Ko je ocekivao ovakav turnir, laze. Povratiti svjezinu i idemo po Mastersima i Grand Slam-ovima

Na SK ili Eurosortu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bravo. Vidim ja nema tvog optimizmaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:35ma nema energije ljudi sta vam je cim je sinoc poslije meca rekao da mu treba dobar odmor i da je odigro previse meceva u zadnje vrijeme ocekivao sam ovaj ishod danas yebaiga
Nisam ocekivao da imas sestocifrenu cifru na racunu. Znalacki i lijepo kupis na nasim.
Edit: Nista Miami
nisam htio nista da pisem da ne baksuziram, nadao se da ce iznenadit al on je danas izasao na teren samo sto je morao..nema veze napuniti baterije i idemo daljeSamozdravlje je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:40Bravo. Vidim ja nema tvog optimizmaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:35ma nema energije ljudi sta vam je cim je sinoc poslije meca rekao da mu treba dobar odmor i da je odigro previse meceva u zadnje vrijeme ocekivao sam ovaj ishod danas yebaiga![]()
![]()
Ma ovo je sjajnih 2,5 mjesecaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:48nisam htio nista da pisem da ne baksuziram, nadao se da ce iznenadit al on je danas izasao na teren samo sto je morao..nema veze napuniti baterije i idemo daljeSamozdravlje je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:40Bravo. Vidim ja nema tvog optimizmaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:35ma nema energije ljudi sta vam je cim je sinoc poslije meca rekao da mu treba dobar odmor i da je odigro previse meceva u zadnje vrijeme ocekivao sam ovaj ishod danas yebaiga![]()
![]()
![]()
Uranio, generacijoSamozdravlje je napisao/la: ↑17 mar 2025, 04:06Sad Danir spava u Boingu747 i negdje oko podne je u Zg, a u Zadru oko 15 h. Ako fakat bude igrao u Zadru, 80% je radi jarana
Mirze , Nermana , a mozda se vidi i sa Andrejom. Za 6 bodova(koji nekad mogu jako bitni biti) mora odigrati najmanje 2 meca![]()
Damir ale, Damir ale ,Damir ale![]()
![]()
jesmo li odgonetnuli sta je jucer bilo....bio umoran? nije mu se igralo? ili je kovacevic bio jednostavno bolji? ili svega pomalo:-)Unofficialpage je napisao/la: ↑17 mar 2025, 15:49Nepotreban turnir je u Zadru, samo džaba rizikuje povredu kad je u firmi karijere. Bolje bi bilo da odmori i pripremi se za naredni turnir. Mada će vjerovatno ispasti u prvom kolu jer mu se neće igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.