Istina sve. Zapravo bi najbolje bilo da se nadje novi selektor, a da Pokeras dobije ulogu Spahicevog pomocnika kod pronalaska igraca.kempes je napisao/la: ↑17 mar 2025, 21:06Da sumiramo Barbine greske:
1. Guranje tahirovica
2. Igranje bunkera
Pozitiva:
1. Onih 15 minuta protiv Nizozemske, nikad potentnije i bolje nismo igrali
2. Pozivi svim mogucim potencijalnim reprezentativcima
3. Izbacivanje iz ekipe onog nalog sihirbaza anela i mlitavog hadzikursumlica
Sve u svemu dosta lose ali i dosta dobrih poteza. Problem mu je sto ne raspolaze najboljim talentima.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
-
- Kontakt:
+ pozivanje Arjana Malica ocekivao sam da ce onig nehljebara iz Osijeka staviti al ovako je ucinio dobru stvar Arjan se moze razvit u dobrog igraca iako je trenutno u Sturm 2..Nemamo mi sta cekat ko god je mlad perspektivan treba ulazit polako
Nama treba pozitivna prica oko reprezentacije da se stvari pokrenu iz pesimizma u kojem se vecinom nalazimo u optimisticnom pravcu, tada ce svima biti ljepsa slika, i samim igracima pa svima nama.
Ako bi nam kojim slucajem krenulo makar i sretnim spletom okolnosti svi bi okrenuli plocu za 180 stepeni, a sobzirom kolko nas dugo peh prati i kolko smo puta is pu sili nesretno moglo bi se okrenuti na nas mlin, a onda ide i vjera u sebe i izgradnja mentaliteta.
Dobra stvar je da su nam igraci uglavnom iz stranih omladinskih pogona u zadnje vrijeme koji imaju usadjen sportski drajv da igraju do kraja, i nemaju kompleksa od “velikih” igraca, timova itd, tako da moze to brzo da klikneu tom pravcu.
Naravno, srecu treba i zasluziti na terenu, nije samo do lutrije ali sreca ako se potrefi nam moze izazvati dugorocan efekat
Ako bi nam kojim slucajem krenulo makar i sretnim spletom okolnosti svi bi okrenuli plocu za 180 stepeni, a sobzirom kolko nas dugo peh prati i kolko smo puta is pu sili nesretno moglo bi se okrenuti na nas mlin, a onda ide i vjera u sebe i izgradnja mentaliteta.
Dobra stvar je da su nam igraci uglavnom iz stranih omladinskih pogona u zadnje vrijeme koji imaju usadjen sportski drajv da igraju do kraja, i nemaju kompleksa od “velikih” igraca, timova itd, tako da moze to brzo da klikneu tom pravcu.
Naravno, srecu treba i zasluziti na terenu, nije samo do lutrije ali sreca ako se potrefi nam moze izazvati dugorocan efekat
- sagitarius
- Kontakt:
kempes je napisao/la: ↑17 mar 2025, 21:06Da sumiramo Barbine greske:
1. Guranje tahirovica
2. Igranje bunkera
Pozitiva:
1. Onih 15 minuta protiv Nizozemske, nikad potentnije i bolje nismo igrali
2. Pozivi svim mogucim potencijalnim reprezentativcima
3. Izbacivanje iz ekipe onog nalog sihirbaza anela i mlitavog hadzikursumlica
Sve u svemu dosta lose ali i dosta dobrih poteza. Problem mu je sto ne raspolaze najboljim talentima.
