Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MaGiCa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2011, 12:28

JuveSissoko je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:@JuveSissoko i ostali

E konacno sam nasao video koji sam trazio. Ajde apologete da vas sad vidim:

[youtube][/youtube]

Grazie Don Luciano!
ovakav video i danas mozes napravit za inter a pomalo za ostale ekipe,nako sitno nesto, i sta cemo sad??? hocemo li opet pravit farsopoli?? pa necemo,nije vise interesantno :lol:

p.s. kako ti lijepo presutis neke cinjenice koje su radjene protiv Juventusa a stavljas kamaru snimaka s druge strane, to ti je ono, uzmi sta ti odgovara, a sam si rekao da je Juve ti najogavniji klub,tako da si objektivan kao sudije na sudjenju calciopoli, kad uzmu snimke razgovora koje im odgovaraju a 170 000 snimaka nako nestane, jer brate na njima su inter i Milan malo ekspilicitniji, i sad kad dodjose tih 170 000 snimaka "neko" bi da ponisti sudjenje, jer toboze sudkinja Casoria nema pojma o fudbalu, smeta im jer sudkinju ne interesuje ko je Moggi , ko su mu jarani, ne prati fudbal, ne poziva se na raniji skandal jer ga nije ni pratila,niti zna "sutnut" loptu , zapravo im smeta sto je nepristrasna,al obrlatice oni nju na kraju, jaci su, tako to ide

i jos nesto, ti ocito navijas za Milan koliko i za Napoli, Juve ti je najogavniji,tako da tvoji sudovi o ovom klubu i njegovim utakmicama ne piju vode, pristrasan si do bola, pun mrznje,tako da te tvoje snimke i dokaze mozes stavit u ravan sa Morattievim sranjima, tebe treba uzet kao jos jednog interovca na sudjenju ili slicno, nema potrebe da nam ti nesto objasnjavas,jer znamo kakav je "izvor " objasnjenja, nekada nije bitno sta se pise ili zakljucuje,nego je bitno KO pise i zakljucuje, kao kad pravnik a dosta ih je to reklo, daj mi kakve hoces dokaze koji su protiv mog klijenta, necu ih osporit, al samo mi daj priliku da osporim sudiju i da "nabavim svog" sudiju,koji mi odgovara vise, te onda dokaze mozes macku o rep, dakle ne radi se o dokazima,nego o sudijama kao sto si ti i oni u farsopoliu, takvi bi Juve izbacili u Seriu B opet samo zbog Krasicevom recimo glumnjenja penala, takve sudije nisu relevantne da pricaju o Juventusu, drzi se Milana i Napolia, dvije velike ljubavi :lol:
Ajde smiri se malo. Tih godina se Juventus borio za titulu sa Milanom, ne sa Empolijem. Zato ti i dajem snimke 2 derbija u kojima je Milan osvojio 1 bod, a Juventus 4, a trebalo je da bude obratno. Nije zbog sudijskih gresaka.
Stavljeno je i iz 1998e kad je Juve "bio bolji" i od Intera.
Prava je steta sto nema ovakvih klipcica i za 80e kad se potkradala Roma, a Juve bio sampion. Ili kad se potkradao Krolov Napoli, a Juve bio sampion.
To da je Juventus bio kompaktniji i sl. u to veruj koliko hoces, a ja sam video tu kompaktnost u Evropi, gde vas nije izbacio ko vas nije sreo. Sramna ispadanja od La Corune, Arsenala, Liverpoola, provlacenja protiv Werdera i slicnih su bila dokaz te "kompaktnosti". Za to vreme, manje "kompaktna" ekipa je igrala finala i polufinala LS i osvajala isto. Smrdi nesto? Dabome da smrdi.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 apr 2011, 12:36

sramna ispadanja od La Corune, Arsenala, Liverpoola, provlacenja protiv Werdera i slicnih su bila dokaz te "kompaktnosti". Za to vreme, manje "kompaktna" ekipa je igrala finala i polufinala LS i osvajala isto. Smrdi nesto? Dabome da smrdi.
Znas i sam da je Deportivo bio sila tih godina...kako su samo igrali tada. :) pa i tvoj milan je osjetio to.....4-0 na krilima Luqea i Valerona...

Arsenal..te godine igrao finale...

Liverpool..osvojio....

To su sve sezone kada smo igrali s njima...

Werder...sretno ali potpuno zasluzeno,jos tamo smo sve trebeli rijesit...

Jbg,znas kako ja volim reci....najvaznije je negdje od Aprila imati forumu.....tada se sve rijesava i najbitnije je tad igrati kako treba.Juventus je imao tokom sezone,ali sa proljecem je obicno gubio..otuda ta ispadanja...iako smo bili favoriti i protiv Lpoola i Arsenala...i generalno favoriti za trofej...al...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2011, 12:45

MaGiCa je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:@JuveSissoko i ostali

E konacno sam nasao video koji sam trazio. Ajde apologete da vas sad vidim:

[youtube][/youtube]

