Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Benjamin Tahirović
gledao sam evo 10-15 min 2. pol., izvede ga u 63. min, gube 2-1...nema od ovog trckaranja nista i dodavanja prvom do sebe. Pjanic kad je poceo tako igrati i propao je, cimirot je mogao doktorirati tu igru, ali sve je to mlacenje prazne slame.
ali sto i nemaju srece ovi nasi igraci kada dodju u novi klub to je misterija. Kao po pravilu, klub padne u bananu i oteza situaciju...evo samo sad Marsej poce lose igrati sa minutazom Dedica, Bronby losi rezultati, PSV melje i pad dolaskom Esmira, Koln nekoliko tekmi nula cista, Bazdar i ekipa u sekundi....
ali sto i nemaju srece ovi nasi igraci kada dodju u novi klub to je misterija. Kao po pravilu, klub padne u bananu i oteza situaciju...evo samo sad Marsej poce lose igrati sa minutazom Dedica, Bronby losi rezultati, PSV melje i pad dolaskom Esmira, Koln nekoliko tekmi nula cista, Bazdar i ekipa u sekundi....
Ne znam šta bih rekao, gledao sam prvo poluvrijeme pa se prešaltao na Esmirovu utakmicu.
Na lopti siguran, pasovi uglavnom prvom do sebe(jedan lijep long ball). Konstantno kasni u duele, svaku 10. Ničiju loptu pokupi, loše pozicioniranje, često nezainteresovan i neke nepotrebne gestikulacije rukama i šetkanje po terenu...
Neko će morati da mu objasni kako će karijera iz godine u godinu da mu pada dok ne unaprijedi te stvari i da ga poslije Brondbya čeka neki Sion ili Luzern ukoliko se ne dozove.
Naravno, premal je ovo još uvijek uzorak ali tačno se vidi koliko je utučen psihički nakon svega u Ajaxu i koliko mu fali samopouzdanja. Mada, ako ćemo realno, niko mu nije kriv jer je imao priliku da napusti klub još ljetos a on nije htio.
Sve u svemu, nadam se da će i iduću tekmu započeti jer nam treba u što boljem stanju na utakmicama s obzirom da bi Barba njega pozvao i stavio u prvih 11 taman da je i ostao u Ajaxu.
Na lopti siguran, pasovi uglavnom prvom do sebe(jedan lijep long ball). Konstantno kasni u duele, svaku 10. Ničiju loptu pokupi, loše pozicioniranje, često nezainteresovan i neke nepotrebne gestikulacije rukama i šetkanje po terenu...
Neko će morati da mu objasni kako će karijera iz godine u godinu da mu pada dok ne unaprijedi te stvari i da ga poslije Brondbya čeka neki Sion ili Luzern ukoliko se ne dozove.
Naravno, premal je ovo još uvijek uzorak ali tačno se vidi koliko je utučen psihički nakon svega u Ajaxu i koliko mu fali samopouzdanja. Mada, ako ćemo realno, niko mu nije kriv jer je imao priliku da napusti klub još ljetos a on nije htio.
Sve u svemu, nadam se da će i iduću tekmu započeti jer nam treba u što boljem stanju na utakmicama s obzirom da bi Barba njega pozvao i stavio u prvih 11 taman da je i ostao u Ajaxu.
Nama je najbitnije da igra.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Gledao sam i ja prvih 35 minuta. Utakmica negledljiva. Kao da je riječ o prijateljskoj. Dosta grešaka na obije strane, ne znam da li zbog terena ili... a vidim da je u 2.poluvremenu bilo čak 6 golova.
Tahirovic se taman uklopio u ništavilo 1.poluvremena.
Nije igrao na svojoj poziciji. Mozda je i do toga između ostalog.
Za nas najbitnije da igra.
Da li ce biti spreman za super tešku utakmicu u Rumuniji, neka struka odluči.
Tahirovic se taman uklopio u ništavilo 1.poluvremena.
Nije igrao na svojoj poziciji. Mozda je i do toga između ostalog.
Za nas najbitnije da igra.
Da li ce biti spreman za super tešku utakmicu u Rumuniji, neka struka odluči.
Bitno je da igra i da je u trenažnom procesu, možda se malo pazi povrede pred prvu tekmu kvala.fanatik19 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 20:36Ne znam šta bih rekao, gledao sam prvo poluvrijeme pa se prešaltao na Esmirovu utakmicu.
Bit će on pravi kontra Rumuna, siguran sam.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
- Kontakt:
Naša buduća svjetska klasa starter danas 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
On kako se pojavio, Brondby ne zna gdje udara.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Najgori fudbaler kojeg sam gledao u repci. Hadziahmetovic i Cimirot su za njega igracine. Nisam iznenadjen sto se pokazuje da je i danska liga prevelik zalogaj za njega.

Jel ovo krivac za gol
Haj vazno je da igra sta ste zapeli, ionako ce nam bit starter, bar ce ufatit kakve takve forme 

- PasodelMar
- Kontakt:
Zamijenjen na poluvremenu.
21/28 tacnost dodavanja(75%)
1/4 duge lopte
0/4 osvojeni dueli
9 izgubljenih posjeda
Odlicna uvertira pred Rumuniju.
21/28 tacnost dodavanja(75%)
1/4 duge lopte
0/4 osvojeni dueli
9 izgubljenih posjeda
Odlicna uvertira pred Rumuniju.
Ubjedljivo najgore ocijenjen na terenu. Ovaj da je iz BiH krenuo ne bi do 2. HNL stigao
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Cuva se brat za Rumuniju. Pravi patriota. 

Ono sto je dobra stvar jeste, sto ce uskoro i u trecem klubu dobiti sut kartu.
Nadam se da nece biti poziva nakon transfera u Poljsku.
Nadam se da nece biti poziva nakon transfera u Poljsku.
5.1 ocjena
Da je autogol dao, bila bi veca jbt.

Da je autogol dao, bila bi veca jbt.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Inače sam skeptičan prema ovim ocjenama ali moraš baš nešto žestoko loše napraviti da dobiješ 5,1.
-
- Kontakt:
Pa je l' gledao ko utakmicu da prenese utiske?
Svo neznanje Barbareza stane u guranje ovog kloca. Momak možda nekad napravi nešto, ali je trenutno rang igrača iz naše lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.