ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Prije da ce ih Sinner sve prekucati, morali ga suspendovati da i druge osvoje neki vazniji turnir . On da je ovdje u IW ne vidim ko bi ga mogao dobiti, hajde postu su uslovi sporiji imao bi Alcaraz neku sansu.
Inace vjerujem da bi finale moglo biti Alcaraz vs Tsitsipas. Grk je opet pronasao formu a i vjerujem da i njemu ovi uslovi odgovaraju.
Inace vjerujem da bi finale moglo biti Alcaraz vs Tsitsipas. Grk je opet pronasao formu a i vjerujem da i njemu ovi uslovi odgovaraju.
Sve si pogodioronaldo99 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 04:50Prije da ce ih Sinner sve prekucati, morali ga suspendovati da i druge osvoje neki vazniji turnir . On da je ovdje u IW ne vidim ko bi ga mogao dobiti, hajde postu su uslovi sporiji imao bi Alcaraz neku sansu.

Alcaraz je stvarno u debelom khurcu kad prakticki i na svom omiljenom turniru ne moze do titule.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma on evo vec preko dvije godine skoro da nije nista napredovao igracki. Mozda bi bilo dobro da kakvu zensku ili momka nadje. Ne znam sta bi rekao.L-Train je napisao/la: ↑16 mar 2025, 03:18Sve si pogodioronaldo99 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 04:50Prije da ce ih Sinner sve prekucati, morali ga suspendovati da i druge osvoje neki vazniji turnir . On da je ovdje u IW ne vidim ko bi ga mogao dobiti, hajde postu su uslovi sporiji imao bi Alcaraz neku sansu.
Inace vjerujem da bi finale moglo biti Alcaraz vs Tsitsipas. Grk je opet pronasao formu a i vjerujem da i njemu ovi uslovi odgovaraju.![]()
Alcaraz je stvarno u debelom khurcu kad prakticki i na svom omiljenom turniru ne moze do titule.

Jedino sto sam vjv pogodio je to , da je Sinner tu ne vidim ko po ga zastavio do nove titule. Carlos mora mjenjati trenera pod hitno ako misli nesto vise napraviti u svojoj karijeriL-Train je napisao/la: ↑16 mar 2025, 03:18Sve si pogodioronaldo99 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 04:50Prije da ce ih Sinner sve prekucati, morali ga suspendovati da i druge osvoje neki vazniji turnir . On da je ovdje u IW ne vidim ko bi ga mogao dobiti, hajde postu su uslovi sporiji imao bi Alcaraz neku sansu.
Inace vjerujem da bi finale moglo biti Alcaraz vs Tsitsipas. Grk je opet pronasao formu a i vjerujem da i njemu ovi uslovi odgovaraju.![]()
sutra u osam goran kod bilića na areni 1, moglo bi biti interesantno
Mirra 

Draper je top 5 do kraja godine ako ga zdravlje posluži.
Mirra uzima slem do 2027. godine. Kakav bi hype bio da je mala Britanka ili Amerikanka.
Carlos se nastavlja brukati. Razlaz sa Ferrerom je jedino rješenje da se vrati u normalan kolosijek.
Mirra uzima slem do 2027. godine. Kakav bi hype bio da je mala Britanka ili Amerikanka.

Carlos se nastavlja brukati. Razlaz sa Ferrerom je jedino rješenje da se vrati u normalan kolosijek.
Dolazis tobe @garfia.Kasni najmanje godinu dana s razlazom.
Draper je cini mi se imao problema sa kondiciom dosta. Ako to sredi i ja vjerujem da ce biti top5. Muski tenis je trenutno u najslabijoj fazi od 2005.
Nek je mala dobila odvratnu Dronfu. A moze vec ove uzet slem. Pa masa zena je uzela prvi slem sa 16 ili 17 godina. Cak je i onaj raspad Raducanu uzeo sa 18.

Carlitos nikakve taktike nema u igri. Samo jako lupanje pa sta bude. Kad se desi dan da ne ulazi moze ga i Ltrain dobiti.
Tesko ce Carlitos dati otkaz Ferreru.Trenira kod njega od svoje 15 godine,vrlo su bliski to je vise odnos otac-sin nego trener-igrac.
I ja mislim. Carlitos je nekakav previse fin lik i nece imat srca. Veca je sansa da Ferrero zakljuci da ne ide i on odluci da ode.
Sto se tice tih stvari ,dopingovani je babuka.
Cini se kao lik sto bi i mamu otjerao ako smeta njegovoj karijeri.
onaj Naldi sto mu je "slucajno" dao doping je dobio otkaz odmah u prvoj sedmici kad se sve saznalo.
novak i njegov sindikat tuže sve živo što hoda a ima veze sa plišanom lopticom
ne mogu a da odma ne pomislim na ling iz ally mcbeal

ne mogu a da odma ne pomislim na ling iz ally mcbeal

Ode Carlos u prvom kolu Miamia, ni blizu on nije Sinnera, da je Jannik tu vec bi imao nesostiznu prednost za No1, ne bi imao konkurencije na ova dva turnira. Od Carlosa nema nista dok pod hitno nesto ne promjeni, pocevsi vjerovatno od trenera, al glava mu je ipak najpotrenbija, jer je on sebi previse umislio da je najbolji na svijetu
Sad tek vidim da je uspio i od penzionera Goffina izgubit.

Inace muski tenis je cini se na putu da bude kao zenski. Sad jos kako nema Dopingasa valjda ima jedno dvadesetak igraca da su u prici za osvajanje turnira.
Bukvalno svi mogu osvojiti kako nema Sinnera, cak i Damir ima sanse u ovakvoj konkurenciji

Sinner daleko ispred svih po svemu zadnju godinu i po dana
Nema se sta novo reci,karijera mu je na ozbiljnoj raskrsnici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.