Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
- ASD
- Kontakt:
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Centar je poprilično slab trenutno. Sjever nije loš.
Kupila Rama i sudije za svaki slučaj. Svaki kontakt svira akumulirani.
Final four Kupa BiH u Sarajevu.
Dvorana Ramiz Salcin.
Termin bi trebao biti od 4.4. do 6.4.
Dvorana Ramiz Salcin.
Termin bi trebao biti od 4.4. do 6.4.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Željo Bubamara
Gfc Neimari
Gfc Neimari
-
- Kontakt:
Prve nevolje u raju. Pericu Bubamara kasni dvije plate. Za ostale igrace nije poznato stanje,ali nesto se zakuhalo zadnjih mjesec,dva...
Odakle ti to? Osredkaru je jednom kasnila 2 dana i on je spakovao kofere da ide kuci, da ga nisu isplatili tad otisao bi. Kaze lik ja ispunjavam svoje obaveze profesionalno, morate i viMocvara1991 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 16:10Prve nevolje u raju. Pericu Bubamara kasni dvije plate. Za ostale igrace nije poznato stanje,ali nesto se zakuhalo zadnjih mjesec,dva...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dosta klubova u ligi ne isplaćuje platu svakog mjeseca. Obično se to radi svakog drugog mjeseca ili nakon određenog broja odigranih utakmica a neki igrači uzimaju keš po utakmici. Znam za Davora da je tako radio u par navrata.
U Bubamari nista ne kasni.
Ja danas razgovarao sa Edijanom, pucaju od samopouzdanja.
Postruzin out 2-3 sedmice.
Ja danas razgovarao sa Edijanom, pucaju od samopouzdanja.
Postruzin out 2-3 sedmice.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Slavoljub Gogic prvi sudija utakmice GFC - Borac, inace isti je clan uprave Zeljeznice 

Licemjeri iz gfc-a po prvi put ne pustaju prenos.
Vjerovatno ce ostati ali teski ublehasi i dvolicnjaci.
Treba vratiti klub dzeki muminovicu, s njim barem znas na cemu si.
Vjerovatno ce ostati ali teski ublehasi i dvolicnjaci.
Treba vratiti klub dzeki muminovicu, s njim barem znas na cemu si.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Kupio GFC
Ostao GFC u ligi.
Bolje GFC u ligi, ipak su bliži tome da stvore nešto smisleno. Željeznica je cijelu sezonu bas bezveze.
A da su ispali levati u GFC, jesu. Nije da su drugi bolji ali oni su javno pojeli ****.
A da su ispali levati u GFC, jesu. Nije da su drugi bolji ali oni su javno pojeli ****.
Ne vratila se Zeljeznica nikad. Bit ce bas zanimljivo narednu sezonu, ako udju Rama i Brod.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mujo Hrnjica je izbacio Čapljinu sa 5:3 (5:1)i plasirao se u polufinale. Puno bolja ekipa Hrnjice u prvom poluvremenu ali cestitke Capljini na fer i korektnoj borbi bili su blizu da se vrate.
Bas ce bit beton finale. SG je promijenio kondicijskog trenera. Ljudi su u brutalnoj formi. Isto su Spartanci. Mislim da Radmilovic nikad nije bio spremniji kao i Barucija koji je u ovom trenutku uz Gostu po mom mišljenju najbolji igrač.
Bubamara se provukla kroz iglene usi. Ipak mislim da su ove dvije utakmice izmedju njih i Mostara pokazale da domaći teren i ne igra veliku ulogu.
Sloga završi na kraju treća. Savrseno su odradili prvu polusezonu. Ušli su u prvenstvo sa boljim rosterom u odnosu na prošlu. Raspored je bio dobar. U drugom dijelu totalno druga ekipa. Nespremna, pogubljena i rastimana u svakom pogledu. Pobjeda protiv otpisane Hercegovine i dva remija sa Zeljeznicom i Neimarima. Moraju uraditi remont ako misle ostati u drustvu najboljih iduce sezone. Igrači koji su činili okosnicu tima su spremni za penziju ili igranje u federalnoj ligi. Uz podršku lokalne zajednice i više sponzora mogu napraviti iskorak. Mislim da to ova ekipa zaslužuje. Tu su u vrhu već par sezona.
