Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Pokrali nas kad je god bilo stani pani...sve sto je bilo 50/50 u historiji kontra nas je svirano...pa eto moremol i mi jednom nesto naguzove dobit?
Eo vako iz glave..Ofsajd nigerija, Srbija na kosevu cist penal na Bolicu, Spanija 90+47 minuta, penal u zenici za majdare koji je kumovao porazu poslije koejg smo se raspali nacisto...mogo bi do sutra
Da nadjem nesto dje su nas pogurali moro bi bas sjest i razmislit
Sto se tice penala ja bi ga sviro i mislim da sudija ne bi pogrijesio i da je sviro..isto tako mislim i da nije greska sto ga nije sviro.
Eo vako iz glave..Ofsajd nigerija, Srbija na kosevu cist penal na Bolicu, Spanija 90+47 minuta, penal u zenici za majdare koji je kumovao porazu poslije koejg smo se raspali nacisto...mogo bi do sutra
Sto se tice penala ja bi ga sviro i mislim da sudija ne bi pogrijesio i da je sviro..isto tako mislim i da nije greska sto ga nije sviro.
=\_1921_/=
Ne znam iz glave te penale ali imas i da Realu opravdano nije sviran penal sad protiv Atletika, doduse to je vise penal nego ovo Tahirovica. Svaka situacija ima drugacije okolnosti.denimen99 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:04Na Euru prošle godine su se ovakvi penali svirali. No, kao i svaka situacija u fudbalu, uvijek će biti ljudi različitog mišljenja. Nemoj meni ni probavati promjeniti mišljenje, to je težak zadatak.
Prateći Real, ja sam navikao na ovakve pobjede i znam uživati u njima hahah. Trpaj buraniju u ponedjeljak i vidimo se u americi
A meni nije cilj mijenjati nekome misljenje, napisao sam ti da su pravila da se ne svira ovo i to je cinjenica, ti ako se ne slazes ok. Ja sam za onog drugog zapeo jer pametuje mjesecima, laze, spinuje, krivo mu sto je sviran penal a ne zna se odakle je supalj. Ni on nece promijeniti misljenje ali makar je ogoljen da mu je krivo sto nije sviran penal sto su evo svi primijetili.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
E taj dio ne kontam. Kako će nekome biti krivo što je penal za tvoju ekipu. Možda jedino eto zato što je ramazan pa se ne valja od druge ogriješit. Ali opet kažem, fudbal je to.
Komentator je nakon dvije minute rekao da trebamo zaboraviti na taj penal i ići dalje, to je i moja preporuka. Kakvi Rumuni, ne znaju hodat.
Komentator je nakon dvije minute rekao da trebamo zaboraviti na taj penal i ići dalje, to je i moja preporuka. Kakvi Rumuni, ne znaju hodat.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Buraz stvarno bolesno razmisljas bgm lijeci se ako mislis da uopste postoji neko takav na ovom forumu. I ovi menadzerski grobari koji se vrte oko reprezentacije sigurno ne razmisljaju tako a ne neki random lik s foruma. Pa yebem mu majku ne bi onda niko bio ovdje i gledao nekakve karlsruhere i kelnove da mu nije interes dobra partija naseg igraca pa shodno tome i reprezentacije. Mislim bas mi je uvreda kad procitam ovakve stvari bez obzira sto se ne odnosi na mene..Madal je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:15Ne znam iz glave te penale ali imas i da Realu opravdano nije sviran penal sad protiv Atletika, doduse to je vise penal nego ovo Tahirovica. Svaka situacija ima drugacije okolnosti.denimen99 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:04Na Euru prošle godine su se ovakvi penali svirali. No, kao i svaka situacija u fudbalu, uvijek će biti ljudi različitog mišljenja. Nemoj meni ni probavati promjeniti mišljenje, to je težak zadatak.
Prateći Real, ja sam navikao na ovakve pobjede i znam uživati u njima hahah. Trpaj buraniju u ponedjeljak i vidimo se u americi
A meni nije cilj mijenjati nekome misljenje, napisao sam ti da su pravila da se ne svira ovo i to je cinjenica, ti ako se ne slazes ok. Ja sam za onog drugog zapeo jer pametuje mjesecima, laze, spinuje, krivo mu sto je sviran penal a ne zna se odakle je supalj. Ni on nece promijeniti misljenje ali makar je ogoljen da mu je krivo sto nije sviran penal sto su evo svi primijetili.
lako je tebi kad si navijac reala pa si navikao krastidenimen99 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:20E taj dio ne kontam. Kako će nekome biti krivo što je penal za tvoju ekipu. Možda jedino eto zato što je ramazan pa se ne valja od druge ogriješit. Ali opet kažem, fudbal je to.
mi ostali nismo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rumuni ako hoce o pravdi, trebaju biti dosljedni i priznati da su u prvom pol trebali ostati sa igracem manje. Treba zatvorit pricu o toj utakmici, sad Kipar 3b su pod moranjem.invincible1921 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:08Pokrali nas kad je god bilo stani pani...sve sto je bilo 50/50 u historiji kontra nas je svirano...pa eto moremol i mi jednom nesto naguzove dobit?
embrace the chaos
Pa vidiš i sam kako je dobro.. oni plaču mi se naslađujemo. To ti je fudbal 101, o tome se radiharden je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:23lako je tebi kad si navijac reala pa si navikao krastidenimen99 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:20E taj dio ne kontam. Kako će nekome biti krivo što je penal za tvoju ekipu. Možda jedino eto zato što je ramazan pa se ne valja od druge ogriješit. Ali opet kažem, fudbal je to.
mi ostali nismo![]()

