Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Pozdrav kolege forumasi, imam jedno pitanje. Koju platformu za kanale koristiti u dijaspori, tj u Njemackoj? Ne zelim onaj IPTV sranje sto kad uplatim, 80 posto kanala ne radi i ovi sto rade nenormalno stekaju, vec nesto legalno i da ima dovoljno kanala.
Posto Arena je kupila sva prava od SK, bilo bi mi drago da ta patforma nudi u paketu Arene, kao i par BH kanala.
Posto Arena je kupila sva prava od SK, bilo bi mi drago da ta patforma nudi u paketu Arene, kao i par BH kanala.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Svi dijasporci koriste iptv...BIHfan je napisao/la: ↑18 mar 2025, 22:04Pozdrav kolege forumasi, imam jedno pitanje. Koju platformu za kanale koristiti u dijaspori, tj u Njemackoj? Ne zelim onaj IPTV sranje sto kad uplatim, 80 posto kanala ne radi i ovi sto rade nenormalno stekaju, vec nesto legalno i da ima dovoljno kanala.
Nije iptv sranje nego si ti imao los, dobar iptv i dobar net i nikad problema nema. Neces naci bolju opciju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bas to..a svaki legalan ces pretplatit, a neces dobit ni 10 posto sto ti nude ostali.harden je napisao/la: ↑18 mar 2025, 22:41Svi dijasporci koriste iptv...BIHfan je napisao/la: ↑18 mar 2025, 22:04Pozdrav kolege forumasi, imam jedno pitanje. Koju platformu za kanale koristiti u dijaspori, tj u Njemackoj? Ne zelim onaj IPTV sranje sto kad uplatim, 80 posto kanala ne radi i ovi sto rade nenormalno stekaju, vec nesto legalno i da ima dovoljno kanala.
Nije iptv sranje nego si ti imao los, dobar iptv i dobar net i nikad problema nema. Neces naci bolju opciju
12 eura placam mjesecno ovaj svoj, za dva uredjaja istovremeno..neki dan su sjebali nesto s novom aplikacijom, javio im se, odma mi poslali zamjensku aplikaciju i prebacili dzaba sa standardnog na premium racun dok ne rijese problem. Svaki sportski kanal, a i dosta ostalih imaju po dva linka i ne sjecam se da me ikad izdalo da nisam uspio pogledati sto sam zelio
Imam taj IPTV vec 5 godina, svi oni budu na pocetku dobri, platis im i onda kasnije borba, jos dosta njih su bahati, kao jarane ti hoces za 80e godisnje sve, ako ti se ne svidja trazi dalje, a da pare nazad dobijes, mozes zaboravit. On ti taj IPTV moze iskljucit kad hoce i kako hoce kad ti svoje pare uplatis vec. E sad to sa tim mjesecnim pretplatama je mozda i bolja opcija, jer moraju drzat kvalitetu ako zele i dalje da im placas. Meni se nikad nije nudilo da mjesecno placam, vec samo godisnje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 23:00Bas to..a svaki legalan ces pretplatit, a neces dobit ni 10 posto sto ti nude ostali.harden je napisao/la: ↑18 mar 2025, 22:41Svi dijasporci koriste iptv...BIHfan je napisao/la: ↑18 mar 2025, 22:04Pozdrav kolege forumasi, imam jedno pitanje. Koju platformu za kanale koristiti u dijaspori, tj u Njemackoj? Ne zelim onaj IPTV sranje sto kad uplatim, 80 posto kanala ne radi i ovi sto rade nenormalno stekaju, vec nesto legalno i da ima dovoljno kanala.
12 eura placam mjesecno ovaj svoj, za dva uredjaja istovremeno..neki dan su sjebali nesto s novom aplikacijom, javio im se, odma mi poslali zamjensku aplikaciju i prebacili dzaba sa standardnog na premium racun dok ne rijese problem. Svaki sportski kanal, a i dosta ostalih imaju po dva linka i ne sjecam se da me ikad izdalo da nisam uspio pogledati sto sam zelio
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- QUARTERBACK
- Kontakt:
prvi lik kojeg znam da ima problem sa iptvom
navodno nekad april, maj arene ponovo na telemachu …
Jel to zvanično?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- VensanKasel
- Kontakt:
Čim je navodno , garant je i nezvanično

