Eno ga u BL, na Expu, zajedno sa Viskovicem.
Mogu ga i danas hapsiti, sto cekati sutra

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Eno ga u BL, na Expu, zajedno sa Viskovicem.
Polako, strpljen - spasenlet3 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:39Eno ga u BL, na Expu, zajedno sa Viskovicem.
Mogu ga i danas hapsiti, sto cekati sutra![]()
Konaković je naveo da najveći svjetski kriminalci nisu hapšeni kao što su uhapšeni oni sitni, već planski, što će biti slučaj i sa Dodikom, i trajat će sedmicama.
Istakao je da Dodik danas ne zna kako da otputuje u planiranu posjetu Izraelu, a pogotovo ne zna kako da se vrati ako uspije otići.
Ma to mi je najjače od svega. Jedva čekam da vidim te srbende koji se hoće spojiti na njegov budžet.
Bome u zadnje vrijeme ta poslovica kao da ne važi više
Njih 95% razmislja isto, al ko ih yebe, sigurno ima i Nijemaca koji bi vracali Treci Reich, Japanaca koji sanjaju o japanskom carstvu itd. Dok njihove ideje ne ugrozavaju nikog, yebe mi se sta misle. Ne volim ni ja njih nista vise nego oni mene. Al mislim da je kapitalizam bas fino usao na ove prostore i da je narod okrenut prosperitetu i ekonomiji a ne ratovima i imaginarnim carstvima. Firma u kojoj radim suradjuje i sa Srbima iz RSa i sa prekodrincima, ljudi rade i zive, putuju, kupuju skupe aute, vikendice...let3 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:24To onaj sto neki dan u Lukavici prica kako je 150 hiljada sarajevskih srpskih feniksa casno branilo svoje ognjiste i zbog toga moralo biti protjerano iz Sarajevapominje neko vitestvo qrci palci, a zaboravlja pomenuti da su ti feniksi drzali grad pod opsadom 4 godine, bez vode, struje, plina, granatirali, snajperali, ubijali civile, djecu itd...zaboravlja pomenuti da niko nije tjerao te srpske fenikse, vec da su se sami pokupili na poziv svojih vođa (ratnih zlocinaca).
Cetnik 1/1.
Još jedna laž demantovana."Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Elektroprivreda RS-a i Elektroprivreda HZHB obustavile plaćanje mrežarine državnom preduzeću Elektroprijenos Bosne i Hercegovine, potražili smo odgovor u ovoj javnoj kompaniji.
- Ovom prilikom demantujemo medijske navode o prestanku izmirivanja obaveza elektroprivreda prema kompaniji Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka.
Iz Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) nezvanično smo saznali da nisu dobili nikakvu obavijest iz Elektroprijenosa BiH o tome da EPRS i EPHZHB ne plaćaju mrežarine."
Eto ti ćeš se preseliti u Minhen jer ti se ne sviđa ko je ministar sigurnosti u državi. hahaha, pa to je dno buraz. Šta te libo racku ko je ministar sigurnost. glupa titula, kao i svaka u ovom državnom aparatu.relativizam je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:33ako je profesor historije Vukanovic,publicionista i cirkuzant buduci ministar sigurnosti onda smo mi dotakli dno.
i kao sto neko rece nije kirija skupa ni da je 85% plate u Minhenu
Ima kae najbolje insajdereCAGarfia je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:45Još jedna laž demantovana."Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Elektroprivreda RS-a i Elektroprivreda HZHB obustavile plaćanje mrežarine državnom preduzeću Elektroprijenos Bosne i Hercegovine, potražili smo odgovor u ovoj javnoj kompaniji.
- Ovom prilikom demantujemo medijske navode o prestanku izmirivanja obaveza elektroprivreda prema kompaniji Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka.
Iz Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) nezvanično smo saznali da nisu dobili nikakvu obavijest iz Elektroprijenosa BiH o tome da EPRS i EPHZHB ne plaćaju mrežarine."![]()
Pa jel placaju sad ili ne placaju?napoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:49Ima kae najbolje insajdereCAGarfia je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:45Još jedna laž demantovana."Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Elektroprivreda RS-a i Elektroprivreda HZHB obustavile plaćanje mrežarine državnom preduzeću Elektroprijenos Bosne i Hercegovine, potražili smo odgovor u ovoj javnoj kompaniji.
Iz Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) nezvanično smo saznali da nisu dobili nikakvu obavijest iz Elektroprijenosa BiH o tome da EPRS i EPHZHB ne plaćaju mrežarine."![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.