Mi smo imali srecu sto se zapucalo u Izraelu.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 mar 2025, 00:34Renato najjaci stoper zadnjih 10 godina.
Momak se oznojio nije,svaki duel je uzeo..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zoran Zekic nikad nije trenirao DINAMO, a posto je dinamo u zadnjih 20 godina bio 19 godina prvak..
Kako onda moze neko reci da Zekic nije trener za velike utakmice.. osjek ko sloboda postoji 100 godina 0 trofeja, pored osjeka vodio jos jednu drugo razrednu ekipu u kojoj je bio sd trener ekonom doktor itd..
Van hrvaske u Serifu imao veoma dobre rezultate, u albani u partizani dobro igrao (sam priznao da je ispao ne korektan prema njima radi osjeka)
U osjeku imao korektne rezultate, procjenili da je njegova krivica sto nisu bili prvaci (nigdje veze) dosao drugi trener posle njega ljudi dozivili katastrofu, evo sad ce ih Rozman uzet sto ce bit bas interesantno vidjet,..
Renan je dobar igrac al posle povrede jednostavno se vidjelo da je izgubio motivaciju zelju da igra pl bh.. sjeticemo se njegovih suteva ko kad djeca igraju picigena na velkom odmoru.
Butic vs Mulahuseinovic, bez obzira sto je samo 2 utakmice idigrao dosad Butic mnogo bolja opcija za ono sto nama treba. Normalno ovo se podrazumjeva da povreda koju je dobio Butic nebude nesto sacim on ima problema duzi period.
Nekazem da Nardin nije bolji igrac kad uzimamo porametre pojedinacno ali Butic sto ima nama treba, Nardin u cemu je dobar nama netreba a u cemu je manje dobar/los je sto nama treba
Kako onda moze neko reci da Zekic nije trener za velike utakmice.. osjek ko sloboda postoji 100 godina 0 trofeja, pored osjeka vodio jos jednu drugo razrednu ekipu u kojoj je bio sd trener ekonom doktor itd..
Van hrvaske u Serifu imao veoma dobre rezultate, u albani u partizani dobro igrao (sam priznao da je ispao ne korektan prema njima radi osjeka)
U osjeku imao korektne rezultate, procjenili da je njegova krivica sto nisu bili prvaci (nigdje veze) dosao drugi trener posle njega ljudi dozivili katastrofu, evo sad ce ih Rozman uzet sto ce bit bas interesantno vidjet,..
Renan je dobar igrac al posle povrede jednostavno se vidjelo da je izgubio motivaciju zelju da igra pl bh.. sjeticemo se njegovih suteva ko kad djeca igraju picigena na velkom odmoru.
Butic vs Mulahuseinovic, bez obzira sto je samo 2 utakmice idigrao dosad Butic mnogo bolja opcija za ono sto nama treba. Normalno ovo se podrazumjeva da povreda koju je dobio Butic nebude nesto sacim on ima problema duzi period.
Nekazem da Nardin nije bolji igrac kad uzimamo porametre pojedinacno ali Butic sto ima nama treba, Nardin u cemu je dobar nama netreba a u cemu je manje dobar/los je sto nama treba
nije se u Izraelu zapucalo, nego je Izrael počeo pucati i ubijati...Pena je napisao/la: ↑19 mar 2025, 03:59Mi smo imali srecu sto se zapucalo u Izraelu.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 mar 2025, 00:34Renato najjaci stoper zadnjih 10 godina.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
https://www.transfermarkt.com/mihajlo-s ... er/1039061
za momke se pola balkana interesuje i još par klubova, gdje smo mi ovdje

za momke se pola balkana interesuje i još par klubova, gdje smo mi ovdje

SARAJEVO SIAMO NOI <3
Sta se čudiš ti ovakvim likovima.? 60% istoka ovako razmišlja. Iza mene likovi (na zapadu) protiv Zrinjskog u 30minuti deru se, aaa mjenja Zekicu vidis da ne valja... Sta ti možeš tim moronima objašnjavati o fudbalu.