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Zato sto je tim isprdcima propao argument kontra sergeja u slucaju nepovoljnog rezultata, pa im krivodenimen99 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:20E taj dio ne kontam. Kako će nekome biti krivo što je penal za tvoju ekipu. Možda jedino eto zato što je ramazan pa se ne valja od druge ogriješit. Ali opet kažem, fudbal je to.
naprijed rejal
Bojim se krezubih upisa nakon sto remiziramo protiv kipra. Realno, igraci u ovom mecu ulaze umorni i isprebijani.
Bit cu iznenadjen u slucaju pobjede.
Bit cu iznenadjen u slucaju pobjede.
Kad god se ovaj brat Zlatko Hasanagic javi za pitanje, mene bude strah da Barba ne potegne flasicu vode na njega. 

-
- Kontakt:
+1invincible1921 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:08Pokrali nas kad je god bilo stani pani...sve sto je bilo 50/50 u historiji kontra nas je svirano...pa eto moremol i mi jednom nesto naguzove dobit?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Kod barbe se taktika svodi na bunkerisanje, i dopusti se igracima 15 minuta na svoju ruku da odigraju (onih 15 protiv nizozemske i sada 15 minuta protiv Cigana gdje smo postigli 1 pogodak).
Protiv kipra bi im trebao dati oduska 20 minuta.
- PasodelMar
- Kontakt:
Nisi nikakav gad nego mudonja koji iznosi svoje mišljenje koje se ne podudara sa ovim lojalistima koji ne daju disati neistomišljenicima na forumu. Kao što si i sam naveo ovo se svira redovno tako da smo imali dosta sreće. Realni i objektivni forumaši će istaći da je bila barem diskutabilna odluka, da smo dobro prošli i da idemo dalje. Ovaj se poziva na pravila a veze o životu nema i prvi bi histerisao da je slučaj bio obrnut. Nema ovdje realnosti drug nego samo idealizam.denimen99 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 12:44Zar sam ja jedini gad koji ima muda reći da je bio penal i da mi je drago što ga nije svirao. Nećemo biti licimuri kada znamo da je bilo na kontra strani da bi i dan danas kao i za onaj ofasjd na sva usta govorili kako smo oštećeni.
Ovaj put je Rumunija oštećena i boli me qrac, neka je, hoću isto i protiv Kipra, dosta su nas sudije sakatile i sada je red da se mi šprdamo sa buranijom. Ovo su najslađe, Murinjovske pobjede i upravo zato što je bio penal, i nije ga svirao, treba da hodamo uzdignute glave i da poklapamo svakom rumunu kojem je danas krivo.
Umjesto da trošimo vrijeme na ovaj penal, bolje da se skoncentrišemo na vizu za USA.
Taj lik je proveo cijelu noc i citavu nedelju na forumu da bi skrenuo pažnju sa Barbarezovog miljenika Tahirovica, kojem je ovo mogao biti presudan momenat u reprezentaciji. Da se penal svirao, narod i ovaj forum bi se digli protiv guranja Tahirovica u prvih II i stim bi prvo njihov idol Barbarez bio na udaru.
Sveti u svom stilu nije u stanju dvije rečenice sklopit bez ličnih frustracija i izliva mržnje. Ispade hurem korektniji od ove dvojice šibicara, ko bi reko

