Obje nisu ni bitne.Već ta jedna u kojoj će te satrati.jurisicduska je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:20Valja 2 puta u BL u 3 dana. Ne mogu nas obje te dobit.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Pa Borcu da se ovo stima dali bi im Široki koji je realno najslabija ekipa od preostale tri. Dobili su najtežeg mogućeg protivnika. Šta vam je čemu kuknjava odmah...
- luckystrike
- Kontakt:
s borcem dvije kući u 7 dana, pa dvije u gostima u 4 dana. biće krvavo!
finale kupa sarajevski derbi, to je jedino u interesu saveza da zaradi pare
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Ne štima se Borcu već željezničaru to znaju i ptice na grani.ajdohordas je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:23Pa Borcu da se ovo stima dali bi im Široki koji je realno najslabija ekipa od preostale tri. Dobili su najtežeg mogućeg protivnika. Šta vam je čemu kuknjava odmah...
-
- Kontakt:
Kako ce im nastimat protiv nas kad prođemo Borca ?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:25Ne štima se Borcu već željezničaru to znaju i ptice na grani.ajdohordas je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:23Pa Borcu da se ovo stima dali bi im Široki koji je realno najslabija ekipa od preostale tri. Dobili su najtežeg mogućeg protivnika. Šta vam je čemu kuknjava odmah...
Ili ste misljenja da nemamo ni promil šanse proći Borca ?
-
- Kontakt:
Uz suđenje kakvo imaju slabe su nam šanse skroz.ajdohordas je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:26Kako ce im nastimat protiv nas kad prođemo Borca ?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:25Ne štima se Borcu već željezničaru to znaju i ptice na grani.ajdohordas je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:23Pa Borcu da se ovo stima dali bi im Široki koji je realno najslabija ekipa od preostale tri. Dobili su najtežeg mogućeg protivnika. Šta vam je čemu kuknjava odmah...
-
- Kontakt:
Pa zato je dosao nama Borac,Dodo i ekipa da im ne pokvarimo planove.ajdohordas je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:26Kako ce im nastimat protiv nas kad prođemo Borca ?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:25Ne štima se Borcu već željezničaru to znaju i ptice na grani.ajdohordas je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:23Pa Borcu da se ovo stima dali bi im Široki koji je realno najslabija ekipa od preostale tri. Dobili su najtežeg mogućeg protivnika. Šta vam je čemu kuknjava odmah...
- relativizam
- Kontakt:
da smo mogli rukama zafatit govvno umjesto loptice mi bi govvno zafatili,da je real ostao u kupu njeg bi dobili.
4 utakmice u pola mjeseca sa Borcem igras,cirkus kolorado kako od sistema takmicenja tako i o eventualnog sudjenja.
samo odgoditi utakmicu sa borcem zbog reprezentativne pauze,barem zatraziti pokazati da se ne das i ti lahko
4 utakmice u pola mjeseca sa Borcem igras,cirkus kolorado kako od sistema takmicenja tako i o eventualnog sudjenja.
samo odgoditi utakmicu sa borcem zbog reprezentativne pauze,barem zatraziti pokazati da se ne das i ti lahko
-
- Kontakt:
U finalu će biti najlakse
.

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja ne znam ljudi sta je problem. Ako hoces trofej kupa moras dobiti sve ionako, logicno. Vidjecemo moze li se dobiti i njih i sudije. Ne znam samo kako oni mogu stimati, kome i zasto bi to radili uopste? Ne vidim zasto bi se Borac sklanjao konama po cijenu kupa tj. da ga namjerno prepuste i ostanu bez ijednog trofeja. Ne mislim ni da je Siroki bez sansi, pogotovo jer se Siroki moze fokusirati iskljucivo na kup.
-
- Kontakt:
Bit ce tu svegaluckystrike je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:24s borcem dvije kući u 7 dana, pa dvije u gostima u 4 dana. biće krvavo!
