Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Bearman 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
To nema veze s tempom ...Lec je brzi i to ocito bio ...sad dal se moze prestizati ili ne je druga prica ...Hamo da nije uso u box bio bi ugrozen i od Maxa , a voza citavo vrijeme u cistom zraku ...hamo je spor danas i to je to
Pa gdje mu je ta brzina? Kako je preko 5 sec iza Rasela? Kako mu Mex pridje tamo gdje je bio i iza Hamiltona?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 mar 2025, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sainza školuje Albon zasad, bolje se Hamo prilagodio Ferrariju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako dosadna trka, strasno dosadna
Pa bilde Lec je vozio skoro 1o krugova sekundu iza Rusela i 5 iza Hamiltona ...i opet cuva razliku u odnosu na Maxa ...dok hamilton nije priso Ruselu nikad ispod 2 sec ...i opet ce ovo 6 zavrsiti ...uzasan je danas ne znam sta ti nije jasno
-
- Kontakt:
Nisam ocekivao da ce haman svi ici na jedno stajanje, pogotovo ne nako jucerasnjeg sprinta. Hamiltona su ocito zeznuli. Mada, ne bi me cudilo da se ovim ostalim do kraja gume bas raspadnu, pa da Hamilton pocne drasticnije stizati Maxa.
E da im se hoce raspasti gume a nekima i da pukne.Nervira me ovo cuvanje gume od prvog kruga.Bukvalno nista nismo vidjeli.
Konto sam posto je hamo otiso u box jos bio u cistom zraku da ce i Lec morati posto je jedini pritiskao danas ...KennyKFCLofton je napisao/la: ↑23 mar 2025, 09:16Ipak je izgleda samo 1 zamjena guma bolja opcija
-
- Kontakt:
Jedino što bi moglo da unese dinamiku u utrke F1 jest da ponovo uvedu doljevanje goriva, bilo bi dosta više akcije i preticanja kada jedni krenu s 30l goriva a drugi s 50l.
Ovo danas što gledamo je na nivou curlinga što se zanimljivosti tiče.
Ako su ovo prave trkačke staze, daj nam više ovih uličnih.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ziv bio, ne provaljuj se. To sto ruzicastim naocalama gledas na jednog prosjecnog vozaca kakav je Lekler, ne znaci da znas bilo sta o ovom sportu. Samo ispadas glup. Prestani valjati gluposti.jelle je napisao/la: ↑23 mar 2025, 09:16Pa bilde Lec je vozio skoro 1o krugova sekundu iza Rusela i 5 iza Hamiltona ...i opet cuva razliku u odnosu na Maxa ...dok hamilton nije priso Ruselu nikad ispod 2 sec ...i opet ce ovo 6 zavrsiti ...uzasan je danas ne znam sta ti nije jasno
Evandere bilde **** ..
Max skoluje ultra brzog Leklra

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Dobro je ovo, nadao sam se top 4, greška velika Maksmiljana na startu, ali beton stint na ovim tvrdim gumama
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Velika greska sto su to ukinuli.Nikad nisi znao koliko ko ima goriva pa se zaglavi ono crijevo ma top.Valjalo bi da to vrate ali jako tesko.Ova danasnja trka se svela na cuvanje guma.Katastrofa od utrke.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑23 mar 2025, 09:23Jedino što bi moglo da unese dinamiku u utrke F1 jest da ponovo uvedu doljevanje goriva, bilo bi dosta više akcije i preticanja kada jedni krenu s 30l goriva a drugi s 50l.
Pa ovo se ovekivalo jer ke Lec jedini pritiskao na ovim gumama i najvise ih potrosio sto mu je sad doslo na naplatu, vrlo moguce da ce sad sacekati Hamu i pustiti ga.
Inace ulicne trke su zanimljivije od ove, pa ovo je dosadnije i od MC
Inace ulicne trke su zanimljivije od ove, pa ovo je dosadnije i od MC