Drug vi ste malo previse nasrali. Ok je ovo sve ali evo i ti ga nahvali ali go smo qurac i to je cinjenica, moglo je ovo i drugacije zavrsitibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:49Odlična postavka selektora. Izmjene još bolje, sve kako treba. Drago mi je da me natjerao da pojedem sve što sam posrao.
Još samo da skonta da je Radeljić klada i sve za 10. Podrška dalje![]()
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- JayCatwright
- Kontakt:
On ce prvi po njemu srat kad kiksamo bez obzira hoce li biti krivac za rezultatMadal je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:52Drug vi ste malo previse nasrali. Ok je ovo sve ali evo i ti ga nahvali ali go smo qurac i to je cinjenica, moglo je ovo i drugacije zavrsitibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:49Odlična postavka selektora. Izmjene još bolje, sve kako treba. Drago mi je da me natjerao da pojedem sve što sam posrao.
Ne osporava niko da ima isad crnih rupa u igri ali u odnosu na tekme s Madjarskom koja je u 5 deka s njima ovo je svemirski brod sto smo odigrali veceras.Madal je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:52Drug vi ste malo previse nasrali. Ok je ovo sve ali evo i ti ga nahvali ali go smo qurac i to je cinjenica, moglo je ovo i drugacije zavrsitibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:49Odlična postavka selektora. Izmjene još bolje, sve kako treba. Drago mi je da me natjerao da pojedem sve što sam posrao.
-
- Kontakt:
Samo da ga Kipar ne iznenadi.
Uhljup hercegovacki jedan od vecih do jucer "svi igraju fudbal", sve najgore o Vici..
Uhljup hercegovacki jedan od vecih do jucer "svi igraju fudbal", sve najgore o Vici..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa on je i jedini Sergej Barbarez na svijetu, mora biti najveci? Ujedno i najmanji, najsrednji i sve ostalo.
Celik!3,2,2.
Od Peteva protiv Ukrajine u gostima nismo zrelije odigrali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
A sad uzivaj i gledaj kako lizu sve posrano ili skacu na alternativne akaunte i bacaju konfete na strucni stabMadal je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:52Drug vi ste malo previse nasrali. Ok je ovo sve ali evo i ti ga nahvali ali go smo qurac i to je cinjenica, moglo je ovo i drugacije zavrsitibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:49Odlična postavka selektora. Izmjene još bolje, sve kako treba. Drago mi je da me natjerao da pojedem sve što sam posrao.

naprijed rejal
Ovo je u 5 deka sa utakmicom u Budimpesti samo ste vi tu sve negativno vidjeli a ovdje evo pozitivno
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kako rekoh, forumski debili i bosanske bukve na aparatima.
Mi ovdje uživamo
Mi ovdje uživamo

Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 21 mar 2025, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Neka ih, malo nek se koprcajuSveti je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:55A sad uzivaj i gledaj kako lizu sve posrano ili skacu na alternativne akaunte i bacaju konfete na strucni stabMadal je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:52Drug vi ste malo previse nasrali. Ok je ovo sve ali evo i ti ga nahvali ali go smo qurac i to je cinjenica, moglo je ovo i drugacije zavrsitibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:49Odlična postavka selektora. Izmjene još bolje, sve kako treba. Drago mi je da me natjerao da pojedem sve što sam posrao.
![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ne znamo hodati, uzeli smo Rumune, jer su promašili sve živo. Možda uzmemo i Kipar, ali to nije zahvaljujući Sergeju.
bošnjanin
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Forum je da diskutujemo i kažemo svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Reprezentacija i njen uspjeh je na prvom mjestu i nikad mi ništa neće draže biti nego da me neko posere ako to znači uspjeh naše države.

A što se tiče utakmice, spram okolnosti odigrano zrelo, ima ovdje milion još stvari na kojima treba raditi i koje se mogu poboljšati, te određene igrače prekrižiti, ali o tom po tom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koji Lucescu, imamo Barbareza 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je tobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:58Forum je da diskutujemo i kažemo svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Reprezentacija i njen uspjeh je na prvom mjestu i nikad mi ništa neće draže biti nego da me neko posere ako to znači uspjeh naše države.![]()
A što se tiče utakmice, spram okolnosti odigrano zrelo, ima ovdje milion još stvari na kojima treba raditi i koje se mogu poboljšati, te određene igrače prekrižiti, ali o tom po tom.

Čestitke selektoru na pripremi utakmice, u nekim momentima imali smo sreće ali neka i nas nekada pogleda ista sreća.
Vidjet ćemo kako će pripremiti ekipu za utakmicu protiv Kipra, tu ako uzmemo tri boda u opasnoj smo igri.
Vidjet ćemo kako će pripremiti ekipu za utakmicu protiv Kipra, tu ako uzmemo tri boda u opasnoj smo igri.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 21 mar 2025, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo ih nasladjuju se ko da smo izdominirali tamo a ne morali kopati i rukama i nogama i prezivljavali kriticne trenutke da uspijemo pobjediti.. kakvi pacijenti
Ne iznosite vi misljenje, vi serete u prazno i brukate se mjesecima. Ima razlika.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:58Forum je da diskutujemo i kažemo svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Reprezentacija i njen uspjeh je na prvom mjestu i nikad mi ništa neće draže biti nego da me neko posere ako to znači uspjeh naše države.![]()
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije sranje u prazno ako napišeš činjenice i argumentima ih potkrijepiš, u nekim momentima i statistikom. Sranje u prazno je kada na to kontraargumentiraš nekim nebulozama i izlizanim floskulama.
Ja nikada nisam pisao bez argumenata protiv poziva, a kontra argumenti su bili "selektor tako vidi" i sl.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
U srcu ciganije je uzeo 3 boda jbte, medju krezubom romskom ruljom smo izdrzali pritisak.
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, greenwood i 16 gostiju.