4. četu Radeta izbacio
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Nećemo tako nikada nikoga pobijediti. Ovim klinjama se daje šansa jedno 30 minuta kada vodiš 3 0 protiv Lukesmburga. Problem je samo što mi gubimo od Luxemburga
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Komentar nije bio vezano isključivo za Sergeja. Bilo koji selektor koji je dolazio, često smo imali nerealna očekivanja (Nakon plasmana u Brazil i nisu bila nerealna, ali se desio takav pad da niko, pa ni najveći pesimisti nisu mogli slutiti). Nismo jednom tjerali selektore nakon jednog ili dva meča. Nezainteresovanost za potencijalne reprezentativce, cirkus odlazaka Džeki, Pjaniću na noge a skauting ispašta itd itd.. Sve se to sada pljuje i ako ova trenutna garnitura pokušava i donekle je uspjela ispraviti mahalu koja je trajala godinama. Je li savršeno? Apsolutno ne. Je li korak naprijed? Svakako da smatram da jeste.PasodelMar je napisao/la: ↑17 mar 2025, 20:13Nije brate. Nemojte tako pojednostaviti loše stvari. Bilo je grešaka, nisu ljudi baš toliko nepravedni prema njemu.
Forsiranje potpuno neadekvatne formacije. Guranje Tahirovica u prvih II bez takmičarske forme. Mislim da momak ima najviše minuta u zadnjih 8 utakmica na sredini terena, a dokazano je u nemoguće lošoj formi preko godinu dana. Burnić nije lijevo krilo, još manje je wing-back. To su kardinalne greške i to nema veze sa procesima nego su to njegove loše procjene.
Hadzikadunic je i sada, a i ranije je bio bolji igrač od većine ovih štopera koji su dobili poziv. Loše izmjene kao protiv Mađarske gdje nas je uvođenje Omerovića koštalo rezultata. Bespotrebno uigravanje tri štopera umjesto štoperskog para.
Neadekvatan spisak gdje uvijek ostaje previše prostora za diskusije, pogotovo manjak rješenja na bekovskim pozicijama kao uzrok implementacije loše formacije.
Ima tu toliko loših stvari da je prosto nepošteno tako pojednostaviti sve oko Barbareza. Da ne spominjem njegov egotrip i tvrdoglavost. On je dokazano tvdogav tip, a to nije odlika dobrog selektora. Pored svega toga nema trenerskog iskustva i sve te greške se mogu kroz manjak iskustva objasniti ali sa druge strane nije fer da se neko uci na reprezentaciji kroz višegodišnji rok. Dakle, ima tu dovoljno razloga za skeptiku.
Postao si mi drag forumaš i zato ne namjeravam koristit etiketeali djeluje mi kao da koristite smišljeno taj neki proces i razvoj da bi opravdali dosta toga što ne valja oko njegovog rada na klupi.
Što se tiče Sergeja, pozivanje Mujakića i još nekih igrača mi nije jasno. Ne sviđa se ni meni formacija i neke pressice koje je imao. Također mi se nije svidjelo kako se sve odigralo sa Hadžikadunićem, gdje smatram da se to ipak moglo odraditi na bolji način. Registracija Katića, kašnjenje na utakmice i da ne idem dalje.. Ja zaista nemam problem da pričam o lošijim stvarima koje meni lično smetaju i za koje nemam neko valjano objašnjenje.
Međutim, koliko ima negativnih stvari, za mene trenutno ima više pozitivnih stvari. Ne posmatram samo teren i onih 90 minuta, više faktora ima tu ulogu. Možda sam i preveliki optimista ili šta već, možda sam poželio onaj naboj prije utakmica da se nafuramo svi kolektivno i pjevamo navijačke pjesme

Ono, što trenutno barem ja vidim, jeste ta želja da se nešto uradi. Želja da se napravi korak naprijed i da postavimo neke temelje za igrače koji tek dolaze i koji će doći. Da konačno počnemo se oslanjati na mlade selekcije za reprezentativce a ne samo da prosimo po dijaspori (Bivši selektori i stručni štabovi su opasno manjkali po ovome pitanju.. da ne kažem da ih je boljela ona stvar za nove reprezentativce). Disciplina, koja nam je prijeko potrebna.. počinjemo da vidimo neke obrise. Čisto sumnjam da postoji ikakva zavjera protiv Dennisa i da je u pitanju neko šiljenje qrca.. Mislim da je on napravio neki ispad zbog svog prijatelja Anela i da je tu popušio foru. Jedan period smo htjeli Džeku odstraniti iz reprezentacije jer se šeta po terenu i ne ponaša kapitenski. Dugo smo htjeli da vidimo disciplinske postupke za bilo koga.
