Ma kakvi nema se para ni za kifleAlemC85 je napisao/la:Hvala burazeru, ma doći će to na svoje mjesto, barem je ovo naš stadion, pa ga ne može niko oteti. Da li fk sarajevo planira abd graditi svoj vlastiti stadion, bilo je govora prije 5 -6 godina na jednoj lokaciji u vogošći da se gradi, ako se ne varam.adnanhz je napisao/la:Kako ste krenuli mogli bi jedan fin stadioncic napravit , jos samo da kakvu finu gostojucu tribinu napravite i onda bi bilo ko bombonjera
I danas imamo 2.Frutek je napisao/la:Vidim lijepo napreduje, nekavaljda jednom budete imali dva
Kako sam ja čuo, u sjevernom logoru se planira gradnja terena sa umjetnom travom, za veležovu omladinsku školu, to je tek početak. Vjeruj mi da će sarajevo kao i velež u budućnosti biti najjaču klubovi, polako, neće ovi vječno. Kako sam upoznat sarajevo se pokušava destabilizirati ali nema šanse.adnanhz je napisao/la:Ma kakvi nema se para ni za kifleAlemC85 je napisao/la:Hvala burazeru, ma doći će to na svoje mjesto, barem je ovo naš stadion, pa ga ne može niko oteti. Da li fk sarajevo planira abd graditi svoj vlastiti stadion, bilo je govora prije 5 -6 godina na jednoj lokaciji u vogošći da se gradi, ako se ne varam.adnanhz je napisao/la:Kako ste krenuli mogli bi jedan fin stadioncic napravit , jos samo da kakvu finu gostojucu tribinu napravite i onda bi bilo ko bombonjerajedino kakav seik il abramovic a to za vogoscu je samo jedna u nizu supljih maketa i planova, a sad malo me zbunjuje ta vasa prica za sjeverni logor onda sto se pravi ovaj stadion
Ma Dzubur ce u sjevernom napraviti plastenik, kakav stadionapple je napisao/la:Sve ce to Niksic pozlatiti, a Dzubur radi podlogu u SL. Vakat je vise i bio.
NeToBoLa je napisao/la:Vjeruj mi da bih i ja. Ne bih ni za Camp Nou mjenjao ovaj stadion pod Bijelim, nekako je to dio Veleža i jedno s drugim mora ići. Kad tad ćemo se mi vratiti.
Čini mi se da ti je ovo sve na mjesto, budućnost kluba je očigledno u vrapčićima, ali eto, s vremeno će se napraviti stadion u vrapčićima, problem jest prevoz do istog, a sjeverni logor, to je bogami skup projekat, ako se bude ikada radilo.Titova-Juga je napisao/la:NeToBoLa je napisao/la:Vjeruj mi da bih i ja. Ne bih ni za Camp Nou mjenjao ovaj stadion pod Bijelim, nekako je to dio Veleža i jedno s drugim mora ići. Kad tad ćemo se mi vratiti.
Vratiti se na Bijeli Brijeg je stvar principa, odraditi to eto da se odradi, da se ne DA SVOJE, nek grade sebi stadione u Ilicima i sl. A BB je ionako u fazi raspada. Nasa buducnost je ocigledno u Vrapcicima, Mostar ce se ionako s vremenom prosiriti. Od Sjevernog ocito nema nista, to su suplje price, dok ne vidim da se ista radi necu vise nikom vjerovat.
Dosta su nas j.. u mozak svi, dosta je vise !
AlemC85 je napisao/la:Je li istina da kajtaz ulazi u ovaj komitet za normalizaciju?
Dvostruki klik na video i uzivaj u punoj velicini123456 je napisao/la:Zamolio bi sve Velezovce ako posjeduju slika sa utakmice Velez-Dinamo Z 3:1 sa finala KMT da postave ili da mi posalju na pp.Samo da kazem da sam prisustovao toj utakmici i da je bilo nezaboravno.(Da nebi bilo prozivke isao sam sa bratom i sa dva rodjaka teskim Velezovcima).
Za vrijeme utakmice nosio sam sliku Semira iz svemira.
Pa eto ako ko posjeduje kakvu sliku bio bi zahvalan.
Pozdrav.
Jeli se zezaš ili ozbiljno pitaš?Rosas7 je napisao/la:cio san da neki vas kajtaz ulazi u komitet za normalizaciju,od nas ode ovaj beus,nako nije los
kakav je taj vas,trebao bi biti glavni
Tačno si pogodio, da oni ulaze,a kajtaz navodno novi predsjednik saveza.Rosas7 je napisao/la:cio san da neki vas kajtaz ulazi u komitet za normalizaciju,od nas ode ovaj beus,nako nije los
kakav je taj vas,trebao bi biti glavni