Ne trebas biti strucnjak da vidis da je Lec brzi ...kakva zavjetrina pobjegli 6 sekundi Maxu
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ovima je najbolje da na iducem stajanju u Boxu slome prednje Krilo kod Hame
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- AshburtonG
- Kontakt:
Ocito da ovaj setup odgovara Lecu vise. Samo je pitanje sta radi s gumama. Ima Ferrari ovdje bolid da ide na P2.
Ma lec je brzi vidjelo se odmah, e sad da li ce uspjeti preci Russela pitanje je, jako tesko je ovdje preticati, bas staza gdje se tesko pretice
-
- Kontakt:
E moj Lewise.
Idi u penziju, ovaj clown s bradicom te u par krugova ostavi 2 sekunde. Volio bih Leclerca stavit u isti tim s Verstappenom da ga Max šprda kao Marquez Bagnaiu.
Idi u penziju, ovaj clown s bradicom te u par krugova ostavi 2 sekunde. Volio bih Leclerca stavit u isti tim s Verstappenom da ga Max šprda kao Marquez Bagnaiu.
Da ga nije Hamo kocio i u prvom stintu bilo bi svega s Lecom ..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja snoozefesta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Joj mitova o Lekleru
Pa naravno da se Hamilton odvojio na dovoljnu razdaljinu, da nije u prljavom zraku. I naravno da ce mu Lekler vratiti poziciju, ako ne pretekne Rasela, sto ce jakoooo tesko uraditi, mislim i nemoguce.
Jos onaj kaze ima Lekler tempo za P2

Pa naravno da se Hamilton odvojio na dovoljnu razdaljinu, da nije u prljavom zraku. I naravno da ce mu Lekler vratiti poziciju, ako ne pretekne Rasela, sto ce jakoooo tesko uraditi, mislim i nemoguce.
Jos onaj kaze ima Lekler tempo za P2

Ovu trku moze spasiti samo Safety Car kojeg nazalost nema.Tek se sad vidi kakva je kanta Red Bull ove godine.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Jest ...hamo se zavalio da ne trosi gume i opet 3 sec iza LecaEvander je napisao/la: ↑23 mar 2025, 08:53Joj mitova o Lekleru![]()
![]()
Jos onaj kaze ima Lekler tempo za P2![]()
![]()
![]()

Naravno da ce biti na oko 3 sec. Evo i Noris sad isto rece svojoj ekipi. Ispod toga, ulazis u prljav zrak.jelle je napisao/la: ↑23 mar 2025, 08:56Jest ...hamo se zavalio da ne trosi gume i opet 3 sec iza LecaEvander je napisao/la: ↑23 mar 2025, 08:53Joj mitova o Lekleru![]()
![]()
![]()
![]()
...kakvi debila ovde ima
Sto ne pokusa Lekler napasti Rasela?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 mar 2025, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
Russell ide do kraja izgleda.
Lando nije brzi od Oscara i to on zna ...pogotovo da ga prestigne ...dok je Lec ocito mnogo brzi od Hamiltona i to s istrosenim gumama ...valjda je cilj da pritisnes protivnika ...sta mogu izgubiti nista ...bil hamo 5 ili 4 isti qurac ...al ovde nije brzi od Leca ...Evander je napisao/la: ↑23 mar 2025, 08:58Naravno da ce biti na oko 3 sec. Evo i Noris sad isto rece svojoj ekipi. Ispod toga, ulazis u prljav zrak.jelle je napisao/la: ↑23 mar 2025, 08:56Jest ...hamo se zavalio da ne trosi gume i opet 3 sec iza LecaEvander je napisao/la: ↑23 mar 2025, 08:53Joj mitova o Lekleru![]()
![]()
![]()
![]()
...kakvi debila ovde ima
Ps. Lec je makar pokusao ...dok hamo vozi turisticki citavu utrku ..i nista
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 23 mar 2025, 09:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo ce na kraju biti ko je manje potrosio gume bice u prednosti, sad se svi udaljili i cekaju kraj trke.
Sad jos kaze neka mogucnost kise, jedino to moze ovu trku uciniti zanimljivom, inace isto da se MC vozi, nemos preteci nema sanse
Sad jos kaze neka mogucnost kise, jedino to moze ovu trku uciniti zanimljivom, inace isto da se MC vozi, nemos preteci nema sanse
-
- Kontakt:
U Ferrariju ako su pametni sad će uvest Leclerca na zamjenu guma 20 krugova prije kraja.
- AshburtonG
- Kontakt:
Max se vratio u trku.
Evo Hamo cuvo gume i prvi bjezi u boks
-
- Kontakt:
Stići će Lewis i Leclerca ako ovaj ne uđe u box.
Ja mislim da ce ici i Lec u box ..nema razloga da rizikuje ...
Citavo vrijeme, niko ne vozi ni blizu maksimuma. Svi se trude biti u cistom zraku. Piastri koji je naprijed pametno odrzava tempo. Da se nisu Lekler i Hamilton zamjenili, razlike bi opet identicne bile.jelle je napisao/la: ↑23 mar 2025, 09:01Lando nije brzi od Oscara i to on zna ...pogotovo da ga prestigne ...dok je Lec ocito mnogo brzi od Hamiltona i to s istrosenim gumama ...valjda je cilj da pritisnes protivnika ...sta mogu izgubiti nista ...bil hamo 5 ili 4 isti qurac ...al ovde nije brzi od Leca ...
Ps. Lec je makar pokusao ...dok hamo vozi turisticki citavu utrku ..i nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.