Odličan si prognozer, nemoj više.
Prije dvadesetak dana:
U realnosti, Sarajevo na plus pet uz utakmicu manje.

Odličan si prognozer, nemoj više.
U realnosti, Sarajevo na plus pet uz utakmicu manje.
Kako ide prodaja gaca na vasem standu, zna li se sta ?AVNOJ je napisao/la: ↑17 mar 2025, 21:28Šta je ba ovo!NoDi80 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 20:27Jest golcinu zabio Beganovic (18) protiv Zrinjskog
Mozda i gol sezone
Mlinaric isto prelijepo zabio Posusju
Bilo je lijepih golova ovo kolo pogotovo onaj Boljevicev u zadnjim sekundama za pobjedu
U nastavku sezone Zeljeznicar nadam se konacno kompletan i u najjacoj formi docekuje Posusje na nasoj lijepo Grbavici
U15 Zeljeznicar - Radnik 1:1
U17 Zeljeznicar - Radnik 4:1
U19 Zeljeznicar - Igman Ilidza 3:1
Radnik - Zeljeznicar 2:3
Futsal
Zeljeznicar - Radnik 22.03
Rahimic, Coric, Svraka, Jahic
Jos ti falis legendo, sretan 39 rodjendan
![]()
![]()
Čovjeku koji vam je donio milione niste mogli dati pravi dres nego ovu pijaćarsku majicu iz Turske.![]()
Fan shop pretvorili u buvljni štand sa pijace na Otoci![]()
Nista,morate nastaviti redovno placati. Ne znam cemu ova glupa pitanja. Mi smo trenutno klub sa posebnim potrebama,svi nas paze ,cudi me da ti nisi nas navijac.
Vi ste odlican primjer da je najveca glupost placat drzavi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 mar 2025, 00:52Nista,morate nastaviti redovno placati. Ne znam cemu ova glupa pitanja. Mi smo trenutno klub sa posebnim potrebama,svi nas paze ,cudi me da ti nisi nas navijac.
svrakino1921 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 06:18Pogriješio i VAR
Nogometni savez BiH priznao: Željezničar oštećen za penal u Bijeljini, zamalo koban za rezultat
Sami Protiv Svih
GOLEM SI ŽELJO
Nije tako brate, nego bacas vaš klasični pitarski spin, pa ako se desi piso bi po forumu e jesam vam rekao, a nista ti se ne poklapa.Zutti je napisao/la: ↑16 mar 2025, 23:57Šta sam pogriješio? Drugi penal i okej, zato nisam ništa pisao za njega, prvi je smiješan, zato sam napisao šta sam napisao. Preživjeli ste i svaka čast na tome, prošli ste šta ste "morali", sumnjam da će vas više dirati. Ovo je, vjerovatno, samo mala opomena od Vice da ne smijete raditi ništa bez njegovog dopuštenja. Ako se budete i dalje qurčili možda i bez obećanog kupa ostanete. Vidjet ćemo dalji razvoj situacije.![]()
U pravu si
U Klub 700 ušli smo utakmicama protiv 39 različitih klubova, a najviše (55) smo ih odigrali protiv Sarajeva (22-12-21) i Željezničara (22-14-19).GoskGabela je napisao/la: ↑18 mar 2025, 08:05Zrinjski je postao prvi klub s 400 pobjeda u WWin ligi BiH! Mostarski klub upisao je povijesni uspjeh pobjedom protiv Slobode (3:2).
Svaka ćas realno
.....njih 32, Zrinjski je ostvario protiv jučerašnjeg protivnika Slobode.kanta za napucavanje
Ako možeš uhvatiti taj momenat, volio bih vidjeti, i meni djeluje da je Savić bio u ofsajdu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.