Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ode kvota preko 2 na zrinjski! Love it 

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Bez obzira kako se zavrsi tekma, Zrinjski rinaka od igre , nista ni sa cim evo par kola..
- luckystrike
- Kontakt:
Opet zeljo Radnika rješava u sudijskoj nadoknadi, i to na sličan način. Nafaka.
Draže bi mi bilo da je ostalo nerješeno, ali s obzirom na diskutabilne penale, neka.
Draže bi mi bilo da je ostalo nerješeno, ali s obzirom na diskutabilne penale, neka.
Stvarno je zrinjski los od pocetka drugog dijela sezone, da im ne navukose pobjedu protiv veleza i ona sretna pobjeda protiv zelje sad bi svega bilo u vrhu tabele, ma da i ovako ce biti svega. Nastave li ovako igrati malo ce oni bodova uzeti
Zrinjski-Sloboda GG3plus 5kvota 

- RollingPaper
- Kontakt:
Dva produkta Slobodine skole unistavaju Zrinjski.
Ma igra Sloboda, haman ko Zeljo, svaka im cast...

Ćorić postao dosadan sa kukanjem o problemima, svaka ekipa ima problema pa šute. 

Dobro stručnjak.Combattente87 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 09:32Gulijašvili je igrao u dva kluba, i grijao klupu i bio starter, ali je igrao....Čelik 3 mjeseca nije dobio minutu !fks74 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 09:29Propao je bio i Gulyašvili, pa vidi ga sada. Strah i trepet za sve klubove. Treba vremena da se igrač prilagodi na ligu.DamirT je napisao/la: ↑16 mar 2025, 09:23Kako ce biti propali, prvo momak dosao na zimu u Francusku.
Znamo svi da se ni puno veci i poznatiji igraci ne snadju kada predju u zimskom roku negdje.
Drugo, momak je stoper, uz golmana najrjedje se stoperi mijenjaju, pogotovo ako tim dobro igra.
Trece i najbitnije, momak dosao u drugi svijet fudbala. Hajmo reci, presao iz amaterske lige u profesionalnu, gdje je sve na puno vecem nivou. Od intenziteta treninga i utakmica, okruzenje, jezik itd.
To da je propali transfer se moze reci tek nakon naredne sezone, ako ne bude uopste u protokolu.![]()
Idemo ljudi iz 2u1 trpajte sve sto imate. Ujke su to sredile.
-
- Kontakt:
Majke mi htjedoh napisat da je ova utakmica sumnjiva do bola. I vidi ovo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Combattente87
- Kontakt:
eh da je Sloboda od početka ovako igrala....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Ma on misli na druge probleme. Ne misli na to sto svaka ekipa ima. Vjeruj evo nije nikakvo podjebaanje, voditi željezničar i igrat za njeg je ili mazohizam ili ogromna ljubav. Vjerujem i ja da je ovo drugo imaju oni taj neki šarm da ih zavole igrači i treneri. Ali ja mu ne bi bio u kozi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kakav cirkus, čovjek vodi i komentariše utakmicu i uredno se "ugasi" i kaže na razglasu da je izmjena, kad je karton, prodere se kad Zrinjski zabije i na sve to on je uposlenik Zrinjskog, pa ovo samo u BiH ima.
- gegenpressing
- Kontakt:
Tako je!Riquelme1921 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 18:56Nije ovdje kriv samo Petrović. Pošto obraz Irfane Peljto? Hoćeš li opet kmečati što dobijaš prijetnje navijača iz Sarajeva?
Brohra ribo se...
- MokraKifla
- Kontakt:
E moj golmane
Kad neki sudija osteti Sarsjevo odma 7 clanaka na placenickom sportsportu, valjda Mirvic podmazuje. Niko nista da prikaze i napise. Pa ni u drugom poluvremenu sa Borcem kad je siljio proslo kolo a i sad za penale. Pa ce sutra sazivati za zajednistvo i da se borimo protiv saveza.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Kako je losa ova Sloboda oni bi se u Federalnoj borili za opstanak
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Najprvi, Vanja8, Varijantas8 i 41 gost.