Taman iza Lejletul-Kadra

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Taman iza Lejletul-Kadra
Sta je sa Saletom?
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 mar 2025, 17:04Sta je sa Saletom?
Bit ce interesantno vidjeti ko starta Butic ili Gordeziani.
Jovic ce takodjer dodatno ucvrstit zadnju liniju gdje god da ga stavi
Cudime da ga Mirvic nije poslo u Ameriku da ga pregledaju, nemoguce da tako bezvezna povreda izbaci nekog 6 mjeseci i nas medecinski tim izadje u javnost i kaze mi neznamo sta je. Pa da su ligamenti potgani dosad bi ga povarili osmilali i ospricalihazarder je napisao/la: ↑19 mar 2025, 17:07NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 mar 2025, 17:04Sta je sa Saletom?
Bit ce interesantno vidjeti ko starta Butic ili Gordeziani.
Jovic ce takodjer dodatno ucvrstit zadnju liniju gdje god da ga stavi
Eto poslušaj, isto kao i prošli put kad je pričao prije par mjeseci sve mutno, nejasno i između redova "veze nemamo šta mu je". Nije da kritikujem naš medicinski tim nego je očito da je povreda neka divlja i da slabo reaguje na standardnu terapiju pa se ne može ni pričati o nekim datumima.
Durakovic je ko i Fedja dudic trener za male klubove, kojima nista neznaci bili 9 il 7 a ako kojim slucajem dodje do 5tog mjesta to se racuna kao dupla krunamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 20:00Na ovom podcastu nogometno u HR,nahvalise Durakovica,bio u timu kola,ima kao odlican centarsut,doprinosi napadu,voljeli bi ga kazu gledati i seljedece sezone u HNL,doslo i pitanje hocel ga Sibenik otkupiti mada nemaju za kifle oni. Inace HR na trkme repke njihove niko bez pametnog telefona nece moci uci,karte vise nece stampati takodje i u HNL ce to uvesti,kod nas da je to Mirvic pokrenuo rat bi izbio.
Kakav rasizam je u pitanju protiv lištičana?Sarajevo je sankcionisano sa 18.500 KM zbog upotrebe pirotehnike tokom vječitog derbija na Grbavici (6.500 KM), upotrebe pirotehnike, rasizma i drugih oblika diskriminacije protiv Širokog Brijega (5.500 KM) i upotrebe pirotehnike protiv Zrinjskog (6.500 KM).
Smiješna kazna za 3 prekida utakmice, zbog ubacivanja pirotehnike u teren i nacionalističkog orgijanja.Mostarci su kažnjeni sa 13.000 KM zbog pirotehnike i prekršaja rasizam i drugi oblici diskriminacije u utakmici 19. kola WWin lige Bosne i Hercegovine na Pecari protiv Širokog Brijega.
Ovo mu je bila najbolja utakmica otkad je tamo, bio je dobar protiv Osijeka ostalo ispod prosjeka kao i kompletan Šibenik. Nekako su se provukli protiv Istre gdje ze onaj zeljin parmak promašio prazan gol. Oni imaju većih problema od samog opstanka nisu sigurni da li će se i takmičiti u sljedećoj sezoni bilo koju ligu da budu igrali. Sabrina to odlično hendlamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 20:00Na ovom podcastu nogometno u HR,nahvalise Durakovica,bio u timu kola,ima kao odlican centarsut,doprinosi napadu,voljeli bi ga kazu gledati i seljedece sezone u HNL,doslo i pitanje hocel ga Sibenik otkupiti mada nemaju za kifle oni. Inace HR na trkme repke njihove niko bez pametnog telefona nece moci uci,karte vise nece stampati takodje i u HNL ce to uvesti,kod nas da je to Mirvic pokrenuo rat bi izbio.
Postoji li kakva mogucnost igrac za igraca bez kompenzacije novcane ?AVNOJ je napisao/la: ↑19 mar 2025, 21:56Ovo mu je bila najbolja utakmica otkad je tamo, bio je dobar protiv Osijeka ostalo ispod prosjeka kao i kompletan Šibenik. Nekako su se provukli protiv Istre gdje ze onaj zeljin parmak promašio prazan gol. Oni imaju većih problema od samog opstanka nisu sigurni da li će se i takmičiti u sljedećoj sezoni bilo koju ligu da budu igrali. Sabrina to odlično hendlamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 20:00Na ovom podcastu nogometno u HR,nahvalise Durakovica,bio u timu kola,ima kao odlican centarsut,doprinosi napadu,voljeli bi ga kazu gledati i seljedece sezone u HNL,doslo i pitanje hocel ga Sibenik otkupiti mada nemaju za kifle oni. Inace HR na trkme repke njihove niko bez pametnog telefona nece moci uci,karte vise nece stampati takodje i u HNL ce to uvesti,kod nas da je to Mirvic pokrenuo rat bi izbio.![]()
Ako bi se situacija možda prekrenula i budu tražili Durakovića za duže (ne znam do kad ima ugovor sa nama) možda bi se moglo isposlovati koji igrač iz Šibenika ima dosta zanimljivih imena.
Prekodravec, Kulušić, Kavelj mladi igrači ofanzivci dosta zanimljivi.
