Karic treci golmani Veleza

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Karic treci golmani Veleza
Ono upuceno HAHAHAHAHAH a cvajtas na spisku Austrije.NoDi80 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 14:49Fino je sto grade tim s igracima iz nase lige, ali mi nije jasno zasto Belmina Beganovica nema
Ja koliko sam upucen njemu se igra za BiH
Tarik Karić (Velež), Edin Lolić (Sloboda), Senad Mustafić (Sturm Graz, Austrija), Filip Taraba (Široki Brijeg), Nidal Čelik (Lens, Francuska), Arjan Malić (Sturm Graz, Austrija), Savo Šušić (Borac), Amar Ibrišimović (Wolfsburg, Njemačka), Nermin Mujkić (Sarajevo), Irfan Ramić (Istra 1961, Hrvatska), Niko Kovač (Lecce, Italija), Muhamed Buljubašić (Rizespor, Turska), Tarik Šikalo (Velež), Nedim Keranović (Borac), Muamer Hamzić (Sarajevo), Amar Milak (Velež), David Čamber (Posušje), Kerim Alajbegović (Bayer 04 Leverkusen), Anes Krdžalić (Sarajevo), Pavle Đajić (Borac), Dženan Šabić (Željezničar), Stefan Marčetić (Borac), Hamza Jaganjac (Istra 1961).
Kad ga nasi debili ignorisuNazorUso je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:11Ono upuceno HAHAHAHAHAH a cvajtas na spisku Austrije.NoDi80 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 14:49Fino je sto grade tim s igracima iz nase lige, ali mi nije jasno zasto Belmina Beganovica nema
Tarik Karić (Velež), Edin Lolić (Sloboda), Senad Mustafić (Sturm Graz, Austrija), Filip Taraba (Široki Brijeg), Nidal Čelik (Lens, Francuska), Arjan Malić (Sturm Graz, Austrija), Savo Šušić (Borac), Amar Ibrišimović (Wolfsburg, Njemačka), Nermin Mujkić (Sarajevo), Irfan Ramić (Istra 1961, Hrvatska), Niko Kovač (Lecce, Italija), Muhamed Buljubašić (Rizespor, Turska), Tarik Šikalo (Velež), Nedim Keranović (Borac), Muamer Hamzić (Sarajevo), Amar Milak (Velež), David Čamber (Posušje), Kerim Alajbegović (Bayer 04 Leverkusen), Anes Krdžalić (Sarajevo), Pavle Đajić (Borac), Dženan Šabić (Željezničar), Stefan Marčetić (Borac), Hamza Jaganjac (Istra 1961).
Austrijanci moj zgembo daleko iznad nas po mnogo cemuzgembo89 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:07Kako ovi Austrijanci iskopaju nase talente u U21 ,a nasa U21 sami krs jos ovaj iz Welsa Mahmic igrao za U17 Austrije pa za nasu U19 pa sad opetza U21 opet Austrije ja koliko znam ne moze mijenjat 2x sportsko
Na spisku selektora U21 Austrije su Belmin Beganović (20), Kenan Jusić (19) te Ermin Mahmić (19).
Evropa je druga dimenzija za nas. U nas je puno toga korumpirano, losi uvjeti.NoDi80 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:26Austrijanci moj zgembo daleko iznad nas po mnogo cemuzgembo89 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:07Kako ovi Austrijanci iskopaju nase talente u U21 ,a nasa U21 sami krs jos ovaj iz Welsa Mahmic igrao za U17 Austrije pa za nasu U19 pa sad opetza U21 opet Austrije ja koliko znam ne moze mijenjat 2x sportsko
Na spisku selektora U21 Austrije su Belmin Beganović (20), Kenan Jusić (19) te Ermin Mahmić (19).
Nasa repka je krs zato sto ste je sve krs od saveza do selektora
Dokaz ti je onaj Jankovic vodi ti u21 repki i sad ne moze dalje od Slobode uz duzno postovanje Slobodi
Ne znam sta da ti kazem ne volim da nas hejtam, ali kurcina smo obicna
Ne moze liga da izbaci jednog igraca koji ce biti standardan u nekoj u top 7 liga
Nadam se da ce ovaj Celik nesto napraviti brata mi znaci i da ce biti primjer ostalima
Meni je nepodnosnjivo postalo gledati da stranci s istom dnka naprave dvajs puta bolje igrace od nasih
Evo Ahmedhodzic, Kolasinac
Sve nasa dnka, znaci nista drugacija od ove djece koja su rodjena ovdje
Nema drugog odgovora, osim da smo neskolovani i da nam fali znanja
Nije mi ga zao jer je u Sturm 2. Samk dokazujes da veze nemasNoDi80 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:37Kad ga nasi debili ignorisuNazorUso je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:11Ono upuceno HAHAHAHAHAH a cvajtas na spisku Austrije.NoDi80 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 14:49Fino je sto grade tim s igracima iz nase lige, ali mi nije jasno zasto Belmina Beganovica nema
Da su ga nasi zvali prihvatio bi poziv
Nisam ti ja insajder i napisao sam “ koliko ja znam” ( sto ne znaci da je tacno )
Ti i jos neki na forumu samo nodiju kontrirate jer ne znate nista drugo
Bolji Beganovic igrac nego svi ovi na spisku nase u21 repke
Nemas ti pojma o zivotu Malic,Mustafic su u Sturmu II pa su na spiskuNazorUso je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:34Nije mi ga zao jer je u Sturm 2. Samk dokazujes da veze nemasNoDi80 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:37Kad ga nasi debili ignorisu
Nisam ti ja insajder i napisao sam “ koliko ja znam” ( sto ne znaci da je tacno )
vala bas pratim Beganovica vec duze vrijeme I konstantno se pitam zasto ovaj momak se ne nalazi na spisak u21, da li je to do neki strah da ne ispane slicna situacija kao kod Jasica I Austrije ili ignorisu momka, igra lijevo krilo vidim zadnje vrijeme igra u napad, takvi su nam I te kako potrebni.NoDi80 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 09:27Nemas ti pojma o zivotu Malic,Mustafic su u Sturmu II pa su na spiskuNazorUso je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:34Nije mi ga zao jer je u Sturm 2. Samk dokazujes da veze nemasNoDi80 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:37
Kad ga nasi debili ignorisu
Sturm II bolje igra neko neke ekipe iz Premijer Lige
Zar ti ne rece da imas info da ce igrati ovaj nakav Began za nas bipolarna spodoboNoDi80 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 09:27Nemas ti pojma o zivotu Malic,Mustafic su u Sturmu II pa su na spiskuNazorUso je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:34Nije mi ga zao jer je u Sturm 2. Samk dokazujes da veze nemasNoDi80 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:37
Kad ga nasi debili ignorisu
Sturm II bolje igra neko neke ekipe iz Premijer Lige
Karić, Mustafić, Taraba, Čelik, Mujkić, Kovač, Buljubašić, Alajbegović, Krdžalić, Đajić i Marčetić.