Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne treba od nasih sutra ocekivati mnogo jer ovo stanje u drzavi utice na njih.
Ispoštovao sam obećanje. Jake pare su na kecu. Mislim da se to ne može profulati. Naši će se sasrati kao i uvijek. Već mogu planirati putovanje neko od zarađene love na kladži.
Ne bih se kladio protiv svoje reprezentacije taman kad bi znao tacan rezultat utakmice ako da ti od srca zelim da bez marke ostanes.
AMIN!
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 20 mar 2025, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Najveća prednost Romanie je Lučesku. Biće preteška utakmica, očekujem da ćemo više trčati pd njih. Što se taktike tiče, ne vjerujem da ćemo imati nekih ober ideja.
Zlomislić
Memić Barišić Katić Kolašinac Dedić
Šunjić Gogović
Hajradinović
Demirović i Džeko
Ovo bih volio, ali teško
Nevjerovatno...uložiti lovu protiv svoje repke na kladari...evo hajd kako pratiti tekmu..navijaš protiv sebe da bi uzeo lovu...što implicira da si prodao i sebe,i državu,i svoj narod,i rodoljublje i domoljublje i sve.To može uraditi neko ko ima nula promila patriotizma . .znači sutra kada zapne za stoju bi npr.u ratu,u belaju ostavio i mene,i kuma i druga i brata...opet kažem kakav moraš imati mentalni sklop da to uradiš...
Jbt koliko defetizma i pesimizma na temi! I onda se'rete po Barbarezu kad kaze da su 3 put bolji, a nista niste bolji od njega! Tacno bih sad vise volio radi ovih negativaca da dobijemo nego radi plasmana eto.
Hajmo malo vedrine, vjere i optimizma, hajmooooooo