Ima ih dosta i zlonamjernih ovdje, kojima je bukvalno zadatak da jedu vanago 24/7.ako je nešto pozitivno, neka pobjeda ne javljaju se i tako godinama.
Zekić najjači trener kojeg smo imali od rata. To što je politika u našem fudbal u više nego ikad i što je trebao imati bar 9-10 bodova više da nije kriminala, to je vec nešto drugo.
Ovi sto ce napisati Husref itd. On u ovoj konstalaciji snaga i politike nikad nebi osvojio. Velike su razlike tada osvajati i sada. Ko to ne vidi, jednostavno ne prati nas fudbal i tačka.
-
- Kontakt:
U ovoj politickoj situaciji mora postojati mogucnost da se i gico
otjera!
otjera!
Iran granatirao Izrael.juka55 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 07:24nije se u Izraelu zapucalo, nego je Izrael počeo pucati i ubijati...Pena je napisao/la: ↑19 mar 2025, 03:59Mi smo imali srecu sto se zapucalo u Izraelu.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 mar 2025, 00:34Renato najjaci stoper zadnjih 10 godina.
Dzaba ti sve clanske svijeta i 3500 gostovanja kad si glup ko 6 quracaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 mar 2025, 00:30Kakav si ti debil,sreca pa nismo svi ko ti.spezial je napisao/la: ↑18 mar 2025, 10:18Koju gotovu ekipu mamlaze, jesu li dovedeni bubanja, gojkovic, gordeziani, butic, kupresak, lulic, paskalev, pavicic, unusic... pa treba li vise, 10 igraca doslo, jesam li ih ja doveo?! Gleda li na ovom podforumu iko sarajevo ili samo pogleda na rezultatima rezultat i kaze ooooo woow imamo samo jedan poraz u 20 utakmica mora da smo najjaci u univerzumuVolimoSarajevo je napisao/la: ↑18 mar 2025, 09:48Ko kaze da je skrojio sastav Zekic?
Sta lupas gluposti!
Doso frajer na gotovu ekipu koju je neko drugi sastavio, i imo zimski period da nesto pokusa i ove koji su na posudbi da dovede,njegovo je tek na ljeto da moze po svom izboru dovoditi i kad mozes nekog dovesti.
Sta serete vise treba ovo ugasti
Vidi se da si ogranicen ko balkon.
Debilcino ja dok se mrznem po gostovanjima i ujutro na poso idem,ti drkas **** po forumu i glumis laptop strucnjaka
Mogu ti svaku clansku poslat i sve karte sa tekmi dat cu ti milju ako imas 10%
U usta ti se poserem
Noke; drug, ovde niko kao ni u Bosni citavoj nerazgovar/nepise sa ARGUMENTIMA, ako ko slucajno diskutuje nesto i potvrdi svoje tvrdnje fektima onda se samo trazi neka sila sta ti znas uzima 22 k€ platu trener za promociju hrvaski igraca, trener za trece mjesto, da je Cala, da je Husref a ti ljudi kad su bili pisalo se za Calu.
Cala jedino sta zna jeste motuvisat igrace taktika na vi
Drzi se opstine nemoj da izgubis poso
Trenet za jedinstvo
Za Husrefa,
Usro
Sta je tu je
Kocijas
Placipicka
Place za pare
Izdajnik otiso u crveni zvezdu
Evo sad neki pisu doveo Zekic 10 igraca, covjek prestavljen 18 juna 2024 cinimi se da je 12 ili 15 juna dogovor pao (tako je Zekic rekao)
Jovic
Djordjevic
Rockov
Unusic
Su vec bili tu, jedino su Pavicic Lulica i Turkes dovedeni posle Zekicevog dolaska..Uz to da je klub prodao Catakovica
Znaci covjek je doveo mogao utjecat na dovodjenje na dva igraca na ljeto i sad na butic paskaleva gruzijania gojkovica
Znaci 7 igraca je doslo posle zekica i 4 prije zekica. Od tih 7 cetvorica njih su tu 1,5 mjesec od mogucih 6 utakmica odkad su tu svi su igrali i za nijednog se nemoze reci da je fula niti se moze reci da 3 remija koja smo imali da su oni krivi.