Za ove naredne dvije utakmica ja priželjkujem 6 bodova i da ih "odučimo" od fudbala.. ali isto tako sam svjestan da je Rumunija trenutno stepen iznad nas. (Ne nužno igrački). Njihova uigranost i kompaktnost, forma, rezultati koje su postigli i konzistentnost im idu u prilog. Dobijali su Ukrajinu, Litvaniju, Kipar, remi sa Slovacima.. Dok za nas (nažalost) ne možeš više reći da bi ikoga dobili od njih.
Cijenim što ne koristiš epitete

Ova situacija nama najviše smeta zbog toga što nema iste aršine za sve igrače a ne zbog konkretno samog Dennisa. Burnić je večer prije utakmice sa Njemačkom ulazio u twitch live sa nekim migrantom i baljezgo neke gluposti oko stadiona i neodrzavanja da bi ga Barbarez nakon toga nagradio s 4/4 utakmice u prvoj postavi. Apsolutno nije bitno šta je Burnić pričao i jesu li to istine ili neistine nego govorimo o potpuno neprofesionalnom ponašanju jednog reprezentativca 24h prije utakmice. Koja je on pizda materina da uopste da sebi za pravo nesto takvo kada sve ove godine jedne velicine poput Dzeke i Kolasinca nesto ni nalik nisu uradili, idi u Karlsruher i igraj za elf ako ti se ne svidja? Objektivno gledajuci, Burnic je trebao zavrsiti na hladjenju bar 1-2 okupljanja a svi znamo zašto nije, da se razumijemoHariTz je napisao/la: ↑17 mar 2025, 23:41Čisto sumnjam da postoji ikakva zavjera protiv Dennisa i da je u pitanju neko šiljenje qrca.. Mislim da je on napravio neki ispad zbog svog prijatelja Anela i da je tu popušio foru.PasodelMar je napisao/la: ↑17 mar 2025, 20:13Nije brate. Nemojte tako pojednostaviti loše stvari. Bilo je grešaka, nisu ljudi baš toliko nepravedni prema njemu.
Forsiranje potpuno neadekvatne formacije. Guranje Tahirovica u prvih II bez takmičarske forme. Mislim da momak ima najviše minuta u zadnjih 8 utakmica na sredini terena, a dokazano je u nemoguće lošoj formi preko godinu dana. Burnić nije lijevo krilo, još manje je wing-back. To su kardinalne greške i to nema veze sa procesima nego su to njegove loše procjene.
Hadzikadunic je i sada, a i ranije je bio bolji igrač od većine ovih štopera koji su dobili poziv. Loše izmjene kao protiv Mađarske gdje nas je uvođenje Omerovića koštalo rezultata. Bespotrebno uigravanje tri štopera umjesto štoperskog para.
Neadekvatan spisak gdje uvijek ostaje previše prostora za diskusije, pogotovo manjak rješenja na bekovskim pozicijama kao uzrok implementacije loše formacije.
Ima tu toliko loših stvari da je prosto nepošteno tako pojednostaviti sve oko Barbareza. Da ne spominjem njegov egotrip i tvrdoglavost. On je dokazano tvdogav tip, a to nije odlika dobrog selektora. Pored svega toga nema trenerskog iskustva i sve te greške se mogu kroz manjak iskustva objasniti ali sa druge strane nije fer da se neko uci na reprezentaciji kroz višegodišnji rok. Dakle, ima tu dovoljno razloga za skeptiku.
Postao si mi drag forumaš i zato ne namjeravam koristit etiketeali djeluje mi kao da koristite smišljeno taj neki proces i razvoj da bi opravdali dosta toga što ne valja oko njegovog rada na klupi.

P.S.- Sorry za kacenje na post, slazem se manje vise sa svime sto si napisao ali ovo mi je malo zapelo za oci jer tretman koji Dennis ima od starta u odnosu na neke druge igrace mi izuzetno smeta

Sergej Barbarez, sa svojom ekipom, je apsolutno najkompetentnija osoba na svijetu da odluci kakav ko odnos ima za reprezentacijom i treba li nekoga ohladiti i na koji nacin. To je apsolutna cinjenica i treba je postovati, taman da je najgori trener na svijetu.
