Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Uspjeli smo prijavit sve igrace, dosta od nas za danas..krenuli smo pozitivno 

BašČelik!
- PasodelMar
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dva ili tri razlike za rumunjsku selekciju. Nasi doduse bi trebali biti nepoznanica, po prvi put skupa ce igrati Kolasinac i Dedic, naprijed vjerovatno Dzeko sto iskljucuje mogucnost nekakvog presinga na njihovu zadnju liniju. Vezni red nam je los tako da ocekujem da ce domacin imati loptu i kontrolirati ritam utakmice, ako bi uspjeli nekako prezivjeti kao u Budimpesti to bi bio ok rezultat.
embrace the chaos
Ček sa pobjeda od 23.10.2023 

- JayCatwright
- Kontakt:
Navijacki bi volio neku frljoku za nas, cak i bod predobar za pocetak. Realno 2-0 za Rumune. Daj Boze da me nasi demantuju.Denno je napisao/la: ↑21 mar 2025, 12:30Dva ili tri razlike za rumunjsku selekciju. Nasi doduse bi trebali biti nepoznanica, po prvi put skupa ce igrati Kolasinac i Dedic, naprijed vjerovatno Dzeko sto iskljucuje mogucnost nekakvog presinga na njihovu zadnju liniju. Vezni red nam je los tako da ocekujem da ce domacin imati loptu i kontrolirati ritam utakmice, ako bi uspjeli nekako prezivjeti kao u Budimpesti to bi bio ok rezultat.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ja bih zabranio ulaz na stadion za sve one koji ne znaju barem jednu suru prouciti.Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 mar 2025, 11:52Koje seljačine većina koliko vidim, kockari govore nekom drugom tj seelektoru da je kockar a i oni sami takvi, kakva ironija svojstvena samo glupim balijama.
O alkoholu se priča normala, piva se spominje normala a bice i cevapa sigurno i sve to u mjesecu Ramazanu bez imalo ppstovanja i sentimenta.
Kockari, alkosi, ništarije...poštedite nas vasih glupih ispada, provalaa,seljakluka, krkanluka.
A kad se spomene neki propis u kontekstu vjere odmah se dize zbrka i panika, uvrede....Nije ovo vjerski forum, lazni vjernici, sta ovde pišete o tome slicni satanski prigovori.
Ponekad me sram kakvom narodu i podneblju pripadam alkosi i kockari veci nek Rusi.
I onda glupi narod kaže, loš sistem, sto nas ne ide, malo nam falii ta glupa pitanja.
S takvim primitivnim stavom, ponašanjem, krkanlukom necemo mi jos dugo nigdje a i ne trebamo.
Jes da bi stadion bio prazan u tom slucaju, ali bi barem zadovoljili religijske i moralne velikane u nasem drustvu.
Ako ništa usrećili bi dežurne borce za Bosnu i Islam na internetu.BlackRiver1987 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 13:18Ja bih zabranio ulaz na stadion za sve one koji ne znaju barem jednu suru prouciti.Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 mar 2025, 11:52Koje seljačine većina koliko vidim, kockari govore nekom drugom tj seelektoru da je kockar a i oni sami takvi, kakva ironija svojstvena samo glupim balijama.
O alkoholu se priča normala, piva se spominje normala a bice i cevapa sigurno i sve to u mjesecu Ramazanu bez imalo ppstovanja i sentimenta.
Kockari, alkosi, ništarije...poštedite nas vasih glupih ispada, provalaa,seljakluka, krkanluka.
A kad se spomene neki propis u kontekstu vjere odmah se dize zbrka i panika, uvrede....Nije ovo vjerski forum, lazni vjernici, sta ovde pišete o tome slicni satanski prigovori.
Ponekad me sram kakvom narodu i podneblju pripadam alkosi i kockari veci nek Rusi.
I onda glupi narod kaže, loš sistem, sto nas ne ide, malo nam falii ta glupa pitanja.
S takvim primitivnim stavom, ponašanjem, krkanlukom necemo mi jos dugo nigdje a i ne trebamo.
Jes da bi stadion bio prazan u tom slucaju, ali bi barem zadovoljili religijske i moralne velikane u nasem drustvu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Bolje biti pozitivno iznenadjen nego razocaran, tako da nemam ni ja nekakva ocekivanja. Fali nam kvalitetan dmf i veznjak sa vizijom prema naprijed, u najbitnijoj liniji nemamo kvalitet, tako da po mom vidjenju ne vjerujem da mi mozemo nesto odigrati, probati zgusnuti odbranu i sansu traziti iz prekida ili evtl. neki pas u dubinu ako protivnik postavi odbranu visoko.
embrace the chaos
-
- Kontakt:
I Manchester United ima za 250 miliona skuplju ekipu od Foresta, pa su 13i na tabeli na Forest treći...h1a2s3o4 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 11:30Druze, mi imamo bolji kadar od Rumuna!