Takodje kad navedes da je bilbija igrao rukom kod gola u 85 minuti protiv veleza i da je sudija pikao go ili da je lopta bila u pokretu pri izvodjenju slobodnog udarca koji je predhodio golu koji su nama dali, da je bio penal na grbavici u 76 minuti za zelju kod 0-1, a da pritom nama ponistava go na 1-2 u sb pa nam nesudi penal na kosevu protiv posusja pa penal na mokrom docu protiv posusja
Zrinjski samo u ovo sad sto sam nabrojao da je 50 % bodova izgubio a nama samo da je svirno jedan penal protiv posusja sa pobjedom bad borcem mi bi bili u 3 boda uz to ih izbacili iz kupa.
Borac netreba ni komentarisat u 70% utakmica igraki su sa igracem vise 3-4 nepostojeca penala.. prem treba posteno reci da u uslovima kojim su bili jest im savez navlacio al treba reci pisteno da nisu igraki evropu da bi bili mnogo jaci takmac nego zrinjski ali to neznaci da bi sa fer sudjenjem bili bolji odnas
Borac u evropi jeste dogurao daleko, al kao sto Ahmet rece te utakmice su drugacije nego u pl bh, jer protivnik se otvori napada neceka ko u pl bh plus motivacija zelja je mnogo veca posebno kad se osjeti da se moze,
Trenet za jedinstvo
Za Husrefa,
Usro
Sta je tu je
Kocijas
Placipicka
Place za pare
Evo sad neki pisu doveo Zekic 10 igraca, covjek prestavljen 18 juna 2024 cinimi se da je 12 ili 15 juna dogovor pao (tako je Zekic rekao)
Jovic
Djordjevic
Rockov
Unusic
Su vec bili tu, jedino su Pavicic Lulica i Turkes dovedeni posle Zekicevog dolaska..Uz to da je klub prodao Catakovica
Znaci covjek je doveo mogao utjecat na dovodjenje na dva igraca na ljeto i sad na butic paskaleva gruzijania gojkovica
Znaci 7 igraca je doslo posle zekica i 4 prije zekica. Od tih 7 cetvorica njih su tu 1,5 mjesec od mogucih 6 utakmica odkad su tu svi su igrali i za nijednog se nemoze reci da je fula niti se moze reci da 3 remija koja smo imali da su oni krivi.
Takodje kad navedes da je bilbija igrao rukom kod gola u 85 minuti protiv veleza i da je sudija pikao go ili da je lopta bila u pokretu pri izvodjenju slobodnog udarca koji je predhodio golu koji su nama dali, da je bio penal na grbavici u 76 minuti za zelju kod 0-1, a da pritom nama ponistava go na 1-2 u sb pa nam nesudi penal na kosevu protiv posusja pa penal na mokrom docu protiv posusja
Zrinjski samo u ovo sad sto sam nabrojao da je 50 % bodova izgubio a nama samo da je svirno jedan penal protiv posusja sa pobjedom bad borcem mi bi bili u 3 boda uz to ih izbacili iz kupa.
Borac netreba ni komentarisat u 70% utakmica igraki su sa igracem vise 3-4 nepostojeca penala.. prem treba posteno reci da u uslovima kojim su bili jest im savez navlacio al treba reci pisteno da nisu igraki evropu da bi bili mnogo jaci takmac nego zrinjski ali to neznaci da bi sa fer sudjenjem bili bolji odnas
Borac u evropi jeste dogurao daleko, al kao sto Ahmet rece te utakmice su drugacije nego u pl bh, jer protivnik se otvori napada neceka ko u pl bh plus motivacija zelja je mnogo veca posebno kad se osjeti da se moze,
Zekić ima kvalifikacije za KL da pokaže koliko smo zaista napredovali ako mu to "okolnosti" u ligi nisu dozvoljavale ili će ždrijeb ponovo stvoriti nove "okolnosti".
