PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
hocel' ko?
NapraviFunjai je napisao/la:hocel' ko?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
eu2
pass: sarma
bavarian nije ispostovao dogovor za odigravanje 9 kola ???? nema ga cekam ga od 22
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
ima li koga da igramo 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Pričekaj samo minutuFunjai je napisao/la:eu2
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
8.kolo
Zenit - Fulham
9.kolo
Sevilla - Zenit
sta je sa ovim tekmama?!?
ja i 3nemy se nismo mogli dogovoriti za termin. jbg njemu odgovaralo u 2 a ja u skoli, a meni oko 8 a on nije tu.Donnie Darko je napisao/la:
8.kolo
Zenit - Fulham
9.kolo
Sevilla - Zenit
sta je sa ovim tekmama?!?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Donnie Darko
- Kontakt:
sta da upisem 'arane 
ma nez bgm. jedino da odigramo sutra, iako pocinje novo kolo, al nema druge opcijeDonnie Darko je napisao/la:sta da upisem 'arane
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
hocel ko?
eu2
stipe
ss
eu2
stipe
ss
hocu ja, ima li te?Stipe_djhasko je napisao/la:hocel ko?
eu2
stipe
ss
- Donnie Darko
- Kontakt:
nista sutra jaranekivi je napisao/la:ma nez bgm. jedino da odigramo sutra, iako pocinje novo kolo, al nema druge opcijeDonnie Darko je napisao/la:sta da upisem 'arane![]()
Odrađene tabele i lista strijelaca, a u vezi ove dvije utakmice koje nisu odigrane:
Vidim karaon i unica se nisu javljali pa tako sam napisao 0:0 a bodovi nisu otisli nikom (ukoliko neko ima dokaz da je drugi kriv neka postavi, pa ću ja to korigovati
)
Cospy89 se javio pisao je da čeka bavarian_bk, ali bavarian se nije pojavio, tako da sam upisao 3:0 za Cospy89, takodjer ukoliko je nešto drugo u pitanju javite ispravit cu.
Ukoliko uočite i neke druge greške slobodno javite

Vidim karaon i unica se nisu javljali pa tako sam napisao 0:0 a bodovi nisu otisli nikom (ukoliko neko ima dokaz da je drugi kriv neka postavi, pa ću ja to korigovati
Cospy89 se javio pisao je da čeka bavarian_bk, ali bavarian se nije pojavio, tako da sam upisao 3:0 za Cospy89, takodjer ukoliko je nešto drugo u pitanju javite ispravit cu.
Ukoliko uočite i neke druge greške slobodno javite

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
..cestitke Juventus jos jednom na odlicno odradjenom poslu
..uvijek na vrijeme
..sto se mog Porta tice,moram se sada malo vec ozbiljnije ukljucit,jer kako vidim sve padam vise i vise dole
..btw,jeli neko za jednu prijateljsku ?!
..sto se mog Porta tice,moram se sada malo vec ozbiljnije ukljucit,jer kako vidim sve padam vise i vise dole
Ajde napravi, nismo odavnomuhovic je napisao/la:..cestitke Juventus jos jednom na odlicno odradjenom poslu..uvijek na vrijeme
![]()
..sto se mog Porta tice,moram se sada malo vec ozbiljnije ukljucit,jer kako vidim sve padam vise i vise dole![]()
![]()
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Imali nekoga ko hoce prijateljsku ??
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
..izvini,ja se zanio,vidim niko ne odgovara pa malo ceprko po forumuToxicity je napisao/la:Ajde napravi, nismo odavnomuhovic je napisao/la:..cestitke Juventus jos jednom na odlicno odradjenom poslu..uvijek na vrijeme
![]()
..sto se mog Porta tice,moram se sada malo vec ozbiljnije ukljucit,jer kako vidim sve padam vise i vise dole![]()
![]()
Jesammuhovic je napisao/la:..izvini,ja se zanio,vidim niko ne odgovara pa malo ceprko po forumuToxicity je napisao/la:Ajde napravi, nismo odavnomuhovic je napisao/la:..cestitke Juventus jos jednom na odlicno odradjenom poslu..uvijek na vrijeme
![]()
![]()
..btw,jeli neko za jednu prijateljsku ?!..jesil tu da bacimo koju sad ?!
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
..haj za minut:
Europa 2
ss.ba
pass: snijeg
Europa 2
ss.ba
pass: snijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.