Grazie Don Luciano!
ovakav video i danas mozes napravit za inter a pomalo za ostale ekipe,nako sitno nesto, i sta cemo sad??? hocemo li opet pravit farsopoli?? pa necemo,nije vise interesantno :lol:

p.s. kako ti lijepo presutis neke cinjenice koje su radjene protiv Juventusa a stavljas kamaru snimaka s druge strane, to ti je ono, uzmi sta ti odgovara, a sam si rekao da je Juve ti najogavniji klub,tako da si objektivan kao sudije na sudjenju calciopoli, kad uzmu snimke razgovora koje im odgovaraju a 170 000 snimaka nako nestane, jer brate na njima su inter i Milan malo ekspilicitniji, i sad kad dodjose tih 170 000 snimaka "neko" bi da ponisti sudjenje, jer toboze sudkinja Casoria nema pojma o fudbalu, smeta im jer sudkinju ne interesuje ko je Moggi , ko su mu jarani, ne prati fudbal, ne poziva se na raniji skandal jer ga nije ni pratila,niti zna "sutnut" loptu , zapravo im smeta sto je nepristrasna,al obrlatice oni nju na kraju, jaci su, tako to ide

i jos nesto, ti ocito navijas za Milan koliko i za Napoli, Juve ti je najogavniji,tako da tvoji sudovi o ovom klubu i njegovim utakmicama ne piju vode, pristrasan si do bola, pun mrznje,tako da te tvoje snimke i dokaze mozes stavit u ravan sa Morattievim sranjima, tebe treba uzet kao jos jednog interovca na sudjenju ili slicno, nema potrebe da nam ti nesto objasnjavas,jer znamo kakav je "izvor " objasnjenja, nekada nije bitno sta se pise ili zakljucuje,nego je bitno KO pise i zakljucuje, kao kad pravnik a dosta ih je to reklo, daj mi kakve hoces dokaze koji su protiv mog klijenta, necu ih osporit, al samo mi daj priliku da osporim sudiju i da "nabavim svog" sudiju,koji mi odgovara vise, te onda dokaze mozes macku o rep, dakle ne radi se o dokazima,nego o sudijama kao sto si ti i oni u farsopoliu, takvi bi Juve izbacili u Seriu B opet samo zbog Krasicevom recimo glumnjenja penala, takve sudije nisu relevantne da pricaju o Juventusu, drzi se Milana i Napolia, dvije velike ljubavi :lol:
Ajde smiri se malo. Tih godina se Juventus borio za titulu sa Milanom, ne sa Empolijem. Zato ti i dajem snimke 2 derbija u kojima je Milan osvojio 1 bod, a Juventus 4, a trebalo je da bude obratno. Nije zbog sudijskih gresaka.
Stavljeno je i iz 1998e kad je Juve "bio bolji" i od Intera.
Prava je steta sto nema ovakvih klipcica i za 80e kad se potkradala Roma, a Juve bio sampion. Ili kad se potkradao Krolov Napoli, a Juve bio sampion.
To da je Juventus bio kompaktniji i sl. u to veruj koliko hoces, a ja sam video tu kompaktnost u Evropi, gde vas nije izbacio ko vas nije sreo. Sramna ispadanja od La Corune, Arsenala, Liverpoola, provlacenja protiv Werdera i slicnih su bila dokaz te "kompaktnosti". Za to vreme, manje "kompaktna" ekipa je igrala finala i polufinala LS i osvajala isto. Smrdi nesto? Dabome da smrdi.
o tom kompaktnom Juventusu, i tome da nisu bili dobri u Europi, predlazem ti da odgledas duel Liverpoola i Juventusa na Anfieldu, kad kod rezultata 2-1 cisti gol Del Piera se ponistava, kod kuce igramo 0:0 ,gdje Liverpool igra se "italijana", eh to je taj Juve, sitnice odlucuju, niko od nas nije kukao recimo za taj ponisteni gol koji bi nas odveo dalje, a taj isti Liverpool osvaja LP te godine,Juve je bio jaci od tog istog Liverpoola,al jedna sudijska greska nas je kostala, pa sta?? nema veze, to se desava, ispali smo i hajd zdravo, al to samo pokazuje da Juve jeste bio jak i mogao je proci i ici do finala sigurno,sto se tice ranijih godina, 80-te i slicno, razumljivo je da je i tada bilo gresaka u korist Juventusa, u svakoj jbenoj ligi najjacima se pomaze sudijski, samo se u Italiji prave redovni skandali i sjebaje liga, dok u drugim ligama se presuti i prave korekcije i odrzi se liga jakom, al mrznja prema Juventusu je jaca od svega, pa eto, uzivajte, ko vam brani, 7 smo mjesto, sad je vrijeme da se napijete i proslavite, docekali ste,nema sta dalje da se bunite, bilo ko, vidjeli ste pad mrskog mafijaskog Juventusa, sta hocete jos??' da jos odgovaramo,malo seria B?? mi smo za te "svoje" "grijehe" platili, i nema potrebe da se to ponavlja, prekrsilac kaznjen i zdravo, sad je na nas da se bunimo, imamo pravo, kukali drugi, eh kukacemo i mi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 apr 2011, 12:47

Kolko vidjeh ona sudinica ostaje do okoncanja procesa...finalno rociste je 20. maja...al to sam samo letimicno pogledo..mrsko mi sve citat :mrgreen:

haj dobro je opet...mozda i bude sta
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2011, 12:49

sarajlija89 je napisao/la:
sramna ispadanja od La Corune, Arsenala, Liverpoola, provlacenja protiv Werdera i slicnih su bila dokaz te "kompaktnosti". Za to vreme, manje "kompaktna" ekipa je igrala finala i polufinala LS i osvajala isto. Smrdi nesto? Dabome da smrdi.
Znas i sam da je Deportivo bio sila tih godina...kako su samo igrali tada. :) pa i tvoj milan je osjetio to.....4-0 na krilima Luqea i Valerona...

Arsenal..te godine igrao finale...

Liverpool..osvojio....

To su sve sezone kada smo igrali s njima...

Werder...sretno ali potpuno zasluzeno,jos tamo smo sve trebeli rijesit...