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Zna li se hoce li sadržaj sa SK preci na arene?
nisam u zivotu cuo da se neko ovoliko namucio sa iptvomBIHfan je napisao/la: ↑19 mar 2025, 00:06Imam taj IPTV vec 5 godina, svi oni budu na pocetku dobri, platis im i onda kasnije borba, jos dosta njih su bahati, kao jarane ti hoces za 80e godisnje sve, ako ti se ne svidja trazi dalje, a da pare nazad dobijes, mozes zaboravit. On ti taj IPTV moze iskljucit kad hoce i kako hoce kad ti svoje pare uplatis vec. E sad to sa tim mjesecnim pretplatama je mozda i bolja opcija, jer moraju drzat kvalitetu ako zele i dalje da im placas. Meni se nikad nije nudilo da mjesecno placam, vec samo godisnje.
a jedno 20 forumasa preko mene kupilo najjeftiniji iptv koji postoji od kineza i nisu imali problema ko ti

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ma ja nezvanicno

- tutankamon1905
- Kontakt:
Nikad necu platit iptv godinu unaprijed, da su ne znam koliko kvalitetni. Placam mjesecno, ionako sve ide u dva-tri klikaBIHfan je napisao/la: ↑19 mar 2025, 00:06Imam taj IPTV vec 5 godina, svi oni budu na pocetku dobri, platis im i onda kasnije borba, jos dosta njih su bahati, kao jarane ti hoces za 80e godisnje sve, ako ti se ne svidja trazi dalje, a da pare nazad dobijes, mozes zaboravit. On ti taj IPTV moze iskljucit kad hoce i kako hoce kad ti svoje pare uplatis vec. E sad to sa tim mjesecnim pretplatama je mozda i bolja opcija, jer moraju drzat kvalitetu ako zele i dalje da im placas. Meni se nikad nije nudilo da mjesecno placam, vec samo godisnje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 23:00Bas to..a svaki legalan ces pretplatit, a neces dobit ni 10 posto sto ti nude ostali.
Ocito si naletio na indijance neke, al to mozes skontat nakon dva mjeseca kakvi su. Koristio sam jedne par godina nisam imao problema, prije godinu se prebacio na ove druge zbog tog sto imaju arena bih premium. Mada, i ovim prvima sam se prije toga javio pitao da ubace taj kanal i ubacili ga nakon 2 mjeseca..nikad nijedan bahat odgovor nisam dobio
Dajte u PP te IPTV, taman ganjam neki da uzmem.
Ja u Americi vec vise od 7 godina koristim nettvplus. Imas razlicitih paketa, imas i aplikaciju na LG, Samsung isto ja mislim. Nemaju Arene, samo SK nekih 10-ak i onda jos nekih SK iz Slovenije itd.BIHfan je napisao/la: ↑18 mar 2025, 22:04Pozdrav kolege forumasi, imam jedno pitanje. Koju platformu za kanale koristiti u dijaspori, tj u Njemackoj? Ne zelim onaj IPTV sranje sto kad uplatim, 80 posto kanala ne radi i ovi sto rade nenormalno stekaju, vec nesto legalno i da ima dovoljno kanala.
Posto SK vise ne prenosi EPL, ja sam uzeo sebi i Peacock za EPL.
Mozes gledati sve kanale do 7 dana unazad. Ne znam, mozda te ne interesuje, al imaju opciju da probas 7 il 30 dana pa da odlucis. Poprilicno sam siguran da pise da ih mozes koristiti u svim zemljama inostranstva.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
NetTV plus će isto ubrzo imati sve jer je i to kupio TS.
Čeka se odluka svih KV, za EL je moguće da F4 ove sezone ide na Areni. Da su normalne države bilo bi i prije

Imas mtel Germany..nude sve arene, a imas bosanske,srbijanske, hrvatske, slovenske i albanske kanale. Trenutno nemaju bht1 i NovuBH. Sve to kosta 5,99€ mjesecnoBIHfan je napisao/la: ↑18 mar 2025, 22:04Pozdrav kolege forumasi, imam jedno pitanje. Koju platformu za kanale koristiti u dijaspori, tj u Njemackoj? Ne zelim onaj IPTV sranje sto kad uplatim, 80 posto kanala ne radi i ovi sto rade nenormalno stekaju, vec nesto legalno i da ima dovoljno kanala.
Nisam znao za to, hvala.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Cetiri godine koristim iptv na dva tva u stanu. Prvi put cujem da nekome pola kanala ne radi. Npr ja nemam problema kako sa bht i hayatom do nekog znj kanala iz kategorije “kineski”. Samo je bitno imati iole dobar net i fercera sve bez problema
1946-1987