Zapnite momci!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A jeste se raskukali ko da ste reala izvukli bolji ste od borca, a Zeljeznicaru se nista ne stima, ako si gledao zrijeb sve ti je jasno onda, predstavnici klubova izvlače kuglice, ne izvlači ih vico, nemojmo zivjeti u zabludi da se uvijek nešto namješta
-
- Kontakt:
Ma ne štima se nikom ništa
Kao sto nam treba 20 šansi da damo gol a ovi šutnu jednom izodbija se od koljena negdje uđe u rašlje tako i ovo
Jednostano ove godine nas kradu i nismo miljenici sreće nikako
Tako nam došlo šta ćeš sad
Vidjet ćemo kakvo će suđenje bit u prvoj utakmici na Kosevu. Zato nas treba doći 20 hiljada ako puste tribine, valja stisnut pa bit bezobrazan Ko onaj kad se teren napustio
Kao sto nam treba 20 šansi da damo gol a ovi šutnu jednom izodbija se od koljena negdje uđe u rašlje tako i ovo
Jednostano ove godine nas kradu i nismo miljenici sreće nikako
Tako nam došlo šta ćeš sad
Vidjet ćemo kakvo će suđenje bit u prvoj utakmici na Kosevu. Zato nas treba doći 20 hiljada ako puste tribine, valja stisnut pa bit bezobrazan Ko onaj kad se teren napustio
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ma bezvezne teorije zavjere Bgm. I ovo radimo stalno godinama unazad. Evo i da si dobio Široki i u finalu Borca opet bi te sve isto čekalo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:30Ja ne znam ljudi sta je problem. Ako hoces trofej kupa moras dobiti sve ionako, logicno. Vidjecemo moze li se dobiti i njih i sudije. Ne znam samo kako oni mogu stimati, kome i zasto bi to radili uopste? Ne vidim zasto bi se Borac sklanjao konama po cijenu kupa tj. da ga namjerno prepuste i ostanu bez ijednog trofeja. Ne mislim ni da je Siroki bez sansi, pogotovo jer se Siroki moze fokusirati iskljucivo na kup.
Čuj konama se štima...
Pa i Široki šansu vidi kroz kup utakmice. Protiv nas svakako ne mogu im nastimati a i ti sto kazes nece Borac prepustit slučaju ništa i da rizikuju sezonu bez trofeja.
Eto nakon delegiranja za Mostar na uzvratnoj utakmici bilo kuknjave i plakanja pa imali nikad bolje suđenje. Ajmo da igramo, da se fokusiramo na rezultat i na podršku za momke.
Ako prodjemo bice poprilicno zanimljivo finale. S jedne strane listica koja ce gledati da osvoji Evropu preko toga, a s druge strane borba s konama za trofej koji mnogo znaci s historijskog aspekta. Mi bi imali 2 vise kupa ako osvojimo
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Nema kukanja samo juris .
Kakvo štimanje ljudi? Pa da se Borcu štima ne bi nas izvukli nego ŠB. Onda se kona štima, ali u papirkama, pa sjetite se sezone kad smo zadnji put igrali finale kupa. Autoput smo imali do finala, ni samo ne bi mogli bolje protivnike odabrati. Nemojte teorija zavjere tako vam Boga, jedino u što možemo sumnjati jeste suđenje. Ostalo nema potrebe razbijati glavu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ako gledamo broj osvojenih bodova nakon 21 utakmice, Zekic je NAJBOLJI.
Ako gledamo efikasnost 2 gola po utakmici ( neznam sigurno al 99% je i tu najbolji
Ako gledamo jacinu protivnika i rezultati istih (borac) ove godine bosanski klub dogurao najdalje
Ako gledamo kup takmicenje najtezi raspored dosad smo mi imali
Ako gledamo broj primljeni golova liga kup medju 2 najbolja trenera (uz najtezi raspored u kupu)
Takodje treba navest sto kolega gore napisa gojkovic butic gurdizjani paskalev su igrac koji su tu 4 utakmice i frajko ih uracuna kao on ih doveo i nije nista osvoio..
Cala se tako dobro pokazao da je za 30 godina trenerske karijere bio trener 7 godina
Husref isto ko i Cala 30+ godina trener samo sa mnogo vise godina kao trener koji ima 5-6 trofeja u bh nije uspio da ostvari jedan strani angazman, nijedan klub iz vrha bh fudbala nije vodio sem nas, sve sto je isvoio je sanama a sve ostale klubove koje vodio su klubovi koji su se birili za opstanak sem slobode
Zoran zekic za 15-16 godina trenerskog posla je vec vodio ekipe iz bar duplo jaci liga nego sto je bh liga. Osvoio je i titulu, trenutno bi i pored toga sto je konkurencija mnogo jaca nego ikad bio glat prvi da je sudjenje bar malo bilo bolje..
Ako se gledaju pojacanja koja smo mi doveli po dolasku Zekica (neznam dali ih on dovodi ili sd) to su igraci koji su najbolji i najstandardni (naj manje fula)
Koji od ovih igraca nevalja
Gruzijac
Bugarin
Djordjevic
Jovic
Lulic
Pavicic
Gojkovic
Bubanja
Unusic
Butic
Promasaji
Rockov
Turkes
Uz to prodali 2 igraca za 3 m€
I vec je 2 icu igraca omladinaca pokreno jedan tajo reci vec moze bit standardan igrac MUJKIC, drugi krdzalic a malom Vrban je dao koliko toliko minuta uz RISTICA KOJI JE NA DVOINOM I KOJI DOBRO IGRA U DRUGOJ LIGI I KONE DAO KOLKO TOLIKO MINUTAZE..
