Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jeste vi normalni? Imate li oci? Pa Gimeno nema teoretske sanse da dobije Gaela.
Nisam normalan,imam papire 
U kojoj kladionici ima to da se igra ?hare_king je napisao/la:danas oba para lige prvaka vise od 11 udaraca u okvir
Igraj Rafa! Treba mi da Nieminen uzme manje od 4 gema xD
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
E bem ti kladionicu joj sto ovi cesi kradu nevjerovatno :S Juce imao 76 kruna , uplatim listic na 26 i prodjem sve parove samo 1 tekma odgodjena danas pogledam na racunu imam 21 krunu :S Znaci nema vise online kladjena 
Pascu na Nadalu
Kakve ja gluposti igram,pa to nema nigdje...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Je'l' ovo u bet-live-u nisu stavili koševe nba igrača (+,-) zbog toga što su zadnje utakmice i ne znaju hoće li treneri izvoditi početne postave ili je nešto drugo u pitanju ?
Daj neko koji čistunac danas :- )
Daj neko koji čistunac danas :- )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Imal i sad u bet.liveu onaj HappyHour, kad ti dobitak uveca za 20%....jel to vazi i za single, kad npr uplatis

Na paran broj golova uplatis 20KM i bonus 20% = 45,60
Na neparan broj golova uplatis 20KM i bonus 20% = 45,60
-------------------------------------------------------------------
Ukupna uplata(20+20) = 40
...znaci 5,60KM u plusu.....jel ovo ostvarivoo???

...znaci 5,60KM u plusu.....jel ovo ostvarivoo???
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Nije ostvarivo ja mislim,a ako jeste,uskoro vise nece biti..Niko nece zeznut kladionicu,to znas i sam..
moras 5 parova odigrati na to...adis.p je napisao/la:Imal i sad u bet.liveu onaj HappyHour, kad ti dobitak uveca za 20%....jel to vazi i za single, kad npr uplatis
...znaci 5,60KM u plusu.....jel ovo ostvarivoo???![]()
Rotor Volgograd...
Hajde Rafa jos jedan break! TRPAAAAAAJ!
2 mec lopte! HVALA NADAL!

Deuce
Kakav nafakas je ovaj zuti smetljar
Gdje li je poletio da uzme ovaj gem,k'o da ce mu nesto znaciti..Kakav sam ja peh :/
2 mec lopte! HVALA NADAL!
Deuce
Kakav nafakas je ovaj zuti smetljar
robben11 je napisao/la:igrao sam sinoc jedan listic...i sve sam pogodio sem man.utd manje od 6 zutih...i negdje pise da je bilo 6 zutih a negdje 5...da li sam prosao taj par?listic sam igrao u lutriji, a ne moze se nesto provjeriti preko neta
Bilo je 6 zutih prema Uefinoj zvanicnoj stranici.
Moze se u lutriji provjerit...ko kaze da ne moze....robben11 je napisao/la:igrao sam sinoc jedan listic...i sve sam pogodio sem man.utd manje od 6 zutih...i negdje pise da je bilo 6 zutih a negdje 5...da li sam prosao taj par?listic sam igrao u lutriji, a ne moze se nesto provjeriti preko neta
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
DOJAVE ZA VECERAS...SKANDINAVCI U CENTRU PAZNJE
Vejle-Hobro 1 (1.6)
Herle-b 93 1 (2.4)
Jurmala-Daugava 2 (1.9)
60 maraka sam dao za ove tri dojave(20 komad),sinoc mi proslo 3 para na stoju englesi nizeligasi...
POZDRAV NORMALNIM
Vejle-Hobro 1 (1.6)
Herle-b 93 1 (2.4)
Jurmala-Daugava 2 (1.9)
60 maraka sam dao za ove tri dojave(20 komad),sinoc mi proslo 3 para na stoju englesi nizeligasi...
POZDRAV NORMALNIM
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Nije ni meni moglo sinoć, ne znam jesu riješili taj problem dosad?robben11 je napisao/la:znam da moze, ali preko neta kad ukucam sve no broj kola i ostale brojeve listica, pise da listic nije uolacen pod tim brojemadis.p je napisao/la:Moze se u lutriji provjerit...ko kaze da ne moze....robben11 je napisao/la:igrao sam sinoc jedan listic...i sve sam pogodio sem man.utd manje od 6 zutih...i negdje pise da je bilo 6 zutih a negdje 5...da li sam prosao taj par?listic sam igrao u lutriji, a ne moze se nesto provjeriti preko neta![]()
kelner je napisao/la:DOJAVE ZA VECERAS...SKANDINAVCI U CENTRU PAZNJE
Vejle-Hobro 1 (1.6)
Herle-b 93 1 (2.4)
Jurmala-Daugava 2 (1.9)
POZDRAV NORMALNIM
Mojne ga Begonja
Hoćel uzeti Delić ovu starudiju od Becka ??

Hoćel uzeti Delić ovu starudiju od Becka ??
FORZA MARŠAL !!!
Salke Inter 2
Totenhem Real X
Totenhem Real X
Ima kod mene komsija Begonja ga zovemo,ima farmu svih vrsta zivotinja,a i on je velika pticurina izgleda k'o i ti sine...Begonja je napisao/la:kelner je napisao/la:DOJAVE ZA VECERAS...SKANDINAVCI U CENTRU PAZNJE
Vejle-Hobro 1 (1.6)
Herle-b 93 1 (2.4)
Jurmala-Daugava 2 (1.9)
POZDRAV NORMALNIM![]()
![]()
Vidjet cemo ko ce se veceras keslati,nemoj samo da se usutis ko najveca pic.ka kad se ovo sve zavrsi.I ako ti se nije svidjala moja ponuda,nisi morao komentarisati...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
kelner je napisao/la:Ima kod mene komsija Begonja ga zovemo,ima farmu svih vrsta zivotinja,a i on je velika pticurina izgleda k'o i ti sine...Begonja je napisao/la:kelner je napisao/la:DOJAVE ZA VECERAS...SKANDINAVCI U CENTRU PAZNJE
Vejle-Hobro 1 (1.6)
Herle-b 93 1 (2.4)
Jurmala-Daugava 2 (1.9)
POZDRAV NORMALNIM![]()
![]()
Vidjet cemo ko ce se veceras keslati,nemoj samo da se usutis ko najveca pic.ka kad se ovo sve zavrsi.I ako ti se nije svidjala moja ponuda,nisi morao komentarisati...
Jako si smijesan,ne lozi dzaba raju..
@Hodza,zar Delic ne igra sa Blakeom?
Zadnja izmjena: ever, dana/u 13 apr 2011, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.