Neimari su nakon onog poraza od 0:10 okrenuli sezonu u svoju korist i odigrali momački. Prava borbena ekipa. Nigdje ne idu spustenog garda a imaju i smisla u igri.
Zeljo mi je za nijansu slabiji od Neimara pa su takticki veceras pustili Bijeljini. Sa Slogom koja je u rasulu mogu lakše izaci na kraj.
Gubitnici godine su Željeznica i GFC. Željeznica uz Borac najmutnija ekipa lige. Transparentnost nula bodova. Ni po cemu nisu zasluzili opstanak u ligi. GFC u trenutku kad su kola krenula niz brdo izgubio dostojanstvo. Ovu zadnju utakmicu su kupili. Bas su mi pali u očima. Od direktora do navijača. Onakvo ponašanje ne prilici nekom iz prijestolnice. Trebali bi biti uzor drugima. Mislim da moraju neke stvari posloziti jer bili su lijepa priča.
Bubamara se provukla kroz iglene usi. Ipak mislim da su ove dvije utakmice izmedju njih i Mostara pokazale da domaći teren i ne igra veliku ulogu.
Sloga završi na kraju treća. Savrseno su odradili prvu polusezonu. Ušli su u prvenstvo sa boljim rosterom u odnosu na prošlu. Raspored je bio dobar. U drugom dijelu totalno druga ekipa. Nespremna, pogubljena i rastimana u svakom pogledu. Pobjeda protiv otpisane Hercegovine i dva remija sa Zeljeznicom i Neimarima. Moraju uraditi remont ako misle ostati u drustvu najboljih iduce sezone. Igrači koji su činili okosnicu tima su spremni za penziju ili igranje u federalnoj ligi. Uz podršku lokalne zajednice i više sponzora mogu napraviti iskorak. Mislim da to ova ekipa zaslužuje. Tu su u vrhu već par sezona.
Neimari su nakon onog poraza od 0:10 okrenuli sezonu u svoju korist i odigrali momački. Prava borbena ekipa. Nigdje ne idu spustenog garda a imaju i smisla u igri.
Zeljo mi je za nijansu slabiji od Neimara pa su takticki veceras pustili Bijeljini. Sa Slogom koja je u rasulu mogu lakše izaci na kraj.
Gubitnici godine su Željeznica i GFC. Željeznica uz Borac najmutnija ekipa lige. Transparentnost nula bodova. Ni po cemu nisu zasluzili opstanak u ligi. GFC u trenutku kad su kola krenula niz brdo izgubio dostojanstvo. Ovu zadnju utakmicu su kupili. Bas su mi pali u očima. Od direktora do navijača. Onakvo ponašanje ne prilici nekom iz prijestolnice. Trebali bi biti uzor drugima. Mislim da moraju neke stvari posloziti jer bili su lijepa priča.
Borac, Hercegovina i Zeljeznica nikad nemaju prenos.
GFC nije namjerno prenosio, jer nije bio prenos ni iz Istocnog Sarajeva.
GFC nije namjerno prenosio, jer nije bio prenos ni iz Istocnog Sarajeva.
-
- Kontakt:
Nije Željo pustio zbog Neimara i Sloge, nego da ne idu na Bubu u polufinalu. Neimari su jedna užasna futsal ekipa, sve je na horuk i na individualni kvalitet. Ja ne znam gdje si ti vidio da oni imaju smisla u igri. Klasična turnirska ekipa i samo iz tog razloga znaju biti nezgodni i prave probleme svima.Mukebir je napisao/la: ↑22 mar 2025, 23:45Bas ce bit beton finale. SG je promijenio kondicijskog trenera. Ljudi su u brutalnoj formi. Isto su Spartanci. Mislim da Radmilovic nikad nije bio spremniji kao i Barucija koji je u ovom trenutku uz Gostu po mom mišljenju najbolji igrač.
Bubamara je za Cazin Sporting i u Cazinu ne znaju ni oni kako su izvukli X, u finalu ako se susretnu 3-0 za Bubamaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.