Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kao drugo ne moze se uvesti 5,6 igraca vec 5.
Evo na prvu potencijalna imena koja su mi naumpala, kada bi se riješila papirologija i kada bi rezultat bio očekivan, 3+ razlike:
Oko 75.minute ubaciš Bajcetica i Jasica.
Oko 85. minute ubaciš Alajbegovica i Husica(Gaziantep) ili Hasica(Osijek)
Oko 90.minute ubaciš Kospu.
Ne pratim toliko potencijalne i ovi su mi prvi naumpali...vjerovatno ima i boljih potencijalnih...evo dok tipkam naumpade mi da je neko spominjao Filipa Bilbiju i tako ta neka imena.
Juni je odlična prilika da se isprobaju neki igrači, a neki kaparisu:
Kvalifikacijska protiv San Marina
Prijateljska protiv Slovenije
Gdje bas na njega ode.hurem je napisao/la: ↑20 mar 2025, 01:57Kao prvo gdje piše juniora?!
Evo na prvu potencijalna imena koja su mi naumpala, kada bi se riješila papirologija i kada bi rezultat bio očekivan, 3+ razlike:
Ne pratim toliko potencijalne i ovi su mi prvi naumpali...vjerovatno ima i boljih potencijalnih...evo dok tipkam naumpade mi da je neko spominjao Filipa Bilbiju i tako ta neka imena.
Prijateljska protiv Slovenije
Slazem se, s tim sto ja ne bih toliko ni zvao ni isprobao. Za pocetak dosta Jasic, Kospo i Pejcinovic. Husic i pogotovo Bilbija svakako nece doci u obzir kod Svicarske i Njemacke.
Mislio sam na Pejcinovica jer su pitali Spahica za njega i igra redovno u Cvajti. Nemam pojma otkud sam napisao Bajcetica. Kasno bilo pa haman zbog togaGhuraba je napisao/la: ↑20 mar 2025, 02:51Gdje bas na njega ode.hurem je napisao/la: ↑20 mar 2025, 01:57Kao prvo gdje piše juniora?!
Prijateljska protiv Slovenije![]()
Slazem se, s tim sto ja ne bih toliko ni zvao ni isprobao. Za pocetak dosta Jasic, Kospo i Pejcinovic. Husic i pogotovo Bilbija svakako nece doci u obzir kod Svicarske i Njemacke.
Jeste previše 5 i nerealno takvo što očekivati, ali to više iz neke zelje se tako napise.
Ubacit Kospu, dijete koje još ne može da dobaci do B tima Barcelone koja je uvjerljivo zadnja. Dok njegov kolega stoper igra redovno za tu istu Barcelonu B.
U 21 je okej.NoDi80 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 20:00Moguce i toCoolpanda24 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 19:52Ja ne bih rekao da mu je Barba udario tarabu, nego da Krunić više nema želje da igra od kako je došao u CZ.
Hvala
Jasmine brate opet je blizi prvom timu Barce nego 99% nassih igraca
Gledao sam neki dan dvije utakmice medju najboljima je bio i vidi se da su ona djeca smijesna za njega
Treba u u21 repku sigurno staviti
Pa i nije toliko bolji čim ne može dobaciti do B tima. Daj Boze da bude novi Puyol i zaigra za nas. Ali trenutno mu je max u21 naše reprezentacije.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Pozvan je Malic.DjaniTarik je napisao/la: ↑20 mar 2025, 11:42jeli vrijeme zovnut neke igrace iz u-21 vise gledam ima stvarno onako ok+ igraca kerim, te nidal celik, amar ibrisimovic, niko kovac
Od ostalih (trenutno) niko iz U21 nema kvalitet za A-repku.
malog zuluma treba sto prije kaparisati! bude li se razvijao kako se predvidja, moci ce birati izmedu nas i spanije ako ode u barcelonu!
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Mozda bi to bila devijacija u kontekstu reprezentativnog fudbala, ne znam da li druge male reprezentacije tako radi, ali mi u ovom momentu moramo da grabimo i rukama i nogama za svakog potencijalnog igraca, pogotovo ovu djecu za koju se osnovano vjeruje da ce napraviti velike karijere, tipa kospo, alajbegovic itd
Luka Tunjic zabio go za Hrvatsku U21 nevjerovatno U17 U19 za nas i onda za njih se presaltaju vise stvarno dosadilo ove igrice kao i Vukovic U21 pa onda ceka Srbiju nikad kostur ne mozemo izgradit u Q time kad niko iz U21 Ne prelazi u AGoalgetter je napisao/la: ↑20 mar 2025, 12:58Pozvan je Malic.DjaniTarik je napisao/la: ↑20 mar 2025, 11:42jeli vrijeme zovnut neke igrace iz u-21 vise gledam ima stvarno onako ok+ igraca kerim, te nidal celik, amar ibrisimovic, niko kovac
Od ostalih (trenutno) niko iz U21 nema kvalitet za A-repku.