Kaze kolega protiv VELEZA nismo imali sanse.. prvo crveni koji je dobio Velez nije to doslo sto su se igraci veleza izmedjusebe potukli, il im dao sudija crveni bez razloga, vec je nasa igra to isprovocirala, drugo kazes da nismo imali sansi, imali smo mi 4-5 sansi za gol, takodje 2 situacije za penal koje su minimum bile 50/50, faul nad beganovicem i potencijalno igranje rukom pidre gdje zaustavlja cist go..Velez je imao jednu sansu haskic i to je to..
I na kraju covjek je dosao 20 dana pred utakmicu u ligi nacije, gdje su vec bili dovedeni igraci svi sem pavicica i lulica koji su dosli (tako reci njegovom zeljom) al tek po ispadanju iz evrope..
Zekic i sad ima preko 60% igraca koje vodio Rozman
Soldo
Beganovic
Rogic
Mustafic
Keremeh
Kapetanovic
Gulisa nije igrao kod rozmana al bio je nas igrac
Musija
U prvom djelu catakovic renam nidal
Ako gledamo efikasnost 2 gola po utakmici ( neznam sigurno al 99% je i tu najbolji
Ako gledamo jacinu protivnika i rezultati istih (borac) ove godine bosanski klub dogurao najdalje
Ako gledamo kup takmicenje najtezi raspored dosad smo mi imali
Ako gledamo broj primljeni golova liga kup medju 2 najbolja trenera (uz najtezi raspored u kupu)
Takodje treba navest sto kolega gore napisa gojkovic butic gurdizjani paskalev su igrac koji su tu 4 utakmice i frajko ih uracuna kao on ih doveo i nije nista osvoio..
Cala se tako dobro pokazao da je za 30 godina trenerske karijere bio trener 7 godina
Husref isto ko i Cala 30+ godina trener samo sa mnogo vise godina kao trener koji ima 5-6 trofeja u bh nije uspio da ostvari jedan strani angazman, nijedan klub iz vrha bh fudbala nije vodio sem nas, sve sto je isvoio je sanama a sve ostale klubove koje vodio su klubovi koji su se birili za opstanak sem slobode
Zoran zekic za 15-16 godina trenerskog posla je vec vodio ekipe iz bar duplo jaci liga nego sto je bh liga. Osvoio je i titulu, trenutno bi i pored toga sto je konkurencija mnogo jaca nego ikad bio glat prvi da je sudjenje bar malo bilo bolje..
Ako se gledaju pojacanja koja smo mi doveli po dolasku Zekica (neznam dali ih on dovodi ili sd) to su igraci koji su najbolji i najstandardni (naj manje fula)
Koji od ovih igraca nevalja
Gruzijac
Bugarin
Djordjevic
Jovic
Lulic
Pavicic
Gojkovic
Bubanja
Unusic
Butic
Promasaji
Rockov
Turkes
Uz to prodali 2 igraca za 3 m€
I vec je 2 icu igraca omladinaca pokreno jedan tajo reci vec moze bit standardan igrac MUJKIC, drugi krdzalic a malom Vrban je dao koliko toliko minuta uz RISTICA KOJI JE NA DVOINOM I KOJI DOBRO IGRA U DRUGOJ LIGI I KONE DAO KOLKO TOLIKO MINUTAZE..
Kaze kolega protiv VELEZA nismo imali sanse.. prvo crveni koji je dobio Velez nije to doslo sto su se igraci veleza izmedjusebe potukli, il im dao sudija crveni bez razloga, vec je nasa igra to isprovocirala, drugo kazes da nismo imali sansi, imali smo mi 4-5 sansi za gol, takodje 2 situacije za penal koje su minimum bile 50/50, faul nad beganovicem i potencijalno igranje rukom pidre gdje zaustavlja cist go..Velez je imao jednu sansu haskic i to je to..
I na kraju covjek je dosao 20 dana pred utakmicu u ligi nacije, gdje su vec bili dovedeni igraci svi sem pavicica i lulica koji su dosli (tako reci njegovom zeljom) al tek po ispadanju iz evrope..
Zekic i sad ima preko 60% igraca koje vodio Rozman
Soldo
Beganovic
Rogic
Mustafic
Keremeh
Kapetanovic
Gulisa nije igrao kod rozmana al bio je nas igrac
Musija
U prvom djelu catakovic renam nidal
Trenutno korisnika/ca: Dave, pitara, Silvester071, Venom i 52 gosta.