivnika u prvoj rundi i Oklahome u drugoj rundi nego protivnika u finalu konferencije jer ako dodjemo do tog dijela siguran sam da idemo i do finala...[/quote]

amerosm je napisao/la:mislim da nam sada slijedi jedan malo duzi "susni" period bez titule od jedno 7-8 godina, ako cak ne i vise

Ne vidim cemu ovo?- Uz par promjena u ekipi uz standardne nocioce igre(Kobe,Pau,Bynum,Odom) mi cemo i dalje biti odlican tim...
-
amerosm je napisao/la:i za kraj slag na torta izjava Fishera nakon utakmice gdje mi je doslo da razbijem monitor:"Mislim da je prednost domaceg terena bitna u PO, jer kada se sjetim sedme utakmice prosle godine protiv Bostona kada smo gubili s 13 razlike, opet smo znali da uz navijace mozemo doci do pobjede, ali da se utakmica igrala negdje izvan Stapelsa siguran sam da bi izgubili". Pa onda pokazite nesta na parketu, jer ste u posljednjih pet utakmica od borbe za najbolji omjer u ligi dosli u borbu za petu poziciju u ligi, a medju tim utakmicama su bile dvije koje su se morale dobiti, a da ne pricamo o glupim porazima u toku sezone.

Ovo je ista prica...jednostavno je nemoguce igrati kompletan regularni dio sa 100%...posebno ne kada imas igrace u ovim godinama...a uostalom Cleveland,Dallas i slicni su se desili nedavno,treba izvuci pouke iz toga...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 apr 2011, 01:06

I HAVE A DREAM!!!! PRSTEN JE NAS!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 12 apr 2011, 09:18

Kakav je ovo pesimizam kod LA fanova. Niste mi jasni! Lakersi ulazi najmanje u finale. To je sigurno! Pa LA ce pomesti Spurse i Dallas ako se sastanu u PO. Zivi bili ;)
Allez

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 apr 2011, 13:12

Dallas dobio Rocketse sinoc...Spursi moraju pasti veceras :!:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 apr 2011, 16:51

Veceras moramo pobjediti kako bi izbjegli Portland u prvom krugu PO, ali najvjerovatnije u prvom nas krugu ceka okrsaj s Memphisom i ako se jos potajno nadam da ih NOH moze prestici.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 apr 2011, 06:18

Ode Baynum ode titula :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2011, 06:36

Kobe Bryant je napisao/la:Ode Baynum ode titula :roll:
ma nevjerujem da je gotov on i opet LA moze bez njega uzeti titulu, ako budu igrali protiv Miamia recimo...dok ce im mozda sa Bullsima i Bostonom biti teze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 apr 2011, 06:44

Neznam izgledalo je ozbiljno + Barnes ode isto koljeno i Blake pljuskavice najmanje 7 dana + Brown igra uzasno sto znaci da lakersi nemaju klupe , sa takvim rosterom tesko da mogu proci 2 rundu playoff-a :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2011, 07:05

jest zabrinjavajuce ovo, da u vaznoj utakmici oni se pate protiv nekompletnih Spursa, ali vidjet cemo, ja jos uvjek mislim da je LA u finalu ili OKC
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.