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
ima li sta za stadion neko info
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Kako sam cuo Zapad je uslovan a radi se na Sjeveru neka ograda ili nesto tako nisam siguran 100%
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma nek i juznu otvore za nas, sta ima veze.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
sjever i zapad dosta. Ali Zapad pola da se otvori da se fino popuni da grmi
promijenjen je termin utakmice s borcem
umjesto 20:30 novi termin je 21h
umjesto 20:30 novi termin je 21h
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Hahahahahahaha pa eto vidis mu komentare papak pravi.nokee je napisao/la: ↑19 mar 2025, 08:26Sta se čudiš ti ovakvim likovima.? 60% istoka ovako razmišlja. Iza mene likovi (na zapadu) protiv Zrinjskog u 30minuti deru se, aaa mjenja Zekicu vidis da ne valja... Sta ti možeš tim moronima objašnjavati o fudbalu.
Ima ih dosta i zlonamjernih ovdje, kojima je bukvalno zadatak da jedu vanago 24/7.ako je nešto pozitivno, neka pobjeda ne javljaju se i tako godinama.
Zekić najjači trener kojeg smo imali od rata. To što je politika u našem fudbal u više nego ikad i što je trebao imati bar 9-10 bodova više da nije kriminala, to je vec nešto drugo.
Ovi sto ce napisati Husref itd. On u ovoj konstalaciji snaga i politike nikad nebi osvojio. Velike su razlike tada osvajati i sada. Ko to ne vidi, jednostavno ne prati nas fudbal i tačka.
Slazem se s tobom 100%
-
- Kontakt:
Haj ti malo pisi protiv Zekica,pa za dva dana ga hvali.spezial je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:31Dzaba ti sve clanske svijeta i 3500 gostovanja kad si glup ko 6 quracaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 mar 2025, 00:30Kakav si ti debil,sreca pa nismo svi ko ti.spezial je napisao/la: ↑18 mar 2025, 10:18
Koju gotovu ekipu mamlaze, jesu li dovedeni bubanja, gojkovic, gordeziani, butic, kupresak, lulic, paskalev, pavicic, unusic... pa treba li vise, 10 igraca doslo, jesam li ih ja doveo?! Gleda li na ovom podforumu iko sarajevo ili samo pogleda na rezultatima rezultat i kaze ooooo woow imamo samo jedan poraz u 20 utakmica mora da smo najjaci u univerzumu
Vidi se da si ogranicen ko balkon.
Debilcino ja dok se mrznem po gostovanjima i ujutro na poso idem,ti drkas **** po forumu i glumis laptop strucnjaka
Mogu ti svaku clansku poslat i sve karte sa tekmi dat cu ti milju ako imas 10%
U usta ti se poserem
Kataloski primjer PAPKA!
Srijeda u 21h? Nisu oni normalni. Ako bude 4 hiljade, nogom u zicagu se udarati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Prvo pretkolo ćemo vjerovatno proci, a drugo zavisi od ždrijeba. Ako naletimo na nekog jačeg, što će se vjerovatno desiti, nece se Zekiću imati šta zamjeriti u slucaju ispadanja.
-
- Kontakt:
Nemoj brate tako pisat,reci ce ti spezial da si glup.Pitar6785 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:47Noke; drug, ovde niko kao ni u Bosni citavoj nerazgovar/nepise sa ARGUMENTIMA, ako ko slucajno diskutuje nesto i potvrdi svoje tvrdnje fektima onda se samo trazi neka sila sta ti znas uzima 22 k€ platu trener za promociju hrvaski igraca, trener za trece mjesto, da je Cala, da je Husref a ti ljudi kad su bili pisalo se za Calu.
Trenet za jedinstvo
Za Husrefa,
Usro
Sta je tu je
Kocijas
Placipicka
Place za pare
Jovic
Djordjevic
Rockov
Unusic
Hahahahahahahahah
Očigledno je trebalo ovako napisati da ljudi skontaju.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Anpa, boki86, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Kyle88, napoleon72, nedimmmm1337, rimljanin90, ronaldo99, ubipara i 92 gosta.