Od svih pljuvanja, to oko Hadzikadunica je najsmjesnije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Selektore,samo Bog i vi znate s kakvim antitalentima raspolazete,ali svaki dan pokazujete karakter i neustrasivost pred izazovima koji nas ocekuju 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma taj Burnic nikad nije trebao biti pozvan. Sjetio se da bi igrao za BiH kad je sa 26 godina vidio da mu je max biti igrac prosjecnog drugoligasa.fanatik19 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 23:56Ova situacija nama najviše smeta zbog toga što nema iste aršine za sve igrače a ne zbog konkretno samog Dennisa. Burnić je večer prije utakmice sa Njemačkom ulazio u twitch live sa nekim migrantom i baljezgo neke gluposti oko stadiona i neodrzavanja da bi ga Barbarez nakon toga nagradio s 4/4 utakmice u prvoj postavi. Apsolutno nije bitno šta je Burnić pričao i jesu li to istine ili neistine nego govorimo o potpuno neprofesionalnom ponašanju jednog reprezentativca 24h prije utakmice. Koja je on pizda materina da uopste da sebi za pravo nesto takvo kada sve ove godine jedne velicine poput Dzeke i Kolasinca nesto ni nalik nisu uradili, idi u Karlsruher i igraj za elf ako ti se ne svidja? Objektivno gledajuci, Burnic je trebao zavrsiti na hladjenju bar 1-2 okupljanja a svi znamo zašto nije, da se razumijemoHariTz je napisao/la: ↑17 mar 2025, 23:41Čisto sumnjam da postoji ikakva zavjera protiv Dennisa i da je u pitanju neko šiljenje qrca.. Mislim da je on napravio neki ispad zbog svog prijatelja Anela i da je tu popušio foru.PasodelMar je napisao/la: ↑17 mar 2025, 20:13Nije brate. Nemojte tako pojednostaviti loše stvari. Bilo je grešaka, nisu ljudi baš toliko nepravedni prema njemu.
![]()
P.S.- Sorry za kacenje na post, slazem se manje vise sa svime sto si napisao ali ovo mi je malo zapelo za oci jer tretman koji Dennis ima od starta u odnosu na neke druge igrace mi izuzetno smeta![]()
Vidimo Kako odlucuje, momke Koji imaju 30 plus utakmica za repku mijenja sa petokolonasima ciji je limit kiparska liga.Madal je napisao/la: ↑18 mar 2025, 00:02Sergej Barbarez, sa svojom ekipom, je apsolutno najkompetentnija osoba na svijetu da odluci kakav ko odnos ima za reprezentacijom i treba li nekoga ohladiti i na koji nacin. To je apsolutna cinjenica i treba je postovati, taman da je najgori trener na svijetu.
Zbog hadzikadunica,hadziahmetovica I karica ga treba pljuvati jer sva trojica bi komotno mogla u prvu postavu..hadzikadunic je za par mjeseci Bundesligaski igrac a on na njemu nasa ostriti kitu.nijedan nas stoper Jos prismrdio Nije Tom nivou osim Kole a nece ni jedan u neko skorije vrijeme osim barisica . covjece mi osim kolasinca nemamo nijednog ljevaka da Moze odigrati poziciju lijevog beka cak I prosjecno.. on ko debil gomila stopere, I sta nedaj boze da se povrijedi ili Bude kartoniran neko od veznjaka ili napadaca ili bekova, opet ce mujakica gurati na lijevog beka. Covjek bukvalno iste greske radi kao njegovi prethodnici Kojima se kreveljio preko twittera I Facebooka.. I raja ima pravio da ga proziva I pljuje kad on Sam nas navijace pravi debilima..