Nemaju oni za kifle,duguju pare,bas su u teskoj fin. situaciji.AVNOJ je napisao/la: ↑19 mar 2025, 21:56Ovo mu je bila najbolja utakmica otkad je tamo, bio je dobar protiv Osijeka ostalo ispod prosjeka kao i kompletan Šibenik. Nekako su se provukli protiv Istre gdje ze onaj zeljin parmak promašio prazan gol. Oni imaju većih problema od samog opstanka nisu sigurni da li će se i takmičiti u sljedećoj sezoni bilo koju ligu da budu igrali. Sabrina to odlično hendlamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 20:00Na ovom podcastu nogometno u HR,nahvalise Durakovica,bio u timu kola,ima kao odlican centarsut,doprinosi napadu,voljeli bi ga kazu gledati i seljedece sezone u HNL,doslo i pitanje hocel ga Sibenik otkupiti mada nemaju za kifle oni. Inace HR na trkme repke njihove niko bez pametnog telefona nece moci uci,karte vise nece stampati takodje i u HNL ce to uvesti,kod nas da je to Mirvic pokrenuo rat bi izbio.![]()
Ako bi se situacija možda prekrenula i budu tražili Durakovića za duže (ne znam do kad ima ugovor sa nama) možda bi se moglo isposlovati koji igrač iz Šibenika ima dosta zanimljivih imena.
Prekodravec, Kulušić, Kavelj mladi igrači ofanzivci dosta zanimljivi.
Buraz ja od kako sam u ZG, evo 8 godina , kartu za tekmu ne možeš kupiti bez lične. Na karti upisani svi tvoji podatci i na stadionu možeš ući samo u sektor za koji imaš kartu. Tekme snima policija i njihovi redari. Ako napraviš bilo kakvo sranje u roku 5 minuta imaju te, ili te maznu odmah ili te sačekaju ispred kuće. Na stadionu ispod tribine specijalci imaju prostorijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 20:00Na ovom podcastu nogometno u HR,nahvalise Durakovica,bio u timu kola,ima kao odlican centarsut,doprinosi napadu,voljeli bi ga kazu gledati i seljedece sezone u HNL,doslo i pitanje hocel ga Sibenik otkupiti mada nemaju za kifle oni. Inace HR na trkme repke njihove niko bez pametnog telefona nece moci uci,karte vise nece stampati takodje i u HNL ce to uvesti,kod nas da je to Mirvic pokrenuo rat bi izbio.
Mi smo jos pecinski ljudi,pleme kod nas do recolucije zamalo doslo sto su htjeli online karte,ja gdje zivim nema da kupis kartu samo pretplate ili karta na mobitelu,kod nas hoce ljudi da im se deru karte,vole da cekaju redove,hocemo neke iskorake lafo u evropi a jos deremo i kupujemo karte .Sazg je napisao/la: ↑20 mar 2025, 00:39Buraz ja od kako sam u ZG, evo 8 godina , kartu za tekmu ne možeš kupiti bez lične. Na karti upisani svi tvoji podatci i na stadionu možeš ući samo u sektor za koji imaš kartu. Tekme snima policija i njihovi redari. Ako napraviš bilo kakvo sranje u roku 5 minuta imaju te, ili te maznu odmah ili te sačekaju ispred kuće. Na stadionu ispod tribine specijalci imaju prostorijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 20:00Na ovom podcastu nogometno u HR,nahvalise Durakovica,bio u timu kola,ima kao odlican centarsut,doprinosi napadu,voljeli bi ga kazu gledati i seljedece sezone u HNL,doslo i pitanje hocel ga Sibenik otkupiti mada nemaju za kifle oni. Inace HR na trkme repke njihove niko bez pametnog telefona nece moci uci,karte vise nece stampati takodje i u HNL ce to uvesti,kod nas da je to Mirvic pokrenuo rat bi izbio., pa ti izvoli majčin sine.
Pa mi koji smo kukali sto su ukinuli kupovinu ispred stadiona i kupujemo ispred stadiona a ko je naucio online nek kupuje online. Ne znam sta pokusavas reci i zasto se vracas na tu temuVolimoSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2025, 04:22Sviju mi zakukali ko '92..
I onda dodje tekma hladno vrijeme (listica), a na Kosevu 4.500 milje. I gdje su ti sto im je draz da se karte prodaju ispred stadiona?
Nikog nista ne treba pitati samo raditi onako kako svi u EU rade, pustis samo da komentarisu i cao.
Narod u BiH je mozda i tehnoloski najnepismeniji na svijetu, sigurno u top 5 ovih "razvijenih" zemalja. Pa bolan gledaj koliko ljudi stoji po salterima u bankama ne zna koristiti bankomat. Ja licno znam fakultetski obrazovanih, mladji ljudi koji ne znaju kompjuter upaliti, kamoli mail poslati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 03:41Mi smo jos pecinski ljudi,pleme kod nas do recolucije zamalo doslo sto su htjeli online karte,ja gdje zivim nema da kupis kartu samo pretplate ili karta na mobitelu,kod nas hoce ljudi da im se deru karte,vole da cekaju redove,hocemo neke iskorake lafo u evropi a jos deremo i kupujemo karte .Sazg je napisao/la: ↑20 mar 2025, 00:39Buraz ja od kako sam u ZG, evo 8 godina , kartu za tekmu ne možeš kupiti bez lične. Na karti upisani svi tvoji podatci i na stadionu možeš ući samo u sektor za koji imaš kartu. Tekme snima policija i njihovi redari. Ako napraviš bilo kakvo sranje u roku 5 minuta imaju te, ili te maznu odmah ili te sačekaju ispred kuće. Na stadionu ispod tribine specijalci imaju prostorijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 20:00Na ovom podcastu nogometno u HR,nahvalise Durakovica,bio u timu kola,ima kao odlican centarsut,doprinosi napadu,voljeli bi ga kazu gledati i seljedece sezone u HNL,doslo i pitanje hocel ga Sibenik otkupiti mada nemaju za kifle oni. Inace HR na trkme repke njihove niko bez pametnog telefona nece moci uci,karte vise nece stampati takodje i u HNL ce to uvesti,kod nas da je to Mirvic pokrenuo rat bi izbio., pa ti izvoli majčin sine.