FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

boys_ama
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la boys_ama » 17 sep 2008, 12:10

Čuuj prevazišao je Bundesligu ajde šuti ne idi nosom u **** što je onda Ribery dolazio uopšte ili jedan Toni nije ni bilo razloga oni su daleko od nje ali su ipak došli !

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 sep 2008, 12:33

cuj to nebi ga pustili da ode u bayern da nebi pojacali konkurenta xD

vidi se da nepratis bundesligu xD sta bayern radi posljednji 10 godina nego kupuje top igrace iz bundeslige kao sto su elber,effenberg,pizzaro,lucio,ze roberto,ballack i ostali a ima ih jbg dosta

mada mislim da bayern nece dati za diega 40m,sto werder trazi

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 18 sep 2008, 11:56

Hej Tulka ja mislim da je ovaj malo šenti-menti pa to bayern uradi sa svakim igračem iz bundeslige što je god valjajlo kad tad u bayenu zavrshi svi ga direktno pojačavaju :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 sep 2008, 13:24

jedini lub u bundesligi gdje onaj diego moze napredovat je bayern,ako bude gdje isao unutar njemacke onda samo u bayern....

sinoc rutinska pobjeda bayerna u gostima kod steaue,klose-a i dalje nece gol **** mater ne pamtim kad ga je zabio iz igre(protiv getafea),sad dolazi bremen u subotu sa pobjedom lagano na prvo mjesto i da tamo ostanu do kraja :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 18 sep 2008, 13:27

E kura* na prvo to misliš da če Hamburg izgubiti?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 sep 2008, 14:39

boys_ama je napisao/la:E kura* na prvo to misliš da če Hamburg izgubiti?
gostuju VFL Wolfsburgu mislim da ce biti puno golova te da HSV nece uzeti,ok :?:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 18 sep 2008, 16:41

Haha "Velikom" jaka provala haha da naravno da če izgubiti a šta bi drugo osim što če im Neves ugurati bar par komada

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 sep 2008, 16:45

tema nije precjenjena ekipa HSV-a,vec najveci njemacki i jedan od najvecih europskih klubova FC BAYERN MUNCHEN :!:

a za VFL mnogo je veci nego sto se cini :P

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 18 sep 2008, 17:17

Sinoc pobjeda, mada je u drugom poluvremenu Steaua bila opasna, imali nekoliko dobrih sansi... Al' vazna je pobjeda i prva 3 boda za samopouzdanje 8-)

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 18 sep 2008, 17:20

E ba ljudi Wolfsburg nije za baciti, likovi samo trebaju da se malo uigraju... i bit će prejaki... bit će težak posao Hamburgu... mislim da ih neće dobit... al et... neće jer ja nisam vidio lošije napadače od onog Guererra i Olića... preloši su... jedino da taj Neves ili Petrić sta urade?? uostalom naš Džeko igra za Vukove, prema tome za njih navijamo :-) a za Bayern... eto krenulo nas i to bez Ribery-a... možete zamislit tek sa njim? :-) ima LOM da bude!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 sep 2008, 20:11

davud87 je napisao/la:E ba ljudi Wolfsburg nije za baciti, likovi samo trebaju da se malo uigraju... i bit će prejaki... bit će težak posao Hamburgu... mislim da ih neće dobit... al et... neće jer ja nisam vidio lošije napadače od onog Guererra i Olića... preloši su... jedino da taj Neves ili Petrić sta urade?? uostalom naš Džeko igra za Vukove, prema tome za njih navijamo :-) a za Bayern... eto krenulo nas i to bez Ribery-a... možete zamislit tek sa njim? :-) ima LOM da bude!
ja sam to i napisao al me ovaj lik proglasi eto budalom **** ga neves :roll:

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 19 sep 2008, 13:43

Zaboravio si Misimoviča u WOlfima ta on im je glavni sve izvodi od penala kornera do slobodnoga sa pola terena upravu si dragi su mi nečemo ih zanemarivati :)

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 19 sep 2008, 13:46

Bogami ako je ko gledo pregled puno realnije bi bilo da je dobila Steaua

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 19 sep 2008, 13:55

boys_ama je napisao/la:Bogami ako je ko gledo pregled puno realnije bi bilo da je dobila Steaua
pa ne mozes na osnovu pregleda suditi iako je steua bila nesto bolja u 2.poluvremenu

mostari
Kontakt:

Post Postao/la mostari » 19 sep 2008, 14:45

vazno je da se tri boda pisu :D , a lyon i fiorentina ce se dosta namuciti da bi dobili rumune u gostima, nisu oni tako bezazleni

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 sep 2008, 17:24

Steaua nije bila ni blizu pobjedi u srijedu imali su 1 pravu sansu,bayern 4 ako je to uopste bitno,a znamo da nije na kraju rutinska pobjeda i prvi korak ka 1/8 finala CL 8-)

Sutra derbi na Allianz Areni protiv werdera,u timu nece biti od ranije povrijedenih Altintopa te Ribery-a dok je upitan nastup Klose-a koji je zadobio povredu clanka u srijedu,moguci sastav:

-----------------------RENSING-----------------------------

--------LUCIO--------DEMICHELIS----------V.BUYTEN---

LELL------------------V.BOMMEL--------------LAHM-----

--------SCHWEINSTEIGER-----------ZE ROBERTO--------

------------TONI------------------POLDI-------------------

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 sep 2008, 20:20

bistrikboy je napisao/la:Steaua nije bila ni blizu pobjedi u srijedu imali su 1 pravu sansu,bayern 4 ako je to uopste bitno,a znamo da nije na kraju rutinska pobjeda i prvi korak ka 1/8 finala CL 8-)

Sutra derbi na Allianz Areni protiv werdera,u timu nece biti od ranije povrijedenih Altintopa te Ribery-a dok je upitan nastup Klose-a koji je zadobio povredu clanka u srijedu,moguci sastav:

-----------------------RENSING-----------------------------

--------LUCIO--------DEMICHELIS----------V.BUYTEN---

LELL------------------V.BOMMEL--------------LAHM-----

--------SCHWEINSTEIGER-----------ZE ROBERTO--------

------------TONI------------------POLDI-------------------
Pričaj ti šta hoćeš,ali svak ko je gledao tekmu vidjeo je dvije stative Steaue i još nekoliko šansi.Ukratko Bajerna su u Bukureštu što se kaže "vile pronosale".Kakva rutinska pobjeda čovječe,ti si možda u srijedu gledao snimak utakmice sa Kelnom. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 20 sep 2008, 01:01

bitna su tri boda s ovog gostovanja,a remi u Lyonu nam ide na ruku,,sreca prati hrabre i najbolje,,mala ispravka Billal Ribery ce da bude na klupi protiv Werdera i najvjerovatnije i zaigrati,,Poldy zabija 100%.VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 20 sep 2008, 01:16

Hajd sutra da cjepnemo i tog Werdera :-) Pizzaro protiv bivšeg kluba :-P

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 20 sep 2008, 13:34

E Ribery ti ga ne zaigro danas u pravu si alane Steaua je realno gledajući bila bolja što jest jest

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.