Upravu si sve. Nesto mi je promaklo oko repke u zadnje vrijeme, ali ovo je zaista nivo premijer lige BIH.DamirT je napisao/la: ↑16 mar 2025, 20:39Fale Panic, B. Buric, Faljic i Herceg. Osim njih, ovo su vjerovatno "najbolji" igraci u reprezentaciji. Mozda je par drugih moglo upasti na spisak umjesto odredjenih igraca, ali opet je ovo debelo ispod modernog rukometa. Mislio sam da ce bolje odigrati kod nas, ali ako ovako igraju, bolje da sjede kuci i gledaju EP.BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 mar 2025, 20:36Nisam pratio,sta se desavalao sa spiskom u zadnjem periodu. Uvijek smo igrali spori rukomet,ali ko su ovi ljudi, Grgic,Buric i Haseljic,ali sta je ovo ostalo. Gruzija djeluje kao svemirski brod u napadu za nas.
Znas sta je menj fascinantno. Imali smo dobrih utakmica i plasmana na takmicenja,ali ono sto mi je uvijek zelja bila,da vidim moderne bekove u nasoj reprezentaciji.
Kad smo najjaci bili, uvijek je to bilo ili ima sut,nema skok,ako ima skok nema sut. I vazda neka patnja sa bekovima i izmjene koje su bile plod individualnih nekih akcija.
A nije da nismo imali dobrih bekova. Od Mileta Mijacinovica,pa Radoncica,pa onaj Zoran Martinovic,Darko Martinovic,Obradovic,Prce,Terzic,Panic.... ali evo ja ne pamtim da smo imali brze izmjene evo ko sad **** Gruzija.