Nego?
Vitaly Janelt
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Vitaly Janelt
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Za svakog kvalitetnog igraca koji ima sanse igrati za nas se treba boriti, a kako mi razvijamo igrace i kojim tempom sigurno Janelt nece nikome uzimati mjesto ko je to zasluzio. Vezni red nam je pretanak.
Igrali su Brazilac Baiano i Senegalac Dialiba za Bosnu a došli samo na ćevape i pivu.Goalgetter je napisao/la: ↑16 mar 2025, 16:31Njemci se borili za Bieretha iako jos manje povezanosti ima sa Njemackom nego sa BiH, i kod nas se stvarno nadju ljudi da kritikuju ovaj potez da pridobijemo igraca koji nema direktnu povezanost s nama![]()
Za svakog kvalitetnog igraca koji ima sanse igrati za nas se treba boriti, a kako mi razvijamo igrace i kojim tempom sigurno Janelt nece nikome uzimati mjesto ko je to zasluzio. Vezni red nam je pretanak.
Mika je za njih starosjedilac
Tako da nerazumijem ako igrac zeli igrati I moze unaprijediti Reprezentaciju sta nebi ga doveli?
Svaka reprezentacija se bori za igraca koji ih može unaprijediti, u košarci sile poput Španije dovode strane igrače u reprezentaciju. Ali jok, mi ćemo odbijati lika iz najjace lige svijeta.
Pola repke nam svakako i ne zna bosanski jezik.
Sloboda do groba
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nema veze država sa tim kakvi smo ljudi, cijepamo dlaku na četvoro, iako je nešto dobro za državu mi guramo naopako jer tako hoćemo. Hamulić je idealan primjer prosječnog Bosanca, sve radi kontra od onog što bi normalan čovjek uradio u životu
Sloboda do groba
-
ZmajOdBosne33
- Kontakt:
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovdje se moze vidjeti kad bude promijeneno sportsko, evo ovaj Filipinac rodjen u Svicarskoj i debitovao za U21 sa preko 21. godinu i dobio pravo, doduse neke prijateljske.
A kao da ne mogu lazirati Janeltu da je imao boravak neki ovdje prijavljen godinama ys
-
nebeskasila
- Kontakt:
-
adrenaline323
- Kontakt:
Hahhaa dobit ce poziv za prijateljske jer strucni stab treba da vidi kakav mu je pristup na treningu i da li osjeca grbnebeskasila je napisao/la: ↑17 mar 2025, 15:34Bice najjace kad dobije sve papire, i barbarez ga ne stavi na spisak zbog nekih tahirovica
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Kad si Španiju spomen'o mene ovo i podsjeti na vremena kad je za Španiju igr'o legendarni Marcos Senna iz Villareala.jasmin10 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 05:56Kakvi glupani Boze sacuvaj. Čuj oni ne bi Janelta u reprezentaciji.![]()
Svaka reprezentacija se bori za igraca koji ih može unaprijediti, u košarci sile poput Španije dovode strane igrače u reprezentaciju. Ali jok, mi ćemo odbijati lika iz najjace lige svijeta.![]()
Pola repke nam svakako i ne zna bosanski jezik.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 19vendetta87, 313, adrenaline323, aldin-8, Alucard, Amazon [Bot], Aristotel555, AzRimiRzA, bavariapivo, Bejker, Beli98, bhfanatic14, Bordeaux433, BordoArmy88, Bosanac90, Bosniacum Lilium, budzak, bvsic, CAGarfia, Cwirek, DanijelTZ, darker10, dime, DjaniTarik, dzemil, eaglebvb09, edin139, ELDIABLO20, enobarca, forgempp, Fudo, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasFks, Hrammm1921, husrefbeg, invincible1921, J1897, JimmyPage, JohannWolfgang, jurisicduska, kakarut, Kobayashi, kolezeljovac, Laudrup, Ledara, legendarnadruga, LondonBlues, Lynx, Majstorinho, MElloo, Micron, miguelramos, Mkey4nba, N3R3D, Napapijri, napapijri1987, NEZALAGANJE, PingoFTW, Principatus, prisonbreak, Rauber33, RobijasiZenica1988, s4mke, SanaBosna, Scholl, Shogun, signalidunapark, Skojevska, soxx, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Vaya, VensanKasel, Zabit, zastitaIdentiteta i 770 gostiju.