Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Jesu li uhapseni krmak iz Laktasa i bradavicasta svinja Stevandic ?
Ovaj drugi je postao cak i odvratniji od prvog, sto je realno podvig.
Ovaj drugi je postao cak i odvratniji od prvog, sto je realno podvig.
-
- Kontakt:
Ma znam da nisu, pitanje je bilo vise retorickoMarcoBorriello je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:00Nisu još, ne znamo im lokaciju a i nema pravnog osnova. Sačekajmo još malo.![]()

Zar nije Stevandic vec pobjegao u Srbiju ? druzio se sa onim Vucicevim sendvicarima, davao im podrsku, tapsao levate po leđima.
Za njega ce trebati Interpolova potjernica, nista ove nase centralne. A pitanje je hoce li Srbija (koja je poznata kao utociste najvecim zlocincima) ikad izruciti tog bandita.
-
- Kontakt:
Moj odgovor je bio više odgovor od muke.let3 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:08Ma znam da nisu, pitanje je bilo vise retorickoMarcoBorriello je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:00Nisu još, ne znamo im lokaciju a i nema pravnog osnova. Sačekajmo još malo.![]()
![]()
Zar nije Stevandic vec pobjegao u Srbiju ? druzio se sa onim Vucicevim sendvicarima, davao im podrsku, tapsao levate po leđima.
Za njega ce trebati Interpolova potjernica, nista ove nase centralne. A pitanje je hoce li Srbija (koja je poznata kao utociste najvecim zlocincima) ikad izruciti tog bandita.

Koji im je ovo put da su pobjegli? Kad god izađu iz BiH piše se da je u pitanju bijeg. Dan poslije ih gledamo uživo u skupštini u Banjaluci.let3 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:08Zar nije Stevandic vec pobjegao u Srbiju ? druzio se sa onim Vucicevim sendvicarima, davao im podrsku, tapsao levate po leđima.
MarcoBorriello je napisao/la: ↑17 mar 2025, 16:03Sve te nejeblo, ko vodi policiju...Dodik i ostali će biti uhapšeni. Ništa nije prepušteno slučaju. Sve ima svoje razloge. Policijske agencije kvalitetno rade procjene, ne trebate sumnjati u to. Hoćete li ekskluzivu? Dodik se posvađao s čitavom porodicom. U njegovim redovima je rasulo. Kako imam informacije, sin mu se nešto ne slaže s njegovim posljednjim potezima – kazao je Ramo Isak.

RamBo Isak me vise podjeseca na neku mahalusu koja okolo ogavara druge zene, nego na nekog drzavnog ministra.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakvi kreteni

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ja bi volio da su jos juce pohapsili bandu oko Dodka, ali nismo mi normalna drzava. Nazalost. Vidis sta se desava, sta rade majmuni iz sumske.Drape je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:19Koji im je ovo put da su pobjegli? Kad god izađu iz BiH piše se da je u pitanju bijeg. Dan poslije ih gledamo uživo u skupštini u Banjaluci.let3 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:08Zar nije Stevandic vec pobjegao u Srbiju ? druzio se sa onim Vucicevim sendvicarima, davao im podrsku, tapsao levate po leđima.
Polako, ne moze to hapsenje odmah ici, ali neko ce im dohakati. Ako ne SIPA (koja je izgleda preko Culuma pod uticajem Dodika), onda NATO snage, EUFOR. Svi oni mogu uhapsiti bagru

Mnogo vece glavesine od njih i mnogo veci zlocinci od njih su se uhapsili i sad trunu po zatvorima.
Koliko su ljudima isprali mozak ovi levati poput Jahje, Avde Avdića i Bajrovića, ovdje je solidno vidljivo. Avdo je doktorirao laž + dokazan srpski igrač.
Svako ko bi da hapsi Dodika bez ispoštovanih pravnih procedura je ili ispranog mozga ili zlonamjeran prema državi.
Možete se na glavu nasaditi, ali ovi što su jednom potpisali podjelu države su u ovoj epizodi (hvala Bogu) na klupi za rezervne igrače. Te neće ni ulaziti. Prvoj postavi za sad ide dobro ko želi da vidi.
Svako ko bi da hapsi Dodika bez ispoštovanih pravnih procedura je ili ispranog mozga ili zlonamjeran prema državi.
Možete se na glavu nasaditi, ali ovi što su jednom potpisali podjelu države su u ovoj epizodi (hvala Bogu) na klupi za rezervne igrače. Te neće ni ulaziti. Prvoj postavi za sad ide dobro ko želi da vidi.
I onda ide ovo
Nedostatak radne snage: Poslodavci traže od Konakovića olakšavanje ulaska stranih radnika u BiH
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
dobar ovaj BHT, cirilica, sve srpski gosti, voditeljica Zeljana koja je daleko odvratnija prema Vukanu nego onom liku iz SNSD-a
Don't believe the hype.
Mene čudi koliko airsoft timova imamo, a da se niko nije organizovao i otišao uhapsiti Dodika i ekipu. Zamišljam scenu kako deset Pinzgauera ide iz Cazina za Banjaluku, drugih deset piči iz Tešnja. Opkole narodnu skupštinu, smotaju i privedu tri vepra. Sve to u 30ak sekundi. Navy SEALs madafakaaaa.
Kasnije mogu i knjigu napisati "Kako smo hapsili Dodika" ...
Kasnije mogu i knjigu napisati "Kako smo hapsili Dodika" ...
it's football day
Vlasti RS-a pokreću inicijativu da posao granične policije preuzme entitetski MUP
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma džaba ga hapse ako će moći kupiti zatvorsku kaznu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Samo saburli braco Bosnjaci. Sacekajte da institucije djeluju. Kazu...
Kako nas zedne vode preko vode nismo ni svjesni

Sutra nek postavi graničnu policiju i nek postavi entitske granice niko mu nista nece. EUFOR je ovdje da sprijeci moguci napad Bosnjaka i EUFOR ce se takodje postaviti do entitetske granice.
EU ce reci netreba nam rat ovako blizu, daj Dodiku nek se odcijepi, a ovima sta ostane ovamo i nek se udaraju nogom u guzicu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije mu odredjen pritvor za taj predmetRomagnoli13 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 19:46Ma džaba ga hapse ako će moći kupiti zatvorsku kaznu.
Bosnjaci su ponosni na svoje politicare i strpljivost institucija, u fazonu su i kad ovi izvedu ljude na ent. linije otici ce neki stranac u BL i reci vlastima RS "nije lijepo tako se igrati, vrati igracku bratu" i sve ce biti ok

Don't believe the hype.
- feniksptica
- Kontakt:
Ko komšija mi kd mu je žena otišla malo s mlađim..
Ako odeš jos jednom naljutit ću se .
Tako se i nasi ponašaju
Ako odeš jos jednom naljutit ću se .
Tako se i nasi ponašaju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako i bude hapšenja to će odraditi stranci.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 20:26Nije mu odredjen pritvor za taj predmetRomagnoli13 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 19:46Ma džaba ga hapse ako će moći kupiti zatvorsku kaznu.
Bosnjaci su ponosni na svoje politicare i strpljivost institucija, u fazonu su i kad ovi izvedu ljude na ent. linije otici ce neki stranac u BL i reci vlastima RS "nije lijepo tako se igrati, vrati igracku bratu" i sve ce biti ok![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dodik ipak ne ide u Moskvu, umjesto toga će posjetiti EXPO u Banjoj Luci i izložbu u Trebinju

it's football day
Kako vam ne dojadi vazda jedno te isto, skontali smo, nema drzave, raspala se, trojka je kriva i idemo dalje.