Ne mislim na krojenje spiska vec disciplinski dio - odlucivanje na treninzima ko ce konkurisati a ko na tribine (Hadzikadunic), koga ce ohladiti (Piric), ko je nepozeljan dok su oni ovdje (Ahmethodzic), kome samo opomena (Hajradinovic)Diadora je napisao/la: ↑18 mar 2025, 01:35Vidimo Kako odlucuje, momke Koji imaju 30 plus utakmica za repku mijenja sa petokolonasima ciji je limit kiparska liga.Madal je napisao/la: ↑18 mar 2025, 00:02Sergej Barbarez, sa svojom ekipom, je apsolutno najkompetentnija osoba na svijetu da odluci kakav ko odnos ima za reprezentacijom i treba li nekoga ohladiti i na koji nacin. To je apsolutna cinjenica i treba je postovati, taman da je najgori trener na svijetu.
Zbog hadzikadunica,hadziahmetovica I karica ga treba pljuvati jer sva trojica bi komotno mogla u prvu postavu..hadzikadunic je za par mjeseci Bundesligaski igrac a on na njemu nasa ostriti kitu.nijedan nas stoper Jos prismrdio Nije Tom nivou osim Kole a nece ni jedan u neko skorije vrijeme osim barisica . covjece mi osim kolasinca nemamo nijednog ljevaka da Moze odigrati poziciju lijevog beka cak I prosjecno.. on ko debil gomila stopere, I sta nedaj boze da se povrijedi ili Bude kartoniran neko od veznjaka ili napadaca ili bekova, opet ce mujakica gurati na lijevog beka. Covjek bukvalno iste greske radi kao njegovi prethodnici Kojima se kreveljio preko twittera I Facebooka.. I raja ima pravio da ga proziva I pljuje kad on Sam nas navijace pravi debilima..
Za spisak i prvih 11 je druga prica i to je onaj dio koliko je kvalitetan kao selektor. A za ovaj gore odabir je najrelevantnija osoba, ustvari ne samo on vec cijela ekipa oko njega, narocito u odnosu vas par koji piskarate suprotno u vezi te teme.
Ej, Spahic, Barbarez, Papac, Bajramovic i vi se usudite pisati kako su disciplinski trebali postupiti s nekim igracem i to kad nemate potpune informacije.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ljudi moji sta vi pričate, ko je dobar "trener" čovjek sa svojim stručnim štabom odigrao 8 utakmica šta je pokazao 6 poraza 2 neriješena rezultata. Jest imao je teške protivnike slažem se ali igra je bila 0 u pola tih utakmica sjetite se samo Njemačke 7-0 pa Holandije 5-2. Drugo što nastavlja raditi kao i prijašnji selektori poziva igrače na osnovu menađera, ako nije tako ubij te me. Primjer zašto pozivaš Mujakića koji na tašte dobija minute u Partizanu a imaš Hadzikadunića koji plaće nakon izgubljene utakmice protiv Ukrajine stavljao je srce na terenu svaki put, drugi primjer Tahirović
ša reći o momku koji u prvom poluvremenu zadnje utakmice ima ocijenu 5.6, momak koji igrama ne zaslužuje poziv u reprezentaciju iskreno a na širem spisku Huseinbašić smijesno koji je u nikad boljoj formi u Kölnu. Teško nama ali šta je tu je izvuče nas ovi iskusni Džeko, Kolašinac, Hajradinović. Sretno momci u Rumuniji i u Zenici protiv Cypra! 