Jbg,znas kako ja volim reci....najvaznije je negdje od Aprila imati forumu.....tada se sve rijesava i najbitnije je tad igrati kako treba.Juventus je imao tokom sezone,ali sa proljecem je obicno gubio..otuda ta ispadanja...iako smo bili favoriti i protiv Lpoola i Arsenala...i generalno favoriti za trofej...al...
Prvo, "yebo te moj" Milan, a i sve vas ovde.
Drugo, nemoj da relativizujes dogadjaje, kad ovim klubovima niste ni pripretili.
Trece, imali ste ludu srecu i 2003e sa Barcelonom.
Cetvrto, Juventus u Evropi u post doping periodu je smesan klub, koji je fasovao teske poraze i od Celte, i od Fulhama i od Bayerna. Tek jedan veliki rezultat za 13 godina to potvrdjuje.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2011, 12:52

sarajlija89 je napisao/la:Kolko vidjeh ona sudinica ostaje do okoncanja procesa...finalno rociste je 20. maja...al to sam samo letimicno pogledo..mrsko mi sve citat :mrgreen:

haj dobro je opet...mozda i bude sta
ma na zenu vrse pritisak, jer kazu nema pojma o fudbalu , ne prati ga, i kazu kao takva nije kvalificirana da sudi, ej zamisli gluposti, hoce ljudi da se razumije u fudbal, zena uzima dokaze koji su joj prezentirani na sudu, dovela tuzba sina od Faccetia i ostale svjedoke, ona licno to dopustila, sin se izprovaljivao,djelovalo je kao da je svjedok odbrane,smijurija, i sad kao oni bi da se rijese, jer je zena nepristrasna, ne interesuje je fudbal i okolnosti oko njega,nego sto joj prezentiras na sudu,opet kazem ,smijurija sta sada pokusavaju, a na kraju ce to bit u njihovu korist, vidi se da su se ustelili ko god da stoji iza svega toga,al meni je dovoljno da znam kako ide to sudjenje,tako da kakva god presuda bila, znam kako ce biti i od koga oblikovana, smijesno po treci put :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2011, 12:56

JuveSissoko je napisao/la: o tom kompaktnom Juventusu, i tome da nisu bili dobri u Europi, predlazem ti da odgledas duel Liverpoola i Juventusa na Anfieldu, kad kod rezultata 2-1 cisti gol Del Piera se ponistava, kod kuce igramo 0:0 ,gdje Liverpool igra se "italijana", eh to je taj Juve, sitnice odlucuju, niko od nas nije kukao recimo za taj ponisteni gol koji bi nas odveo dalje, a taj isti Liverpool osvaja LP te godine,Juve je bio jaci od tog istog Liverpoola,al jedna sudijska greska nas je kostala, pa sta?? nema veze, to se desava, ispali smo i hajd zdravo, al to samo pokazuje da Juve jeste bio jak i mogao je proci i ici do finala sigurno,sto se tice ranijih godina, 80-te i slicno, razumljivo je da je i tada bilo gresaka u korist Juventusa, u svakoj jbenoj ligi najjacima se pomaze sudijski, samo se u Italiji prave redovni skandali i sjebaje liga, dok u drugim ligama se presuti i prave korekcije i odrzi se liga jakom, al mrznja prema Juventusu je jaca od svega, pa eto, uzivajte, ko vam brani, 7 smo mjesto, sad je vrijeme da se napijete i proslavite, docekali ste,nema sta dalje da se bunite, bilo ko, vidjeli ste pad mrskog mafijaskog Juventusa, sta hocete jos??' da jos odgovaramo,malo seria B?? mi smo za te "svoje" "grijehe" platili, i nema potrebe da se to ponavlja, prekrsilac kaznjen i zdravo, sad je na nas da se bunimo, imamo pravo, kukali drugi, eh kukacemo i mi
Ako si mene citao, video si da ja ne uzivam sto je Juventus tu gde je sad. I video si da mi je draze da vas vidim u LS, nego raspalu Romu.
Back on the topic, ja sporim Juventus Moggija, kao i Juventus brace Agnelli jer mnogo tu toga smrdi.
Juventus kao "ideja" (sve italijanski radnicki klub) mi se svidja, jer sam antifasista i pomalo levicar.
Juventus kao "realizacija ideje" (prebogati klub koji namesta prvenstva) mi je bljutav.
Da se razumemo: ne smatram da su ni Milan, a ni Inter cisti i nevini (za Milan se pokazalo da nije), ali Juventus je sinonim tog nacina ponasanja.
I po petnaesti put: yebe mi se za Milan. Ne navijam za njih, nek se ugase jos koliko sutra, nek im predsednik truli u zatvoru.... Postujem ih jer su u Evropi pokazali da znaju znanje. Zato su oni za mene klub #1 u Italiji, kad se gleda velicina kluba.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 apr 2011, 13:02

Prvo, "yebo te moj" Milan, a i sve vas ovde.
Drugo, nemoj da relativizujes dogadjaje, kad ovim klubovima niste ni pripretili.
Trece, imali ste ludu srecu i 2003e sa Barcelonom.
Cetvrto, Juventus u Evropi u post doping periodu je smesan klub, koji je fasovao teske poraze i od Celte, i od Fulhama i od Bayerna. Tek jedan veliki rezultat za 13 godina to potvrdjuje.
hehehe :mrgreen: :P

A ma..mozemo mi diskutovat o svemu...

