FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je ovvooo bravo momci samo izdrzat moze se dobit Zrinjski! Kurta ekstra Beganovic ekstra drago mi je sto su postigli golove
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- RollingPaper
- Kontakt:
Svaka cast na Igoru sto im je usadio ratnicki mentalitet. Pa nismo od rata dali dva gola na Bijelom brijegu… mislim cak da nismo nikad ni pobjedili od osnivanja lige.
Ne znam imamo li jedan remi mozda u ovih 30 godina
Kakav gol dijete dade, do godine Sarajevo.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Odlicno zasad
Ako ovako ostane i dalje, ne bi me cudio neki crveni ili penal za prciju Adezea.

Ako ovako ostane i dalje, ne bi me cudio neki crveni ili penal za prciju Adezea.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemojte sada zabijati golove, trebali ste kada je bilo finale kupa ili kada ste se borili za titulu
Sad ne treba.

Sad ne treba.
Koji naslovZet vlasnika Binga zabio eurogol Zrinjskom u Mostaru

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Kakvu sansu Said usra….
Pa samo yebeni pas da je pruzio na drugu
Pa samo yebeni pas da je pruzio na drugu
-
- Kontakt:
Lolic je definitivno promasaj... Dzaba mu i sva mladost..
Ovaj Lolić je neviđen talenat za zahebati ekipu
Može li se još što promašiti
Može li se još što promašiti
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Njegov igrac ne izbacuje loptu, al de da mi izbacimo, fer plej prvaci
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Da je umjesto Hasanbegovica veceras bio postavljen panj, primili bi 2 gola manje.
Jedan grad, jedna ljubav!
U odnosu na ranije utakmice ovo se večeras dalo gledati, malo više prisebnosti moglo se i sa bodom vratiti. Sudac je na kraju počeo da polako "navlači" Svinjskom sviranjem svakog kontakta.
Said (mrki) je kvalitetan igrač, jednim potezom izbaci igrača. Hadžibeganović je propuha na bočnom, Džafić nije više igrač ili je trenutno za II federalne lige. Lolić ne znam da li je toliko talentovan jer svaku utakmicu pravi po jednu kardinalnu grešku, ako ćemo ga istrpiti još narednu sezonu i imati dobrog golmana u narednom periodu onda ok. Ako će zapaliti nakon kraja sezone onda ne vidim razloga zašto da se razvija igrač za druge klubove.
Said (mrki) je kvalitetan igrač, jednim potezom izbaci igrača. Hadžibeganović je propuha na bočnom, Džafić nije više igrač ili je trenutno za II federalne lige. Lolić ne znam da li je toliko talentovan jer svaku utakmicu pravi po jednu kardinalnu grešku, ako ćemo ga istrpiti još narednu sezonu i imati dobrog golmana u narednom periodu onda ok. Ako će zapaliti nakon kraja sezone onda ne vidim razloga zašto da se razvija igrač za druge klubove.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ne pamtim kad smo bolje odigrali u Mostaru, Jankovic definitvno podigao ekipu, slazem se sa tobom u svemu, H.Beganoviću je strašno nazadovao naš najgori igrač, a što se tiče Dzafića njemu se očita ne igra, ne treba ga ni koristiti na ovoj djeci se vidi da imaju želje da se dokazuju.meecko je napisao/la: ↑16 mar 2025, 22:12U odnosu na ranije utakmice ovo se večeras dalo gledati, malo više prisebnosti moglo se i sa bodom vratiti. Sudac je na kraju počeo da polako "navlači" Svinjskom sviranjem svakog kontakta.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Davno je to bilo Pobijedili smo Zrinjskog 0 1 a gol je dao Joldič i odma iduče sezone Joldič prelazi u ZrinjskiRollingPaper je napisao/la: ↑16 mar 2025, 20:37Svaka cast na Igoru sto im je usadio ratnicki mentalitet. Pa nismo od rata dali dva gola na Bijelom brijegu… mislim cak da nismo nikad ni pobjedili od osnivanja lige.
-
- Kontakt:
Dobar nam je raspred, ako ne izvucemo bar doigravanje onda...
H.beganovicu recite da ima i privatnih fakulteta ako ga nece na drzavni, kakva katastrofa od "igraca"

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.