Zadnju utakmicu počeo 10.1. protiv Lugana (prijateljska). Od tada je Keln igrao 11 utakmica, on u 2 bio na klupi, u jednoj nije bio u zapisniku, u 8 ušao s klupe u kojima je ukupno odigrao 265 minuta.Plavimangup1921 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 11:07Ljudi moji sta vi pričate, ko je dobar "trener" čovjek sa svojim stručnim štabom odigrao 8 utakmica šta je pokazao 6 poraza 2 neriješena rezultata. Jest imao je teške protivnike slažem se ali igra je bila 0 u pola tih utakmica sjetite se samo Njemačke 7-0 pa Holandije 5-2. Drugo što nastavlja raditi kao i prijašnji selektori poziva igrače na osnovu menađera, ako nije tako ubij te me. Primjer zašto pozivaš Mujakića koji na tašte dobija minute u Partizanu a imaš Hadzikadunića koji plaće nakon izgubljene utakmice protiv Ukrajine stavljao je srce na terenu svaki put, drugi primjer Tahirovićša reći o momku koji u prvom poluvremenu zadnje utakmice ima ocijenu 5.6, momak koji igrama ne zaslužuje poziv u reprezentaciju iskreno a na širem spisku Huseinbašić smijesno koji je u nikad boljoj formi u Kölnu. Teško nama ali šta je tu je izvuče nas ovi iskusni Džeko, Kolašinac, Hajradinović. Sretno momci u Rumuniji i u Zenici protiv Cypra!
![]()
Heh, ako je to "nikad bolja forma", teško nama.
Buraz provjeriš li ti ovakve stvari prije negoli pustiš komentar?231983 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 11:15Zadnju utakmicu počeo 10.1. protiv Lugana (prijateljska). Od tada je Keln igrao 11 utakmica, on u 2 bio na klupi, u jednoj nije bio u zapisniku, u 8 ušao s klupe u kojima je ukupno odigrao 265 minuta.Plavimangup1921 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 11:07Ljudi moji sta vi pričate, ko je dobar "trener" čovjek sa svojim stručnim štabom odigrao 8 utakmica šta je pokazao 6 poraza 2 neriješena rezultata. Jest imao je teške protivnike slažem se ali igra je bila 0 u pola tih utakmica sjetite se samo Njemačke 7-0 pa Holandije 5-2. Drugo što nastavlja raditi kao i prijašnji selektori poziva igrače na osnovu menađera, ako nije tako ubij te me. Primjer zašto pozivaš Mujakića koji na tašte dobija minute u Partizanu a imaš Hadzikadunića koji plaće nakon izgubljene utakmice protiv Ukrajine stavljao je srce na terenu svaki put, drugi primjer Tahirovićša reći o momku koji u prvom poluvremenu zadnje utakmice ima ocijenu 5.6, momak koji igrama ne zaslužuje poziv u reprezentaciju iskreno a na širem spisku Huseinbašić smijesno koji je u nikad boljoj formi u Kölnu. Teško nama ali šta je tu je izvuče nas ovi iskusni Džeko, Kolašinac, Hajradinović. Sretno momci u Rumuniji i u Zenici protiv Cypra!
![]()
U nastavku sezone Huseinbašić je počeo 4 utakmice(HSV, Schalke, Leverkusen i Ulm), s klupe odgledao mečeve protiv Magdeburga i Fortune, ušao s klupe protiv Braunschweiga, Karlsruhera i Darmstadta(odigrao cijelo 2. Pol).
Istina je da je pao s formom čemu je kumovala povreda protiv HSV-a nakon koje je propustio duel sa Elversbergom ali i kao takav je odigrao znatno više minuta u 2025. Negoli Šarić, Benjo i Bašić..
On će u "utakmici sezone" protiv Paderborna poslije rep. Pauze 100% biti starter s obzirom da je prekucao zadnju tekmu koju je igrao.
Da se ne vraćam u 1. Dio sezone gdje je sveijednu tekmu bio starter kako u ligi tako u kupu i max 3 puta nije odigrao svih 90 minuta.
