Prije dvadesetak dana:
U realnosti, Sarajevo na plus pet uz utakmicu manje.

U realnosti, Sarajevo na plus pet uz utakmicu manje.
Kako ti je Zula u zatvoru, opasno kriziras, garant si kod njega mogao i na teku uzeti...
Znaci razmisljas o njemu, predlazem da ga posjetis
Sta ga ja imam posjecivati, to ce Bekric sa ruzama odraditi...
Cavnic ne igra jer nisu uplatili drzavi i nece da mu produzi drzava radnu dozvolu,isto vazi i za brazilce ako misle da je suplja slobono nek provjere jer kod nas su sve istine dok kod njih sve lazi.Vanja8 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 21:30Moj Nodi spinovanje i realnost su kod tebe ko Ukrajina i Rusija...
Eto, ako spinujemo, sto Cavnic ne igra , sto nema sambe na Grbavici, zasto se onako javno ponizava Zeljo , rijecima, "...ako nemaju da plate ima Stupcanica ili Drinovci"...
Nekada mi na um padne ona legendarna Amaraova,"...uz duzno postovanje, ali nije Zeljo Stupcanica "...![]()
![]()
Ti ga i spominjes spineru
Naravno da je najvazniji, kazu, u ovim razvijenim zemljama, bolje ubij covjeka, ali plati porez, Zeljo je uveo revoluciju u porezne sisteme, neplacaj porez i trazi da te drzava za to nagradi...
Ne sikiraj se za licencu drug, odobrit će oni to i zbog drugih klubova. Nije da samo Želji treba.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 07:42Zakazana 17. sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine za četvrtak, 20. mart 2025. godine sa početkom u 12:00 sati...
IDEEEEEMOOOOOOO
12345678922 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 09:49Realni i bolji ljudi na ovom forumu su navijači Borca, nego ovi pitari sa Kobilje glave.
Na početku sezone nakon parova kupa, bace spin, Želji ide kup - u sličaju da ga osvojimo oni će pričat kako su znali a pazi niko pare nije na kladionici uzeo a znali su.
U slučaju da ne osvojimo, ide priča kako ni namješten kup ne znamo osvojit.
Shizopitari
Protiv Borca primiš go u prvoj minuti oni svi spamaju, sklanjate se Borcu, ne pušta se tako.
Kad se Željo vrati na 1:1, ide priča kako ne slušamo gazdu i tako dalje.
Na 2;2 u Bijeljini govore kako nas je Vico kaznio penalima za neposlušnost prema Borcu a mi ipak pobjedimo, pa onda spiniju da smo se provukli.
Smirite se malokobiljari, poštovanja prema svom OCU jer vas je naš **** napravio.
Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 09:23Ne sikiraj se za licencu drug, odobrit će oni to i zbog drugih klubova. Nije da samo Želji treba.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 07:42Zakazana 17. sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine za četvrtak, 20. mart 2025. godine sa početkom u 12:00 sati...
IDEEEEEMOOOOOOO![]()