Od Beganovića očigledno nema ništa. @noDi džaba si lobirao, piši propalo
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Pričalo se da će i Grgić otići za Hrvatsku igrati i da je sve gotovo pa još uvijek igra za Austriju, zabio gol neki dan za u19 ja mslm.Coolpanda24 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 21:43
Od Beganovića očigledno nema ništa. @noDi džaba si lobirao, piši propalo![]()
Sigurno da ih "ucjenjuju" na neki način. Evo vidim kod Belmina neko napisa i za Jašića u fazonu i on je pričao hoće samo za Bosnu, pa godine prođoše i ništa od njega, ali Belmin ništa ne odgovori.fanatik19 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 21:47Pričalo se da će i Grgić otići za Hrvatsku igrati i da je sve gotovo pa još uvijek igra za Austriju, zabio gol neki dan za u19 ja mslm.Coolpanda24 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 21:43
Od Beganovića očigledno nema ništa. @noDi džaba si lobirao, piši propalo![]()
Moguće da su im garantovali dobar status u klubu ako se odluče igrati za njih u budućnosti.
Grgić je čak bio blizu prelaska u Rijeku zimus i izgledno je da je to presudilo s obzirom da je i on imao želju ostati ali da mu obećaju minute u 1. Timu što se na kraju i desilo.
Ybg, pričam ja već duže vrijeme da su rijetki likovi tjst teske patriote kao Dedic i Malic, danas svak u 1. Plan karijeru stavlja![]()
Kakav mehanizam je potreban? Ako ostanu bez austrijskog drzavljanstva vise se ne vode kao domaci igraci u klubovima tamo sto bi im narusilo poziciju u timu.
anisu neku kvalitet dase nedje prodaju takoda mrka kapa
Upravo tako. Dedica je bolio qrac kad je znao da je siguran. Ovo su sve polovnjaci.
Pisao sam vec o tome, postoji mehanizam!
Anel prvo treba da se izvine babi Mirse za sve što mu je uradio i to javno pred kamerama... Ne mozes zulum činiti babi gaziji i igrati za BiHArtVandelay je napisao/la: ↑23 mar 2025, 11:11Anela Ahmedhodžića i Denisa Hadžikadunića vratiti odma.
Istodobno, dok se mladi Grgić još uvijek službeno ne odluči za koju će A selekciju igrati, u Austriji rade velik pritisak na njega i kroz njegov klub. Naime, Grgić u Sturmu ima malu minutažu i stoga je za njega – kao izrazito darovitoga centarfora – interes pokazala Rijeka, koja ga želi dovesti ove zime. Međutim, taj transfer stoji u mjestu i zbog nacionalnoga interesa Austrije; dobije li Grgić značajniju minutažu ovoga proljeća u Sturmu, nagađa se da bi ga onda izbornik Rangnick u lipnju mogao pozvati u A reprezentaciju i staviti dečka i obitelj Grgić pred gotov čin.
Pa ovo je jednostavno Blackmailfanatik19 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:26Moguce da ce na ovu foru sada ici sa svim talentima. Ne cudi me sto su Malica brzo klupirali a Grgica poceli projektovat. Beganovic ako je odlucio igrat za Austriju ce sigurno u skorije vrijeme takodjer dobiti priliku.Istodobno, dok se mladi Grgić još uvijek službeno ne odluči za koju će A selekciju igrati, u Austriji rade velik pritisak na njega i kroz njegov klub. Naime, Grgić u Sturmu ima malu minutažu i stoga je za njega – kao izrazito darovitoga centarfora – interes pokazala Rijeka, koja ga želi dovesti ove zime. Međutim, taj transfer stoji u mjestu i zbog nacionalnoga interesa Austrije; dobije li Grgić značajniju minutažu ovoga proljeća u Sturmu, nagađa se da bi ga onda izbornik Rangnick u lipnju mogao pozvati u A reprezentaciju i staviti dečka i obitelj Grgić pred gotov čin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.