Pa nije ih poredio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nije ih poredio
Za ove lige njegove kvalitete nisu upitne cak su i visoke. Trener koji rotacijama promjeni ekipu i kada izgleda da nemamo rjesenja. Najbolji primjer je utakmica protiv Sirokog gdje je nekako prvo poluvrijeme bilo poprilicno bez sadrzaja a u drugom druga prica. Takodjer prva utakmica sa Zrinjskim u kupu i jos nekoliko takvih. Jedino poraz od Zrinjskog je bio ispodprosjecan al mora i to doci. Svaki remi sto smo odigrali bili smo bolji protivnik barem 60 na prema 40. Vecinu tih remija zasluzili pobjedu ali to je fudbal jbg. Drzati ovog covjeka dok se on ne zasiti ni pod razno ga tjerati, a ovi sto laprdaju price "tek kad nesto osvoji", osvjestite se, ne pravite se budale nije ovdje nimalo lako doci do izrazaja gdje je X stvari ispred samog sporta. Podrska Zekicu i momcima bez pritiska u ligi(ako se sta otvori ali cisto sumnjam samo sam realan), ganjati kup do kraja a ujedno uigravati jos vise momke i aBd na vrijeme posloziti kockice za kvalifikacije u LK.mikimaus je napisao/la: ↑17 mar 2025, 23:23Ni pod razno ne dirati Zekica sa klupe narednih 5 godina , niti mozemo naci boljeg trenera i ni mangupa bgm da se obracunava sa svim igracima sa lakocom . Svidja mi se sto nema osim Gojkovica , Bubanje i Gulija zagarantovano mjesto u postavi , igraj pasa kako treba i bit ce i minutaza .
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:17Koja komedija svega mi,nas ni slucajno nece zapast Siroki ili kone vec Borac kao sto smo i rekli. Guraju se da osvoje,da se nesto za ovo cutanje,trpljenje i terorisanje bosnja i njima dodijeli nesto da bi se i dalje cutalo.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, adrenaline323, Dave, Doktorinho, MSOZ101 i 101 gost.