let3 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:24
MarcoBorriello je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:10
Daj Vukanovića za ministra sigurnosti
To onaj sto neki dan u Lukavici prica kako je 150 hiljada sarajevskih srpskih feniksa casno branilo svoje ognjiste i zbog toga moralo biti protjerano iz Sarajeva

pominje neko vitestvo qrci palci, a zaboravlja pomenuti da su ti feniksi drzali grad pod opsadom 4 godine, bez vode, struje, plina, granatirali, snajperali, ubijali civile, djecu itd...zaboravlja pomenuti da niko nije tjerao te srpske fenikse, vec da su se sami pokupili na poziv svojih vođa (ratnih zlocinaca).
Cetnik 1/1.
Njih 95% razmislja isto, al ko ih yebe, sigurno ima i Nijemaca koji bi vracali Treci Reich, Japanaca koji sanjaju o japanskom carstvu itd. Dok njihove ideje ne ugrozavaju nikog, yebe mi se sta misle. Ne volim ni ja njih nista vise nego oni mene. Al mislim da je kapitalizam bas fino usao na ove prostore i da je narod okrenut prosperitetu i ekonomiji a ne ratovima i imaginarnim carstvima. Firma u kojoj radim suradjuje i sa Srbima iz RSa i sa prekodrincima, ljudi rade i zive, putuju, kupuju skupe aute, vikendice...
I da je u ovom svemu doslo do nekog sukoba, ili da dodje jer jos ta saga nije gotova, ogromne mase omladine bi dezertirale, s obje strane.