Stole iz Bora je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Kada je Borac bio zagovornik osnivanja udruženja prvoligaša, samo je dva ili tri kluba bilo za, a svi ostali su ćutali jer im to nije odgovaralo, e a sada isti ti čiji klubovi bili protiv te ideje sada drže lekcije o tome kako sve treba da bude fer i pošteno itd itd itd...
99% sam siguran da je Željo bio medju ekipama koje su imale naum uci u udruzenje prvoligasa. Ono 1% ostavljam prostora za godine. To je bilo nekad prije cca 2 godine ako me sjecanje ne vara ...
Uopšte nije važno ko jeste, a ko nije bio, to se desilo prije nekoliko sezona, mi smo ostali u manjini, tj nismo podržani, naravno nismo podržani od klubova koji imaju mrlje i učestvuju u namještaljkama ili su u njima učestvovali, jer kako kažu, jednom lopov, uvijek lopov...
Nisam mislio na ono okupljanje u Tuzli kada je ideja bila da se pokrene inicijativa oko otpisa dugova klubova prema svim nivoima vlasti, to je bilo mazanje očiju, mislio sam na udruženje koje bi bilo u mogućnosti da vodi takmičenje....