Zanimljiva ideja, realizacija meh. Moze se gledati, ako ocekivanja spustis.JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:05https://www.imdb.com/title/tt26584495/?ref_=wl_t_1Devedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:32Ima li kakvih kvalitetnih filmova da su izašli zadnjih 5,6 mjeseci?
pojma nemam jel kvalitetan, ali ovo kontam naredno pogledati, izgleda mi interesantno.
Ovo novije što je izlazilo je sve smeće koliko vidim, pogotovo ovo što je za oskara nominovano i što je osvajalo nagrade
Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
GGMU
- JayCatwright
- Kontakt:
svakako nemam nikakva očekivanja od filmova zadnjih par godina, zadnjih pola godine sam ih skroz prestao gledati, sad samo serije, ipak je tamo kvalitetnija produkcija, a o glumi da ne govorim. Kad vidim da Mikey Madison uzme oscar, sve mi je jasno, pa Nada Đurevska je za nju Maryl StreepBaiMai je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:12Zanimljiva ideja, realizacija meh. Moze se gledati, ako ocekivanja spustis.JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:05https://www.imdb.com/title/tt26584495/?ref_=wl_t_1Devedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:32Ima li kakvih kvalitetnih filmova da su izašli zadnjih 5,6 mjeseci?
pojma nemam jel kvalitetan, ali ovo kontam naredno pogledati, izgleda mi interesantno.
Ovo novije što je izlazilo je sve smeće koliko vidim, pogotovo ovo što je za oskara nominovano i što je osvajalo nagrade
-
- Kontakt:
Ista stvar zadnjih pola godine na prste jedne ruke da sam pogledao..JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:14svakako nemam nikakva očekivanja od filmova zadnjih par godina, zadnjih pola godine sam ih skroz prestao gledati, sad samo serije, ipak je tamo kvalitetnija produkcija, a o glumi da ne govorim. Kad vidim da Mikey Madison uzme oscar, sve mi je jasno, pa Nada Đurevska je za nju Maryl StreepBaiMai je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:12Zanimljiva ideja, realizacija meh. Moze se gledati, ako ocekivanja spustis.JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:05
https://www.imdb.com/title/tt26584495/?ref_=wl_t_1
Problem je isto što su onaj rarbg ukinuli evo sad i ovaj galaxytorent, al' to važi za rarbg posebno jer si kod njih uvijek znao novo što je izašlo..
Nemam iskreno ni vremena zbog posla i raznoraznih zivotnih stvari..
Imam na kompjuteru dosta toga, al' ništa što bi držalo jer i ja u zadnje vrijeme iskljucivo gledam da je interesantna tema zato sam ga i skinuo upravo pa javim utiske.
Nije valjda da je to to?
Mickey17 recimo cekam i to je to u suštini.
Slažem se, dobra ideja ali nekako dosta predvidivi twistovi.BaiMai je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:12Zanimljiva ideja, realizacija meh. Moze se gledati, ako ocekivanja spustis.JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:05https://www.imdb.com/title/tt26584495/?ref_=wl_t_1Devedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:32Ima li kakvih kvalitetnih filmova da su izašli zadnjih 5,6 mjeseci?
To i ovaj novi od Paul Thomas Andersona sa DiCapriom bi mogao biti zanimljiv. Tamo dalje u budućnost Odysseya i Dune 3.
Isti sam vjeruj mi, Filmove pogledam ono ali su mi ocekivanja nikakva, pa se plaho i ne razocaram. Serije su za klasu bolje, ono imaju i vise vremena da se posvete prici koji zele da ispricaju.JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:14svakako nemam nikakva očekivanja od filmova zadnjih par godina, zadnjih pola godine sam ih skroz prestao gledati, sad samo serije, ipak je tamo kvalitetnija produkcija, a o glumi da ne govorim. Kad vidim da Mikey Madison uzme oscar, sve mi je jasno, pa Nada Đurevska je za nju Maryl StreepBaiMai je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:12Zanimljiva ideja, realizacija meh. Moze se gledati, ako ocekivanja spustis.JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:05
https://www.imdb.com/title/tt26584495/?ref_=wl_t_1
@MrPink to je posebna prica, ma kad je mojoj zeni dopizdilo jer se fkt pretjeruje. Imam osjecaj da su zadnjih 5 godina bas kontra efekat dobili zbog tog pretjerivanja.
GGMU
The SubstanceDevedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:32Ima li kakvih kvalitetnih filmova da su izašli zadnjih 5,6 mjeseci?
A Different Man
Carry-On
Conclave
Juror #2
Speak No Evil
The Apprentice
Ricky Stanicky (ovo je komedija)
Nisu sad vrh vrhova, ali ovo bih preporučio.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovaj mi je u top 3 najgora i najgluplja filma svih vremena.Finn je napisao/la: ↑22 mar 2025, 18:00Carry-OnDevedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:32Ima li kakvih kvalitetnih filmova da su izašli zadnjih 5,6 mjeseci?
-
- Kontakt:
Samo A different man nisam gledao, a imam ga na kompjuteru..Finn je napisao/la: ↑22 mar 2025, 18:00The SubstanceDevedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:32Ima li kakvih kvalitetnih filmova da su izašli zadnjih 5,6 mjeseci?
A Different Man
Carry-On
Conclave
Juror #2
Speak No Evil
The Apprentice
I the apprentice, al' iskreno nemam nikakvu namjeru pogledati isti.
To je to otprilike da je nešto više iznad prosjeka što je izašlo?
Skinuo sam maloprije the Gorge sad cu ga pogledati uz Companion.
Preglup je, ali je gledljiv ako se isključiš, bar meni.JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 18:16Ovaj mi je u top 3 najgora i najgluplja filma svih vremena.Finn je napisao/la: ↑22 mar 2025, 18:00Carry-OnDevedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:32Ima li kakvih kvalitetnih filmova da su izašli zadnjih 5,6 mjeseci?
Ja sam zaspao dvaput na gorgeu.Devedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 19:10Skinuo sam maloprije the Gorge sad cu ga pogledati uz Companion.