Ne može niko (a kamoli ove bebe) osporiti Bošnjackim sinovima ljubav prema domovini koji se ne libe reći ono što stvarno misle. Nismo prelivode ni miševi brate. Da završimo sa ovom temom, idemo pobijediti Kipar

invincible1921 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:08Pokrali nas kad je god bilo stani pani...sve sto je bilo 50/50 u historiji kontra nas je svirano...pa eto moremol i mi jednom nesto naguzove dobit?

Yebi im mater, eto oni bi priznali da je kontra situacija. Hoce penal, a niko od njih da prizna cist crveni nad Dzekom. Samo deri prljavo ciganiju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mozda nam se sudija revansirao zbog propusta prilikom starta nad Dzekom.
Onu ruku bi jedni svirali, drugi ne. Daleko od gola. Bez namjere i nikakvog utjecaja na napad Rumuna. Bilo je i mnogo nedosuđenih penala zbog igre mnogo blize golu i prilikom direktnog ugrozavanja gola.
Mozemo do sutra.
Al po pitanju propusta prilikom prekrsaja nad Dzekom nema se sta palamuditi. Ne zna se sta je veci propust sudije. Onakav prekrsaj uopste bez kartona da prođe, to je za suspenzije.
Uglavnom. Mogli su Rumuni dobiti penal, pa i do gola. Al su zbog igraca manje mogli i do jos kojeg gola u svojoj mrezi.
Na kraju je Bazdar imao priliku zavrsiti utakmicu, ne Rumuni.
Zavrseno.
Onu ruku bi jedni svirali, drugi ne. Daleko od gola. Bez namjere i nikakvog utjecaja na napad Rumuna. Bilo je i mnogo nedosuđenih penala zbog igre mnogo blize golu i prilikom direktnog ugrozavanja gola.
Mozemo do sutra.
Al po pitanju propusta prilikom prekrsaja nad Dzekom nema se sta palamuditi. Ne zna se sta je veci propust sudije. Onakav prekrsaj uopste bez kartona da prođe, to je za suspenzije.
Uglavnom. Mogli su Rumuni dobiti penal, pa i do gola. Al su zbog igraca manje mogli i do jos kojeg gola u svojoj mrezi.
Na kraju je Bazdar imao priliku zavrsiti utakmicu, ne Rumuni.
Zavrseno.
-
- Kontakt:
pasodelmar je upravo to. prvi post i upis na forumu je na temi sergej barbarez. sad jbg ti to ne vidis jer ste u 80% stvari na istoj strani, ali to ti je tako. za tebe to ne misli niko ovdje, iako si malo puko ****.ga al to je od ljubavi

mislim, brat HariTZ mu zalijepio pravilnik, objasnio elemente po kojima nije trebao biti penal, on zalijepio Adnana Gusu i njegovo misljenje drzi kao relevantno. mozda ne navija protiv reprezentacije, ali protiv ove s barbarezom sigurno jeste.
eto npr. da je neko stavio da je Guso rekao da nije penal, prvi bi on ismijao izvor i sprdao se ovdje s "Barbarez Fan Boysima" koji citiraju Gusu. zar nije tako

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.