Pa ja, bio gol.

Nisi mi odgovorio na pitanje glupko

Pa ja, bio gol.
Idi u rupu delvecchio i ne blamiraj se vise
svrakino1921 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:1511 kola do kraja
Mi 7 bodova bježimo 5 na tabeli
Po Berg. tablicama Sloga dolazi na LJEPOTICU
MISLIM DA SMO SIGURNO 4
IDEMO POKUŠAT PRESKOCIT PITARE I OSVOJIT 3 MJESTO
IDEEEEMOOOO
Nemoj tako brate, Virtual je expert , kaze da su penali cisti ko suza, vjerovat cemo mu ..
Bio je kontakt u oba slučaja koji nikad na kontra strani svirao nebi.
Klasika. U nedostatku argumenata lupaj k'o klaun kakav i jesi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:34Idi u rupu delvecchio i ne blamiraj se vise![]()
![]()
E cuj ne zalijeci se, pacijent lajva na **** forumu tokom Zeljine utakmiceNoProfit je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:52Klasika. U nedostatku argumenata lupaj k'o klaun kakav i jesi.![]()
Sljedeći put se bolje pripremi i ne zalijeći se k'o ovan.![]()
Manje je penal prvi nego drugi, lakse ga opravdati. Na prvom apsolutno nije nikako bilo kontakta.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 mar 2025, 20:16Cuj ono penali..haha
Pa da nekako zazmiris na jedno oko i kazes,okej,prvi penal,ali drugi…Ma bejzi ba tamo.
Moras biti pokvaren do srzi i reci da su ono cisti penali.
Ne mogu ni zamisliti kako smrdi iz usta takvim likovima.
Uglavnom tekma na misice par individualaca protiv ekipe koja je realno za drugi razred,i vjerovatno ce ispasti.
Posusje je ipak trenutno jaci tim,i treba neko „ispasti“ i iz drugog entiteta,mada ce Radnik ostati nakon razigravanja,osim ako ne odluce ostaviti Laktase jer ekspanzija kriminala treba tek kulminirati takvim zahvatom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.