Liverpool 2005. - imali smo taj ponisten gol tamo...u Torinu smo lose odigrali nema sta...kvota na nas bila 1.30 zivota mi :mrgreen: :lol:

Arsenal - prva tekma 2-0 i crveni camoranesija i zebine,Del piero povrijedjen...Nedved crveni u Torinu...

al hajd..nebitno...hocu da kazem,a znas i sam da je Juve gazio te dvije sezone..otprilike do marta i aprila,gdje je padao u formi...(pa jbt Treviso nismo mogli dobit :mrgreen: ) i to je problem Juventusa bio...kad je trebo bit u formi,jednostavno nije...a desavalo se da recimo arsenal,tu sezonu lose skroz igra a dize formu u tom periodu...

da osvojis Lp,mnoge stavri se moraju poklopit...nije to samo bit igracki najbolji(Juve je bio)..ima tu i srece i ostalih faktora...
Cetvrto, Juventus u Evropi u post doping periodu je smesan klub, koji je fasovao teske poraze i od Celte, i od Fulhama i od Bayerna. Tek jedan veliki rezultat za 13 godina to potvrdjuje
pa..ja ne bih racunao period 2006. na ovamo..znas i sam zasto...zar ne...to nije bas relevantno,slazes se...

a od 2000. do 2006.

Hmm...pa bilo je teskih sezona sa Ancellotijem do 2001....nismo mogli puno napravit u Evropi,bila je i prisutna smjena generacija.

sa Lippijem se to vratilo na odredjeni nivo...finale 2003.(Deportivo,Barcelona,Real) sva tri smo izbacili...nemoj zaboravit da smo cijeli produzetak na nou campu igrali sa igracem manje(davids)...a finele bez Nedveda :cry: :cry:

A milan je..necu rec nezasluzeno..mada bi i mogo..prosao ajaxa....pa i intera...te sezone

pa i one sezone psv je bio puno bolji a milan otiso do finala...

nemoj tako..znam i ja ponesto :lol:

sa Capellom dva 1/4 finala....to smo vec objasnili

ne volis Juve i ok je..al budi posten :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2011, 13:14

problem i to hronicni kod antijuventusovaca, je taj, da svaki jbeni igrac koji osvoji recimo kao Zidane zlatnu loptu, Nedved, Del Piero i slicni, svi su oni,kad igraju sjajno, ma dopingovani bolan, sta ti je, gdje ce oni dobro igrat, a kad Juve padne u rezultatima eh onda ,vidis prestali se dopingovat i vidi ih kako sad igraju, isto skoro sto su uradili sa Buffona, lik razvaljivao kad eto ti clanka Buffon optuzen to i to, i lik ode, kontrola ovo ono proces ovo ono i oslobode ga, a nigdje clanka da je skinuta optuzba i da je smijesna, jer jbga koga interesuje cisti Juve,svi zele da gledaju "prljavi" Juve pa da se izivljavaju, pa kad su se toliko dopingovali kao stoka, sto Zidane nosi francusku repku do tiutle 98, sto Trezeguet sa francuskom repkom osvoji EP, sto Nedved bilo u Laziu ili Juventusu, osvoji zlatnu loptu, sa Ceskom do finala EP u engleskoj, sto Del Piero i kao starac hara, mora da se jos uvijek dopinguje, sto Davids sa Seedorfom u polufinalu europskog prvenstva protiv Italije trci kao da ima snage za dvije utakmice, sjecam se ko juce kako likovi trce, pa sto ih onda tad ne kontrolisase i izbacise iz holandske repke kad se toliko ubise drogama, ma sve ba drogirano i ludo , kazem ti ja, sad poskupila droga pa Juve na sedmom mjestu :lol:

p.s. isti taj Milan koji pojedinci gotive, 2003 je prosao u finale na smijesan nacin, dvije utakmice protiv protiv intera i kao gol u gostima odlucio :lol: dok s druge strane taj jadni Juve koji je u Europi uvijek sranje, razvali prve galaktikose,ulozeni milioni u njih, pojeli ih, prodje Barselonu, prodje ostale timove, ma jadan taj Juve ,krs,ne znam kako im je samo to uspjelo, samo Milan je predstavljao italijansku ligu kako treba, tri puta finale te 4 puta zaredom u polufinalu LP, ma sta ti je,drogirano sve bilo, otkud da Juve tako dobro predstvalja Italiju,

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2011, 13:26

JuveSissoko je napisao/la:problem i to hronicni kod antijuventusovaca, je taj, da svaki jbeni igrac koji osvoji recimo kao Zidane zlatnu loptu, Nedved, Del Piero i slicni, svi su oni,kad igraju sjajno, ma dopingovani bolan, sta ti je, gdje ce oni dobro igrat, a kad Juve padne u rezultatima eh onda ,vidis prestali se dopingovat i vidi ih kako sad igraju, isto skoro sto su uradili sa Buffona, lik razvaljivao kad eto ti clanka Buffon optuzen to i to, i lik ode, kontrola ovo ono proces ovo ono i oslobode ga, a nigdje clanka da je skinuta optuzba i da je smijesna, jer jbga koga interesuje cisti Juve,svi zele da gledaju "prljavi" Juve pa da se izivljavaju, pa kad su se toliko dopingovali kao stoka, sto Zidane nosi francusku repku do tiutle 98, sto Trezeguet sa francuskom repkom osvoji EP, sto Nedved bilo u Laziu ili Juventusu, osvoji zlatnu loptu, sa Ceskom do finala EP u engleskoj, sto Del Piero i kao starac hara, mora da se jos uvijek dopinguje, sto Davids sa Seedorfom u polufinalu europskog prvenstva protiv Italije trci kao da ima snage za dvije utakmice, sjecam se ko juce kako likovi trce, pa sto ih onda tad ne kontrolisase i izbacise iz holandske repke kad se toliko ubise drogama, ma sve ba drogirano i ludo , kazem ti ja, sad poskupila droga pa Juve na sedmom mjestu :lol:

p.s. isti taj Milan koji pojedinci gotive, 2003 je prosao u finale na smijesan nacin, dvije utakmice protiv protiv intera i kao gol u gostima odlucio :lol: dok s druge strane taj jadni Juve koji je u Europi uvijek sranje, razvali prve galaktikose,ulozeni milioni u njih, pojeli ih, prodje Barselonu, prodje ostale timove, ma jadan taj Juve ,krs,ne znam kako im je samo to uspjelo, samo Milan je predstavljao italijansku ligu kako treba, tri puta finale te 4 puta zaredom u polufinalu LP, ma sta ti je,drogirano sve bilo, otkud da Juve tako dobro predstvalja Italiju,