I onda će svako dijete očekivati poziv u A reprezentaciju i nalaziti se uvrijeđeno ako ga zoveš u mladu.Sveti je napisao/la: ↑20 mar 2025, 16:01Ja bi sve te malce zvao na okupljanje kad se budu igrale pripremne. Istina, nisu kalibar trenutno za A repku, mnogi nisu ni igrali seniorski fudbal, ali na taj nacin im dajes do znanja da racunas na njih.
Mozda bi to bila devijacija u kontekstu reprezentativnog fudbala, ne znam da li druge male reprezentacije tako radi, ali mi u ovom momentu moramo da grabimo i rukama i nogama za svakog potencijalnog igraca, pogotovo ovu djecu za koju se osnovano vjeruje da ce napraviti velike karijere, tipa kospo, alajbegovic itd
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nakon pobjede protiv Rumunije, a nadamo se i protiv Kipra, to će biti dodatna olakšavajuca okolnost za pridobijanje potencijalnih reprezentativaca.
Ja ti kazem da niko od mladjih igraca nije imao pojma ko je Barbarez. Pogotovo ne dijaspora. Znali su mozda Spahica.hurem je napisao/la: ↑22 mar 2025, 13:33Sama ova garnitura na klupi reprezentacije (Barbarez, Bajramovic, Spahic i ostali) je svojom pojavom pridobila mnoge potencijalne reprezentativce da igraju za nas, bez obzira što smo bili u đerizu 10 godina.
Nakon pobjede protiv Rumunije, a nadamo se i protiv Kipra, to će biti dodatna olakšavajuca okolnost za pridobijanje potencijalnih reprezentativaca.
Da ti sad jednog Pejcinovica ili Kospu zoves u U21, kako bi se laktao i vjerovatno grijao klupu nekakvom Susicu ili Marceticu iz Borca i kako bi gubio od Kipra - ne pije to vode dok god se te U selekcije ne dovedu u red. Ovako djeci das do znanja da se na njih maksimalno ozbiljno racuna i da ce postati standardni A reprezentativci cim uhvate kontinuitet na seniorskom nivou. Osim toga, pricati o patriotizmu i igrati na kartu toga je jos besmislenije, jer to su djeca koja su rodjena vani i koja su cijeli zivot provela vani.
Ali znaju njihovi roditelji. A saznaju i oni vrlo brzo. I nije samo to bitno, nego i pristup dotične ekipe prema potencijalnim reprezentativcima, voljni moment, a sada će dodatno biti bitni i rezultati.D97 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:44Ja ti kazem da niko od mladjih igraca nije imao pojma ko je Barbarez. Pogotovo ne dijaspora. Znali su mozda Spahica.hurem je napisao/la: ↑22 mar 2025, 13:33Sama ova garnitura na klupi reprezentacije (Barbarez, Bajramovic, Spahic i ostali) je svojom pojavom pridobila mnoge potencijalne reprezentativce da igraju za nas, bez obzira što smo bili u đerizu 10 godina.
San Marino je odlična prilika za Pejcinovica, Kospu...
Mnogo prije ce se ovaj dvojac odlučiti za nas nakon 2 pobjede na startu kvalifikacija nego što bi to učinili da osvojimo 1 ili 3 boda.
Zapravo sve igra ulogu. A sta ce na kraju biti, vidjet ćemo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, bavarian_bk, BiH26, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, CHR, Confiance, COYGBiH, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, dedo26, DeeWa, denza, Drum, eaglebvb09, enobarca, ErosViverosViv, FerdinandF, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], guillermo, HariTz, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, invincible1921, Invincibles14, itatabisine, J1897, JimmyPage, Kapetan, karajlo, Kaunas, kontra, lakilone, legendarnadruga, M1k3y, Maestro^^, Micron, Mocvara1991, Morgen19, Napapijri, napapijri1987, NazorUso, nerkolfc, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, Plavamamba, PointBlank, PSV, RaZuti, rishovski, rukometubih23, safun79, Shevko, Sheyi, Shogun, signalidunapark, StevieG8, THEC, travuljasSs, unavita, Venom, VibeTribeX, Wilshere10, Wolffire, ZeljeznicarUberAlles, zemuntrg i 666 gostiju.