Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Vratio se Punisher i to na kakav način, kakva scena, kakva gluma 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Jako dobra scena sa Punisherom, ali ako sam dobro shvatio ovo je vec pola epizoda izaslo? Ne znam do sad mi je onako meh, par dobrih momenata Derdevil-a vidio u prvoj epizodi, ovi novi likovi su mi bezveze totalno. Ako ce ovako biti do kraja onda ce ovo i ostati na ovoj jednoj sezoni. Kako vidim nije nesto ni gledana serija, ali hebiga hoce to kad Disney sjebe sve sto je valjalo pa ljudi izgube povjerenje. Dzaba sto je ovo dosta kvalitetnije od ostalog sto su izbacili u zadnje vrijeme.
Da nisam gledao Netflixov Derdevil ovo bi prestao gledati nakon 2 epizode ali eto posto svi znamo sta i koga mozemo vidjet gledamo. I da Vincent hebe mame sa glumom, svaka mu cast.

GGMU
treća sezona Gangs of London na torrentima
- JayCatwright
- Kontakt:
de koristite spoiler za Daredevil, ne stignu svi pogledati iste sekunde kada izađe
ljubi te brat, kako me obradova
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
BaiMai je napisao/la: ↑20 mar 2025, 07:59
Jako dobra scena sa Punisherom, ali ako sam dobro shvatio ovo je vec pola epizoda izaslo? Ne znam do sad mi je onako meh, par dobrih momenata Derdevil-a vidio u prvoj epizodi, ovi novi likovi su mi bezveze totalno. Ako ce ovako biti do kraja onda ce ovo i ostati na ovoj jednoj sezoni. Kako vidim nije nesto ni gledana serija, ali hebiga hoce to kad Disney sjebe sve sto je valjalo pa ljudi izgube povjerenje. Dzaba sto je ovo dosta kvalitetnije od ostalog sto su izbacili u zadnje vrijeme.
Da nisam gledao Netflixov Derdevil ovo bi prestao gledati nakon 2 epizode ali eto posto svi znamo sta i koga mozemo vidjet gledamo. I da Vincent hebe mame sa glumom, svaka mu cast.![]()
Vidjet cemo, volio bi da bude bas dobro i bum, ali posto je to ipak Dinsey, moja ocekivanja su nikakva, tako da me mogu i iznenaditi.Finn je napisao/la: ↑20 mar 2025, 14:53BaiMai je napisao/la: ↑20 mar 2025, 07:59
Da nisam gledao Netflixov Derdevil ovo bi prestao gledati nakon 2 epizode ali eto posto svi znamo sta i koga mozemo vidjet gledamo. I da Vincent hebe mame sa glumom, svaka mu cast.![]()
GGMU
- JayCatwright
- Kontakt:
Adolescence je genijalno snimljena serija, svaka epizoda u realnom vremenu i u jednom kadru.
Ne čudi me da ne valja Beduinu, on se ipak lozi na serije poput
Grey's Anatomy

Grey's Anatomy
Mene serija emcionalno poderala jbt, sta je ovo.JayCatwright je napisao/la: ↑21 mar 2025, 17:53Adolescence je genijalno snimljena serija, svaka epizoda u realnom vremenu i u jednom kadru.![]()
Grey's Anatomy
GGMU
-
- Kontakt:
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Vrhunska serija.Šteta što su snimljene samo tri sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima čak i dijalog u jednoj epizodi ove sezone u kojoj govori da je išao na identifikaciju njenog tijela i da je izgorjelo, tako da valjda je to odgovor na tvoje pitanje. Maltene su je kidnapovali. To je baš pitanje na koje se dao odgovor, ima mnoštvo drugih otvorenih pitanja, na kojima će radit u trećoj sezoni.MarcoBorriello je napisao/la: ↑23 mar 2025, 01:01Ma bolja prva ba, previše konfuzno u drugoj.
I dalje veze nemam otkud Marku ideja da mu je žena poginula uopšte i kako mu je žena dospjela u Lumon?!![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mene je zadnja 4 ep pogodila, bas se ono prepadnes i sjebes, posebno ko je roditelj, a i za one sto ce tek biti je obavezno stivo. Stavio bih je u skolski kurikulum cak jer bas pogadja na toliko levela i daje dobar uvid u danasnje tinejdzere i djecu, sve ono sa cime se moraju nositi, sa cime su izlozeni u odrastanju, a i njihovo okruzenje, od roditelja, drustva, skole, virtuelnog svijeta, brutalno iskrenoBaiMai je napisao/la: ↑21 mar 2025, 19:07Mene serija emcionalno poderala jbt, sta je ovo.JayCatwright je napisao/la: ↑21 mar 2025, 17:53Adolescence je genijalno snimljena serija, svaka epizoda u realnom vremenu i u jednom kadru.![]()
Grey's Anatomy

Gluma je ono sto nosi i izdize seriju, mali i otac rasturaju, mali u 3oj a stari u 4 ep

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Supruga mi je upravo to isto govorila poslije serije. Ma meni pretesko bilo gledati.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:29Mene je zadnja 4 ep pogodila, bas se ono prepadnes i sjebes, posebno ko je roditelj, a i za one sto ce tek biti je obavezno stivo. Stavio bih je u skolski kurikulum cak jer bas pogadja na toliko levela i daje dobar uvid u danasnje tinejdzere i djecu, sve ono sa cime se moraju nositi, sa cime su izlozeni u odrastanju, a i njihovo okruzenje, od roditelja, drustva, skole, virtuelnog svijeta, brutalno iskrenoBaiMai je napisao/la: ↑21 mar 2025, 19:07Mene serija emcionalno poderala jbt, sta je ovo.JayCatwright je napisao/la: ↑21 mar 2025, 17:53Adolescence je genijalno snimljena serija, svaka epizoda u realnom vremenu i u jednom kadru.![]()
Grey's Anatomy
Gluma je ono sto nosi i izdize seriju, mali i otac rasturaju, mali u 3oj a stari u 4 ep![]()
GGMU
- RollingPaper
- Kontakt:
1883 i American Primavel
Fenomenalne serije.
Fenomenalne serije.
- JayCatwright
- Kontakt:
Peter Berg je ziv i zdrav.
Meni je treca epizoda jedna od boljih epizod neke serijerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:29Mene je zadnja 4 ep pogodila, bas se ono prepadnes i sjebes, posebno ko je roditelj, a i za one sto ce tek biti je obavezno stivo. Stavio bih je u skolski kurikulum cak jer bas pogadja na toliko levela i daje dobar uvid u danasnje tinejdzere i djecu, sve ono sa cime se moraju nositi, sa cime su izlozeni u odrastanju, a i njihovo okruzenje, od roditelja, drustva, skole, virtuelnog svijeta, brutalno iskrenoBaiMai je napisao/la: ↑21 mar 2025, 19:07Mene serija emcionalno poderala jbt, sta je ovo.JayCatwright je napisao/la: ↑21 mar 2025, 17:53Adolescence je genijalno snimljena serija, svaka epizoda u realnom vremenu i u jednom kadru.![]()
Grey's Anatomy
Gluma je ono sto nosi i izdize seriju, mali i otac rasturaju, mali u 3oj a stari u 4 ep![]()

Trenutno korisnika/ca: has, relativizam i 11 gostiju.