Jel ovaj bese bio nekih 4-5 meseci u bajboku zbog dopinga?
Kako se ono zvase onaj Danac koji je proteran iz fudbala, a koji je radio kao "nutricionista" u Juventusu?
Sta cemo sa Zidanovim izjavama glede dopinga?
Sta cemo sa Giraudom i Agricolom?

O, yeah, svi smo mi sa kritickim misljenjem oni koji su "hronicni antijuventusovci". 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2011, 13:38

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:problem i to hronicni kod antijuventusovaca, je taj, da svaki jbeni igrac koji osvoji recimo kao Zidane zlatnu loptu, Nedved, Del Piero i slicni, svi su oni,kad igraju sjajno, ma dopingovani bolan, sta ti je, gdje ce oni dobro igrat, a kad Juve padne u rezultatima eh onda ,vidis prestali se dopingovat i vidi ih kako sad igraju, isto skoro sto su uradili sa Buffona, lik razvaljivao kad eto ti clanka Buffon optuzen to i to, i lik ode, kontrola ovo ono proces ovo ono i oslobode ga, a nigdje clanka da je skinuta optuzba i da je smijesna, jer jbga koga interesuje cisti Juve,svi zele da gledaju "prljavi" Juve pa da se izivljavaju, pa kad su se toliko dopingovali kao stoka, sto Zidane nosi francusku repku do tiutle 98, sto Trezeguet sa francuskom repkom osvoji EP, sto Nedved bilo u Laziu ili Juventusu, osvoji zlatnu loptu, sa Ceskom do finala EP u engleskoj, sto Del Piero i kao starac hara, mora da se jos uvijek dopinguje, sto Davids sa Seedorfom u polufinalu europskog prvenstva protiv Italije trci kao da ima snage za dvije utakmice, sjecam se ko juce kako likovi trce, pa sto ih onda tad ne kontrolisase i izbacise iz holandske repke kad se toliko ubise drogama, ma sve ba drogirano i ludo , kazem ti ja, sad poskupila droga pa Juve na sedmom mjestu :lol:

Jel ovaj bese bio nekih 4-5 meseci u bajboku zbog dopinga?
Kako se ono zvase onaj Danac koji je proteran iz fudbala, a koji je radio kao "nutricionista" u Juventusu?
Sta cemo sa Zidanovim izjavama glede dopinga?
Sta cemo sa Giraudom i Agricolom?

O, yeah, svi smo mi sa kritickim misljenjem oni koji su "hronicni antijuventusovci". 8-)
sam Zidane je rekao da je koristio kreatin, jer tada u to vrijeme je to bilo dozvoljeno, kasnije je FIFA zabranila koristenje, taj kreatin znam sta je i kako djeluje, moji su ga jarani koristili dok su trenirali fudbal, mnogi hronicni antijuventusovci ce reci eh eto tako je Zidane bio dobar igrac, ko da mu je kreatin koji pomaze laksem razvijanju misica i davanju snage, doprinjeo ta dribla ljude onako kako on samo zna, mora da je kreatin pomogao Del Pieru da izvodi slobodnjake kao od sale, Davidsu da radi finte s loptom kao za reklamu, Trezegeu je narocito pomogao kod precizne zavrsnice, bla bla i tako dalje, mogu mislit sta je Maradona kljukao u svoje vrijeme na jugu Italije, gdje je droga bila na izvolite, koktele kakve je pravio,pa jel mu ko zbog toga, i jedan gram njegove mastorije i zasluga oduzima,jel ga ko osporava, sem ono smrde Pelea koji mu zavidi, jel ga bez obzira na razne droge i skandale oko toga,nego ne voli, prvi ga ja cijenim i znam sta je radio sa loptom,kakva droga kakvi bakraci, evo daj mi deset Bonuccia i deset O'Shea i daj im kreatina na tone ,nek samo pod njim treniraju, dzaba im to, docice tim poput Barselone ili slicno tehnicki potkovanog tima,ovi jadnici ce da trce ko gazele,Barsa ce da se igra dodave i guzice ih ko konje, dok im mozak se ne zavrti, pa ce im dati gol, dzaba ti kreatin,i ostale droge kad ti nemas talent i nista u mozgu, dakle kad Zidane igra u Juventusu i stigne do finala onda je dopingovan i kreatin je presudio, a kad s Real Madridom valja pola spanske lige ili kao "starac" za francusku repku valja Kaku i Ronaldinha kao malu djecu, onda nema veze, tada ne vazi pljuvanje po njemu koje se primjenjuje samo kad nosis dres Juventusa, kad Buffon leti po terenu za Parmu i osvoji kup Uefa tad je sve okay,cim obuce crno bijeli dres odmah pucaju clanci gazzette i slicnih toalet papira oko raznih stimulansa?? providno do bola, :mrgreen: pozdrav