-
- Kontakt:
Dao mi je sve što sam i ocekivao od takvog filma, al' opet sam morao neke scene preskakati.Finn je napisao/la: ↑23 mar 2025, 00:45Preglup je, ali je gledljiv ako se isključiš, bar meni.JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 18:16Ovaj mi je u top 3 najgora i najgluplja filma svih vremena.
Ja sam zaspao dvaput na gorgeu.Devedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 19:10Skinuo sam maloprije the Gorge sad cu ga pogledati uz Companion.![]()

Companion prvih pola sata dobar vidjecemo dalje veceras.
Trailer me podsjeca na Fresh sa Sebastianom StanomJayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:05https://www.imdb.com/title/tt26584495/?ref_=wl_t_1Devedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:32Ima li kakvih kvalitetnih filmova da su izašli zadnjih 5,6 mjeseci?

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nikad ne gledam trailere, samo pročitam na IMDbu ukratko o čemu se radi, ali me odmah na taj film podsjetilo, a meni se čini da je sad ova cura Sebastian Stan, nisam još stigao odgledatiArvid je napisao/la: ↑23 mar 2025, 14:10Trailer me podsjeca na Fresh sa Sebastianom StanomJayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:05https://www.imdb.com/title/tt26584495/?ref_=wl_t_1Devedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:32Ima li kakvih kvalitetnih filmova da su izašli zadnjih 5,6 mjeseci?
Ovo novije što je izlazilo je sve smeće koliko vidim, pogotovo ovo što je za oskara nominovano i što je osvajalo nagrade![]()

Pogledao opet The Raid i The Raid 2 i idalje su vrhunski, kakva akcija, kakve scene i koreografija i onda skontas da je Hollywood jednostavno smece u zadnjih 5 do 10 godina sto se tice akcijonih filmova.
GGMU
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Im still here, brazilski koji je dobio Oscara, ima dobar snimak a odlican film, od svih oscar nominovanih ove god meni najbolji, i za strane i za one na engleskomFinn je napisao/la: ↑22 mar 2025, 18:00The SubstanceDevedesetka je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:32Ima li kakvih kvalitetnih filmova da su izašli zadnjih 5,6 mjeseci?
A Different Man
Carry-On
Conclave
Juror #2
Speak No Evil
The Apprentice
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JayCatwright
- Kontakt:
Meni uvijek zanimljiva fransiza i nakon toliko vremena izlazi novi dio koji ce, po svemu sudeci, biti top 

1946-1987
Jel' ovo Tom Holland jedan od kandidata za novog James Bonda,lik od metar i žilet sa 50kg. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Arsenal All The Way !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.