Upravu si, jeste imao 4 starta (niti jednu 90 min.), moja greška.fanatik19 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:07Buraz provjeriš li ti ovakve stvari prije negoli pustiš komentar?231983 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 11:15Zadnju utakmicu počeo 10.1. protiv Lugana (prijateljska). Od tada je Keln igrao 11 utakmica, on u 2 bio na klupi, u jednoj nije bio u zapisniku, u 8 ušao s klupe u kojima je ukupno odigrao 265 minuta.Plavimangup1921 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 11:07Ljudi moji sta vi pričate, ko je dobar "trener" čovjek sa svojim stručnim štabom odigrao 8 utakmica šta je pokazao 6 poraza 2 neriješena rezultata. Jest imao je teške protivnike slažem se ali igra je bila 0 u pola tih utakmica sjetite se samo Njemačke 7-0 pa Holandije 5-2. Drugo što nastavlja raditi kao i prijašnji selektori poziva igrače na osnovu menađera, ako nije tako ubij te me. Primjer zašto pozivaš Mujakića koji na tašte dobija minute u Partizanu a imaš Hadzikadunića koji plaće nakon izgubljene utakmice protiv Ukrajine stavljao je srce na terenu svaki put, drugi primjer Tahirovićša reći o momku koji u prvom poluvremenu zadnje utakmice ima ocijenu 5.6, momak koji igrama ne zaslužuje poziv u reprezentaciju iskreno a na širem spisku Huseinbašić smijesno koji je u nikad boljoj formi u Kölnu. Teško nama ali šta je tu je izvuče nas ovi iskusni Džeko, Kolašinac, Hajradinović. Sretno momci u Rumuniji i u Zenici protiv Cypra!
![]()
U nastavku sezone Huseinbašić je počeo 4 utakmice(HSV, Schalke, Leverkusen i Ulm), s klupe odgledao mečeve protiv Magdeburga i Fortune, ušao s klupe protiv Braunschweiga, Karlsruhera i Darmstadta(odigrao cijelo 2. Pol).
Istina je da je pao s formom čemu je kumovala povreda protiv HSV-a nakon koje je propustio duel sa Elversbergom ali i kao takav je odigrao znatno više minuta u 2025. Negoli Šarić, Benjo i Bašić..
On će u "utakmici sezone" protiv Paderborna poslije rep. Pauze 100% biti starter s obzirom da je prekucao zadnju tekmu koju je igrao.
Da se ne vraćam u 1. Dio sezone gdje je sveijednu tekmu bio starter kako u ligi tako u kupu i max 3 puta nije odigrao svih 90 minuta.
Ali svakako se za ovo ni u ludilu ne može reći "nikad bolja forma".
Konačno, i ja bih ga volio vidjeti više na spisku nego van spiska, i ja smatram da je bolje da je njega zvao nego, rcm., Sarića, ali s druge strane, ne odskače formom previše od ostalih na spisku da bi se tolika hampa digla.
Realno, najveća nepravda je prema Hadzikaduniću.
Ma slazem se. Ne odskace Huseinbasic previse od ostalih formom ali ga ne mirisu nesto od starta to je ocigledno. Od 8 tekma 2 puta samo starter(protiv Holandije i Njemacke). Prvi put bio daleko najbolji veznjak na terenu a protiv Njemacke kriminalan. Protiv Madjara tamo kada je usao s klupe vrlo dobra partija a ostalo nit smrdi nit mirise.231983 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:37Upravu si, jeste imao 4 starta (niti jednu 90 min.), moja greška.fanatik19 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:07Buraz provjeriš li ti ovakve stvari prije negoli pustiš komentar?
Ali svakako se za ovo ni u ludilu ne može reći "nikad bolja forma".
Konačno, i ja bih ga volio vidjeti više na spisku nego van spiska, i ja smatram da je bolje da je njega zvao nego, rcm., Sarića, ali s druge strane, ne odskače formom previše od ostalih na spisku da bi se tolika hampa digla.
Realno, najveća nepravda je prema Hadzikaduniću.

Cinjenica je da je u ovoj konkurenciji igraca/minutaze nezasluzeno ostao bez poziva a o Hadziji da ne pricamo

- RollingPaper
- Kontakt:
Joj ne mogu u cvajti da budu standardni, ovde se predstavljaju ko neke igracine. Pa ovo je najgora reprezentacija BiH sto se tice igrackog kadra, u historiji.
Al najgora. Pitanje je da li imamo jaci kadar od Crne Gore. Svaki bod u grupi ce bit uspjeh.
Al najgora. Pitanje je da li imamo jaci kadar od Crne Gore. Svaki bod u grupi ce bit uspjeh.
Dok je atmosfera dobra ja se ne sekiram.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921