p.s. samo da jos navedem primjere dvostrukih arsina i pristrasnosti protiv Juventusa, Recoba zaigra za inter bez pasosa, lik postane igrac i regularno igra za inter a krivotvore mu se isprave,nista se ne desi, Luciano odnosno Eriberto isto uradi sa Chievom,odmah biva kaznjen, pred pocetak jedne od prosli sezona, knjigovodstvo odnosno finansijski izvjestaji Milana i intera budu toliko firzirani i puni malverizacija da im prijeti izbacivanje u drugu ligu, finansijski ekspert izjavi da su to veliki prekrsaji,sta se desi?? ta prica jedva da dodje do javnosti, presuti se zacas, Diego Milito nereuglarno predje iz Genoe u inter, Preciozi ga proda iako nije smio, sta se desi?? po koji clanak i sve se zataska, Krasic simulira penal sta se desi??? hampa kao da je Calciopoli 2 , samo jesil u dresu omrazenog Juventusa ne gine ti zatvor, Moratti prisluskiva Vieria nelegalano, Boze svasta da i to cujem da se igraci vlastiti prate, sta se desi??? jedva da se i zna za taj slucaj,tek sad Vieri ustraje i pocinje sudjenje, a sta ce se desit??? ma nista, ko je jedan Vieri protiv tate Morattia, smijurija ce to bit, toliko od mene, oko teme postenog ili prljavog Juventusa, nekima ce uvijek bit prljav zato sto su Italijani isti Bosanci,samo nek komsiji crkne krava, ono, sve ce ti oprostit al uspjeh ne, ko da smo isti narod :mrgreen:
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 13 apr 2011, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2011, 13:53

JuveSissoko je napisao/la: sam Zidane je rekao da je koristio kreatin, jer tada u to vrijeme je to bilo dozvoljeno, kasnije je FIFA zabranila koristenje, taj kreatin znam sta je i kako djeluje, moji su ga jarani koristili dok su trenirali fudbal, mnogi hronicni antijuventusovci ce reci eh eto tako je Zidane bio dobar igrac, ko da mu je kreatin koji pomaze laksem razvijanju misica i davanju snage, doprinjeo ta dribla ljude onako kako on samo zna, mora da je kreatin pomogao Del Pieru da izvodi slobodnjake kao od sale, Davidsu da radi finte s loptom kao za reklamu, Trezegeu je narocito pomogao kod precizne zavrsnice, bla bla i tako dalje, mogu mislit sta je Maradona kljukao u svoje vrijeme na jugu Italije, gdje je droga bila na izvolite, koktele kakve je pravio,pa jel mu ko zbog toga, i jedan gram njegove mastorije i zasluga oduzima,jel ga ko osporava, sem ono smrde Pelea koji mu zavidi, jel ga bez obzira na razne droge i skandale oko toga,nego ne voli, prvi ga ja cijenim i znam sta je radio sa loptom,kakva droga kakvi bakraci, evo daj mi deset Bonuccia i deset O'Shea i daj im kreatina na tone ,nek samo pod njim treniraju, dzaba im to, docice tim poput Barselone ili slicno tehnicki potkovanog tima,ovi jadnici ce da trce ko gazele,Barsa ce da se igra dodave i guzice ih ko konje, dok im mozak se ne zavrti, pa ce im dati gol, dzaba ti kreatin,i ostale droge kad ti nemas talent i nista u mozgu, dakle kad Zidane igra u Juventusu i stigne do finala onda je dopingovan i kreatin je presudio, a kad s Real Madridom valja pola spanske lige ili kao "starac" za francusku repku valja Kaku i Ronaldinha kao malu djecu, onda nema veze, tada ne vazi pljuvanje po njemu koje se primjenjuje samo kad nosis dres Juventusa, kad Buffon leti po terenu za Parmu i osvoji kup Uefa tad je sve okay,cim obuce crno bijeli dres odmah pucaju clanci gazzette i slicnih toalet papira oko raznih stimulansa?? providno do bola, :mrgreen: pozdrav
Zidane je uzimao kreatin. Sta je uzimao Davids, pa je zbog toga bio suspendovan?
Maradona se drogirao, ali se nije dopingovao. To je ta razlika. Kokain te unistava, a nandrolon, EPO, kortizon i sl. te cine boljim.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2011, 13:59