Jos im je otpao vjerovatno starter u napadu Birligea zbog povrede na zadnjem treningu.
Ostaje im Dragus, koji je od decembra povrijedjen. Tek u zadnje 2 utakmice se oporavio i upisao tankih 7 minuta. Ljudi ce igrati sa trecom opcijom u napadu (Alibec) ili sa Dragusem koji uopste nije u formi.
Dzaba ti igraci ako nemas sistem igre i ideju, dovoljno ti je pogledati na sta lici nas vezni red...ne znaju ni oni sta igraju, trce ko muhe bez glave po terenu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Očekujem da ćemo ih satrat u prvom poluvremenu i da cemo izgubit snagu u drugom
Secirao sam nekad po pozicijama - problem je što Rumuni imaju znatno jači vezni red. Za ostatak ekipe ne bi trebao biti i generalno nije problem.
Nicolae Stanciu je igračina za ovaj nivo fudbala, može napraviti problem bilo kome. Igra u Arabiji, ali ovdje je motivisan, zna lopte. Recimo bolja verzija Misimovića. Iako nije imao neku karijeru, dovoljno da pravi problem svima i da rutinski rješava neke stvari. Njemu leđa čuvaju Razvan Marin (Cagliari), sasvim pristojan igrač i bolji od svih naših, i možda Marius Marin iz Pise. Ovo još nekako da i iskontrolišemo (bolja opcija ovo nego da im igra Olimpiu Moruțan, ali on je tek iz povrede).
Na sve ovo, na krila će da posade Hagija i Denisa Manna, koji su na ovom nivou više nego ok igrači. I hajde, da vjerujem da će Dedić, Kolašinac i ekipa da i zaustave ova krila, to fakat nije nemoguće, problem je ko će od naših na sredini da parira ovima? Nadam se da su svjesni koliko je Stanciu gadan igrač.
U prevodu, dobra priprema utakmice i taktička postavka ovdje može biti od velikog značaja. Međutim, ako čovjek posadi na teren istovremeno Burnića, Šunjića, Hajradinovića, pa još pri tome bude nestabilna zadnja linija, nema tu puno pameti.
Nicolae Stanciu je igračina za ovaj nivo fudbala, može napraviti problem bilo kome. Igra u Arabiji, ali ovdje je motivisan, zna lopte. Recimo bolja verzija Misimovića. Iako nije imao neku karijeru, dovoljno da pravi problem svima i da rutinski rješava neke stvari. Njemu leđa čuvaju Razvan Marin (Cagliari), sasvim pristojan igrač i bolji od svih naših, i možda Marius Marin iz Pise. Ovo još nekako da i iskontrolišemo (bolja opcija ovo nego da im igra Olimpiu Moruțan, ali on je tek iz povrede).
Na sve ovo, na krila će da posade Hagija i Denisa Manna, koji su na ovom nivou više nego ok igrači. I hajde, da vjerujem da će Dedić, Kolašinac i ekipa da i zaustave ova krila, to fakat nije nemoguće, problem je ko će od naših na sredini da parira ovima? Nadam se da su svjesni koliko je Stanciu gadan igrač.
U prevodu, dobra priprema utakmice i taktička postavka ovdje može biti od velikog značaja. Međutim, ako čovjek posadi na teren istovremeno Burnića, Šunjića, Hajradinovića, pa još pri tome bude nestabilna zadnja linija, nema tu puno pameti.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Kako će se večeras taj napadač sa 7 minuta fudbala u sezoni pretvoriti u Adriana Mutua prije epizode sa kokainom.
-
- Kontakt:
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
- Kontakt:
Ne znam sta ocekivat. Kad pogledam nas vezni to je za plakat. Rumuni ce nas pritusnut od 1 minute, igrat ce visok presing a nama ne ide na ruku to sto nemamo jake igrace na nogama. To ce nama praviti ogromne probleme jer necemo moc zadrzat loptu. Okej Dzeko ce osvojit dobar dio duela, ali to nas nece drzat dugo.
Ne znam, generalno imamo jako slab kadar, pogotovo vezni on je bas haos.
Prvo poluvrije mašim svakako ipak smo u 10 najbolji noc i teravija ima prioritet.
Ne znam, generalno imamo jako slab kadar, pogotovo vezni on je bas haos.
Prvo poluvrije mašim svakako ipak smo u 10 najbolji noc i teravija ima prioritet.
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 21 mar 2025, 14:02, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
https://www.facebook.com/share/p/1DXtHCSsxj/
Rumuni u Euforu koji su trenutno u BiH, snimili video u Sarajevu u znak podrške za Rumune večeras. Šta ljudima neće pasti na um
Rumuni u Euforu koji su trenutno u BiH, snimili video u Sarajevu u znak podrške za Rumune večeras. Šta ljudima neće pasti na um
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, greenwood i 13 gostiju.