Bravo Zmajevi, bravo Barba, pobjeda na startu kvalifikacija za samopouzdanje.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa upravo zato sam govorio jer za ovakvu tekmu ti treba taj sidras da je spusti par puta odbrana odmori tako sve je drugacije..Madal je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:54Igramo s 2 napadaca od tog Dzeko 39 ima a Tabakovic ima karakteristike sidrasa boljeg od Bazdara da ne pricam Demirovica tako da ima smisla da ga je pozvao. Dao bi mozda stabilnost u skokovima kad je nabijemo ali nista vise od toga.
Nemam ja problem biti realan i kritikovati, to vi imate problem jer serete na sve zivo.
a koliko sam bio optimistican za te kvale nakon Brazila, Begovic, Pjanic, Dzeko, Lulic, Ibisevic u najboljim godinama, tek se pojavili Besic i Kolasinac koji su izgledali kao nosioci repke buducih 10 godina, Hajrovic, Visca kao krila,. itd., i onda je sve krenulo nizbrdo nakon onog debakla protiv Kipra u Zenici (i bas njima igramo za par dana)BosniaBoston je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:54Taman nekad 2015. , kad smo se čupali iz govana u kvalama za euro 2016 sa Djurićem u napaduakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:49proslo je barem 10 i vise godina da sam se zadnji put ovako osjecao![]()
Dobar zaista, ne znam ko mu je menadzer ali on treba trazit neku smisleniju ekipu od Stuttgarta.Blackwargreymon je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:55Demir ko jelen, veceras pokazao da je igrac koji vrijedi 30mil
Nema razultata bez borbenosti i krampanja,znali smo mi imati duplo bolju reprezentaciju ali bez borbe na ovako teskim gostovanjima nema bodova.Ekipa nam je takva kakva je,vjerujem da cemo u Zenici izgledati bolje,ali evo veceras u Rumuniji ili u Austriji nas ocekuje krampanje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:52Pobjeda, pa kakva god da je.
Prvih 20min odlicno.Sve poslije toga cisto krampanje i borbenost.Nikakve igre i vile nas nosale.Mora ova puno bolje.
Sunjic igrac tekme bez dileme.
Pa ima smisla, ja se slazem. Ali ne bi mogao ganjati naprijed loptu kao Bazdar a izlazili smo visoko koliko i kad smo mogli, mozda i ne bi uzeo ono sto je Bazdar. Ima sve svoje jbg. Ali da mi ima smisla sa bude na spisku umjesto jednog od 10 stopera - apsolutno.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:57Pa upravo zato sam govorio jer za ovakvu tekmu ti treba taj sidras da je spusti par puta odbrana odmori tako sve je drugacije..
Velike pohvale za Malica i Memica iskreno![]()
Cholo bi mu dao svoju ženu na korištenje, da pređe kod njega.Denno je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:57Dobar zaista, ne znam ko mu je menadzer ali on treba trazit neku smisleniju ekipu od Stuttgarta.Blackwargreymon je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:55Demir ko jelen, veceras pokazao da je igrac koji vrijedi 30mil
Nije bas tako, bolje smo stajali danas i nagradjeni smo.