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: sam Zidane je rekao da je koristio kreatin, jer tada u to vrijeme je to bilo dozvoljeno, kasnije je FIFA zabranila koristenje, taj kreatin znam sta je i kako djeluje, moji su ga jarani koristili dok su trenirali fudbal, mnogi hronicni antijuventusovci ce reci eh eto tako je Zidane bio dobar igrac, ko da mu je kreatin koji pomaze laksem razvijanju misica i davanju snage, doprinjeo ta dribla ljude onako kako on samo zna, mora da je kreatin pomogao Del Pieru da izvodi slobodnjake kao od sale, Davidsu da radi finte s loptom kao za reklamu, Trezegeu je narocito pomogao kod precizne zavrsnice, bla bla i tako dalje, mogu mislit sta je Maradona kljukao u svoje vrijeme na jugu Italije, gdje je droga bila na izvolite, koktele kakve je pravio,pa jel mu ko zbog toga, i jedan gram njegove mastorije i zasluga oduzima,jel ga ko osporava, sem ono smrde Pelea koji mu zavidi, jel ga bez obzira na razne droge i skandale oko toga,nego ne voli, prvi ga ja cijenim i znam sta je radio sa loptom,kakva droga kakvi bakraci, evo daj mi deset Bonuccia i deset O'Shea i daj im kreatina na tone ,nek samo pod njim treniraju, dzaba im to, docice tim poput Barselone ili slicno tehnicki potkovanog tima,ovi jadnici ce da trce ko gazele,Barsa ce da se igra dodave i guzice ih ko konje, dok im mozak se ne zavrti, pa ce im dati gol, dzaba ti kreatin,i ostale droge kad ti nemas talent i nista u mozgu, dakle kad Zidane igra u Juventusu i stigne do finala onda je dopingovan i kreatin je presudio, a kad s Real Madridom valja pola spanske lige ili kao "starac" za francusku repku valja Kaku i Ronaldinha kao malu djecu, onda nema veze, tada ne vazi pljuvanje po njemu koje se primjenjuje samo kad nosis dres Juventusa, kad Buffon leti po terenu za Parmu i osvoji kup Uefa tad je sve okay,cim obuce crno bijeli dres odmah pucaju clanci gazzette i slicnih toalet papira oko raznih stimulansa?? providno do bola, :mrgreen: pozdrav
Zidane je uzimao kreatin. Sta je uzimao Davids, pa je zbog toga bio suspendovan?
Maradona se drogirao, ali se nije dopingovao. To je ta razlika. Kokain te unistava, a nandrolon, EPO, kortizon i sl. te cine boljim.
to sto ti sad odredujes koja je droga dobra a koja nije, kad je Maradona u pitanju droga ne pomaze,kad je Zidane u pitanju i Juve tada droga pomaze, i ti tacno znas sta je Maradona koristio a sta Davids i Zidane :lol: sad ja navedoh dvostruke arsine, nekome nesto pomaze a ako uzmes dres druge boje onda su druge droge u pitanju, nego ne rece ti meni kako Zidane uspije da kao starac nosi francusku do finala bez nandrolona i kreatina?? tipicno,uzimas sta ti godi a druge primjere zanemarujes, to se stoljecima radi, svaki upjeh Juventusa se blati i svodi na sto nize grane, to je toliko jadno da postaje smijesno, sve ce ti oprostit al uspjeh ne,rekoh ja vec, toliko, vozdra

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 apr 2011, 14:03

Boli 29 titula i još 20+ ostalih zvaničnih titula a Magica? Boli daBome jer koga ne bi kad smo karali i aBd karaćemo i u buduće svu ovu sitnu buraniju po Italiji. Jedini koji nešto vrijedi je Milan a ovo ostalo je jednostavno malo.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 apr 2011, 14:04

Sad si ti JuveSissoko zamisli kaj je meni sa njim raspravljati :mrgreen: s tobom sam si bar kolko tolko okej kad su u pitanju rasprave iako nemrem podnjet klub za koji navijaš :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2011, 14:04

JuveSissoko je napisao/la: to sto ti sad odredujes koja je droga dobra a koja nije, kad je Maradona u pitanju droga ne pomaze,kad je Zidane u pitanju i Juve tada droga pomaze, i ti tacno znas sta je Maradona koristio a sta Davids i Zidane :lol: sad ja navedoh dvostruke arsine, nekome nesto pomaze a ako uzmes dres druge boje onda su druge droge u pitanju, nego ne rece ti meni kako Zidane uspije da kao starac nosi francusku do finala bez nandrolona i kreatina?? tipicno,uzimas sta ti godi a druge primjere zanemarujes, to se stoljecima radi, svaki upjeh Juventusa se blati i svodi na sto nize grane, to je toliko jadno da postaje smijesno, sve ce ti oprostit al uspjeh ne,rekoh ja vec, toliko, vozdra
Mesas drogu i doping.
Maradona se drogirao, ali nije se dopingovao.
U eri kad je on igrao nije postojao EPO, koji je naknadno provaljen i za sta vas je Zeman optuzio.
A ti valjda znas razliku izmedju kokaina i eritropoetina?
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 13 apr 2011, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2011, 14:06

L'Avvocato je napisao/la:Boli 29 titula i još 20+ ostalih zvaničnih titula a Magica? Boli daBome jer koga ne bi kad smo karali i aBd karaćemo i u buduće svu ovu sitnu buraniju po Italiji. Jedini koji nešto vrijedi je Milan a ovo ostalo je jednostavno malo.
Gde si bre legendo?
Nije te bilo 100 godina.
Cisto da te pozdravim. :lol:

Bolje imati 2 scudetta posteno zaradjena, nego 29 (ili 27 sto je blize realnosti) nad kojima se nadvijaju tamni oblaci.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2011, 14:11

MaGiCa je napisao/la:
to sto ti sad odredujes koja je droga dobra a koja nije, kad je Maradona u pitanju droga ne pomaze,kad je Zidane u pitanju i Juve tada droga pomaze, i ti tacno znas sta je Maradona koristio a sta Davids i Zidane :lol: sad ja navedoh dvostruke arsine, nekome nesto pomaze a ako uzmes dres druge boje onda su druge droge u pitanju, nego ne rece ti meni kako Zidane uspije da kao starac nosi francusku do finala bez nandrolona i kreatina?? tipicno,uzimas sta ti godi a druge primjere zanemarujes, to se stoljecima radi, svaki upjeh Juventusa se blati i svodi na sto nize grane, to je toliko jadno da postaje smijesno, sve ce ti oprostit al uspjeh ne,rekoh ja vec, toliko, vozdra
Mesas drogu i doping.
Maradona se drogirao, ali nije se dopingovao.
U eri kad je on igrao nije postojao EPO, koji je naknadno provaljen i za sta vas je Zeman optuzio.
A ti valjda znas razliku izmedju kokaina i eritropoetina?[/quote]

