Pa Rijeka prodala smolcica i pasalica sada u zimi, tako da im fali dosta na bokovima . Drugi je igrac Jasic nego oni, ali vjerorajtno bi tu neku rupu cepao.
Rijeka na kraju sezone bit će 2,3 ili 4 mjesto i boriti se za Evropu .
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa Rijeka prodala smolcica i pasalica sada u zimi, tako da im fali dosta na bokovima . Drugi je igrac Jasic nego oni, ali vjerorajtno bi tu neku rupu cepao.
Dobro si, Smolcic je otisao u Como prije par dana.
A i ti lupaš bezveze , wac bezveze klub, a neće ga Salzburg ili Sturm . Na kraju 5-6 na tabliciNoDi80 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 17:32Kakva Rijeka i Jasic
To mu je korak nazad
Ima 21 godinu standardan je u Wolfsbergu koji igra za s Rapidom za trece mjesto u ligi (35 minuta 0:0)
Moze kup osvojiti i europu izboriti
Nema potrebe da ide u novi tim i da gubi godinu dana u HNl
Kakva Rijeka 5:0 ih Olimpija dobila
Upravo su zabili i vode 1:2Karloboss je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:41A i ti lupaš bezveze , wac bezveze klub, a neće ga Salzburg ili Sturm . Na kraju 5-6 na tabliciNoDi80 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 17:32Kakva Rijeka i Jasic
To mu je korak nazad
Ima 21 godinu standardan je u Wolfsbergu koji igra za s Rapidom za trece mjesto u ligi (35 minuta 0:0)
Moze kup osvojiti i europu izboriti
Nema potrebe da ide u novi tim i da gubi godinu dana u HNl
Kakva Rijeka 5:0 ih Olimpija dobila
Steta, igra poziciju gdje smo tanki ko baslija.Goalgetter je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:10Po meni nije, prosjecan igrac.
Jasic je puno veci potencijal.
Nama da je oblikovat igraca po svom ukusu, Malic igra cetiri uzastopno desnog beka i ocito da mu je to primarna pozicija. Sad sto mi bi voljeli da je stoper ili zadnji vezni to su pusti snovi. Jedni pisu primarno stoper jedni dmf, a on igra ko desni bek od
Nama da je oblikovat igraca po svom ukusu, Malic igra cetiri uzastopno desnog beka i ocito da mu je to primarna pozicija. Sad sto mi bi voljeli da je stoper ili zadnji vezni to su pusti snovi. Jedni pisu primarno stoper jedni dmf, a on igra ko desni bek od
Rečeno je hiljadu puta. Igra desnog beka trenutno jer nema ko drugi, Gazibegovića su prodali a drugi desni bek (Max Johnston) je povrijeđen pa krpi tu poziciju.dedo26 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 01:22Nama da je oblikovat igraca po svom ukusu, Malic igra cetiri uzastopno desnog beka i ocito da mu je to primarna pozicija. Sad sto mi bi voljeli da je stoper ili zadnji vezni to su pusti snovi. Jedni pisu primarno stoper jedni dmf, a on igra ko desni bek od
prvog dana. Sad vidim neki se nadaju da ce Dedic prec na krilo ili dmf, pa nije ovo fifa manager ili karijera u sokeru pa da radis sta hoces. Obojica su desni bekovi, imamo ih milion i to treba prihvatit. Malic Jasic Omerovic i drugi nece igrat dok je Dedic zdrav tu. Pa cak i kad ne bude Gazibegovica ce stavit desno ako Kolasinac bude zdrav.
Ogromna steta sto svi igraju istu poziciju, da su bar veznjaci pa onda svako od njih moze igrat. Ovako nikakve fajde od vecine, mozemo ih pratit samo onako i radovat se transferima cisto jer su Bosnje
Jucer je Omic igrao cak 90 minuta i bio je jedan od najboljih
Lošija varijanta Sunjica, tesko da ce imat neki ozbiljnu karijeru.NoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 16:57Jucer je Omic igrao cak 90 minuta i bio je jedan od najboljihSveti je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:18Steta, igra poziciju gdje smo tanki ko baslija.Goalgetter je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:10
Po meni nije, prosjecan igrac.
Jasic je puno veci potencijal.
Ima nade i za njega, tek je 22 napunio
Ne zeli da se odrekne austrijskog drzavljanstva.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 mar 2025, 15:40Decko ocigledno igra dobro, u ekipi je koja ce se boriti za evropu.. Neko od novinara da pita na pressici za njega da znamo na cemu smo, mozemo li racunati na njega ili ne? Ganibegovicu aktiviraj se malo.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.