razliku i ne znam ,nisam hemicar kao ti, nego ti lijepo kazem, da ti ne znas niti mozes znati sta je Maradona uzimao a sta Zidane,ko je sta i u kolikoj mjeri uzimao, nisi bio tamo, citao si clanke novinara koji su pristrasni, kako za Juve tako i protiv Juventusa, ja ti opet ponavljam, Maradoni a bogami ni Zidaneu niti Davidsu niti bilo kojem takvom tipu i klasi igraca te optuzbe ne mogu,jer su ljudi van droge ,van dopinga,van Juventusa u najmanju ruku, pokazali sta su i kako znaju igrat, nego je taj crno bijeli dres proklet i uklet jer su ljudi uspjesni i njemu pa odmah te blate i srozavaju na najgore nacine, Zidan je kriv sto je uzeo taj prokleti crno bijeli dres, da je bogdom odmah igrao za real ne bi dozvolio ljubomornim italijancicima da ga blate, al zacepio je kao i Davids Deschamp i ostali, ostalima usta, Lippi je eto trenirao dopingovane igrace pa zato osvajao, al ode tata Lippi pa sa Italijom pokori Njemacku i same Njemce na njihovom terenu, samo da pokaze dusmanima kakav je strucnjak, eto i sami njemci nisu imali prigovora, ma cekaj, morali su testirat te italijancice i lipijeve pulene, pa cek malo, Zidane i Thuram te italijanska repka,pa sve su to sami Lippievi drogerasi, eh taj Beckenbauer,sta dozvoli , dozvoli da mu Lippi sa svojim drogerasima uzme titulu ispred kucnih vrata, :lol: :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2011, 14:15

MaGiCa je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Boli 29 titula i još 20+ ostalih zvaničnih titula a Magica? Boli daBome jer koga ne bi kad smo karali i aBd karaćemo i u buduće svu ovu sitnu buraniju po Italiji. Jedini koji nešto vrijedi je Milan a ovo ostalo je jednostavno malo.
Gde si bre legendo?
Nije te bilo 100 godina.
Cisto da te pozdravim. :lol:

Bolje imati 2 scudetta posteno zaradjena, nego 29 (ili 27 sto je blize realnosti) nad kojima se nadvijaju tamni oblaci.
ti tamni oblaci su tamni ,ne zato sto su zaista tamni, nego su tamni jer dolaze od ljudi sa predrasudama i ljubomorom koju ista oblake oboji u tamno, odatle je ta tamna boja, al opet Juve se vrati iz pepela serie B ,samo radi takvih kao sto si ti , zato mi je drago, volio bih ja Juve i u serie b kao sto jesam, al mi je drago da smo se ekspresno vratili,samo da se jos malo dopingiramo i dusmanima otezavamo muke,kao sto sa jadnom ekipom pobijedjujemo taj strasni inter i Milan, postene te klubove,opet pobijedimo iako smo 100 godina unazad srozani,al to je taj inat, kad imas taj ukleti dres, pa te tjera nesto, sjetis se dusmana pa igras i iznad svog nivoa, :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2011, 14:21

JuveSissoko je napisao/la: razliku i ne znam ,nisam hemicar kao ti, nego ti lijepo kazem, da ti ne znas niti mozes znati sta je Maradona uzimao a sta Zidane,ko je sta i u kolikoj mjeri uzimao, nisi bio tamo, citao si clanke novinara koji su pristrasni, kako za Juve tako i protiv Juventusa, ja ti opet ponavljam, Maradoni a bogami ni Zidaneu niti Davidsu niti bilo kojem takvom tipu i klasi igraca te optuzbe ne mogu,jer su ljudi van droge ,van dopinga,van Juventusa u najmanju ruku, pokazali sta su i kako znaju igrat, nego je taj crno bijeli dres proklet i uklet jer su ljudi uspjesni i njemu pa odmah te blate i srozavaju na najgore nacine, Zidan je kriv sto je uzeo taj prokleti crno bijeli dres, da je bogdom odmah igrao za real ne bi dozvolio ljubomornim italijancicima da ga blate, al zacepio je kao i Davids Deschamp i ostali, ostalima usta, Lippi je eto trenirao dopingovane igrace pa zato osvajao, al ode tata Lippi pa sa Italijom pokori Njemacku i same Njemce na njihovom terenu, samo da pokaze dusmanima kakav je strucnjak, eto i sami njemci nisu imali prigovora, ma cekaj, morali su testirat te italijancice i lipijeve pulene, pa cek malo, Zidane i Thuram te italijanska repka,pa sve su to sami Lippievi drogerasi, eh taj Beckenbauer,sta dozvoli , dozvoli da mu Lippi sa svojim drogerasima uzme titulu ispred kucnih vrata, :lol: :lol:
Opet ti ides emocijama, a ne razumom.

Nisam hemicar, ali se druzim sa istima, te znam sta se uzima u sportu.
Eritropoetin je supstanca koja drasticno dize nivo performase coveka. Koristila se naveliko u biciklizmu i u atletici.
Ona menja odnos krvnih zrnaca i na taj nacin se povecava unos O2 u organizam. Telo je izdrzljivije za 10-15%, a motoricke sposobnosti su samim tim vece.
Zbog toga je Juve bio optuzen i zbog toga se smatra da je to pomoglo onoj generaciji 1994-98. Od 2001. se rade testovi na EPO sa 99% ucinkovitosti. Te godine je Davids pao na doping testu.

Maradona je konzumirao kokain - "drogu za bogate", kako je zovu.
Ona ne poboljsava performanse, nego ih snizava, Covek je neispavan, ima problema sa disanjem i radom srca usled konzumiranja iste, te to vodi u mentalnu zavisnost i u smrt.

Pozdrav i tebi. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []