Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Ne znam zasto Barbarez nije zvao Pjanića za sutra jer je u Beogradu... Mogao bi Pjanić sutra dati ruke, mozda nije jos kasno da dodje u Zenicu. Isto tako Bilbija bi bio od pomoći sutra.
Izašli smo visoko, poveli, onda su oni dominirali u posjedu, stvorili nekoliko šansi koje nisu iskoristili. Proglasiti lošom igrom našu protiv Rumunije može samo ko ima veća očekivanja nego od Francuske i Engleske, tako i oni pobjeđuju. Griješe i oni što ne daju da se pokažu bilo kakva očekivanja, nikad neće prestati spominjati Luksemburg. Stoper koji je povrijedio Džeku je protiv nas debitirao za Rumuniju, ima 31 godinu i igra u rumunskoj ligi. Takvi im igraju. Ko god kaže da su oni puno bolji od nas laže. Barbarez ni sam ne vjeruje u to već je blefirao, Lucescu je nasjeo i šokirao se kad nismo izašli da se branimo.
-
- Kontakt:
Arminov gol u izboru za najbolji gol prvog kola. Ko hoće da glasa, bujrum: https://www.uefa.com/european-qualifier ... the-round/
- invincible1921
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam sta pojedini ovdje ocekuju...odigrali zrelo,borbeno, pobjedili veoma tesku i bitnu utakmicu...i opet ne valja?
Tacno bi voljeli da smo izgubili
Ja sam govorio da je barabrez taraba i dalja to mislim, ali dajte ljudi da pokusamo iskoristit ovu priliku kakva se vise nece ukazat...nek pobjedujuju pa kako bilo
Tacno bi voljeli da smo izgubili
Ja sam govorio da je barabrez taraba i dalja to mislim, ali dajte ljudi da pokusamo iskoristit ovu priliku kakva se vise nece ukazat...nek pobjedujuju pa kako bilo
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 23 mar 2025, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Nismo jaki da mozemo rutinirat ikoga...mozda mozemo San marino. Ocekuje protiv kipra tesku utakmicu i 2:0 za nas.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑22 mar 2025, 19:24Haj ziv bio nemoj se provaljivati.
Ne mozemo dobiti opusteno haman nikoga od onih najmanjih,s najvecim smo sve vidjeli, evo od Peteva.
Reci mi tekmu koju smo rutinirali zadnjih par godina?
Ko god misli da cemo strpati hladno tri komada kipranima taj fudbal vjerovatno dozivljava kroz soccer i fifu.
Medjutim ne treba pravit od rumuna i kiprana brazil...
=\_1921_/=
Samo da podsjetim miševe

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
valjda trnokop moze zaokruziti ovu partiju iz rumunije golovima u zenici cime bi kupio dodatno navijace i priblizio se uklanjanju svog cuvenog nadimka
Pričajte što hoćete, Barbarez je izvukao maksimum od ovih momaka u Bukureštu i nadmudrio trofejnog starog lisca Lućeskua koji je zadnji put kao selektor Rumunije izgubio tekmu davne 1985.Drape je napisao/la: ↑23 mar 2025, 11:22Izašli smo visoko, poveli, onda su oni dominirali u posjedu, stvorili nekoliko šansi koje nisu iskoristili. Proglasiti lošom igrom našu protiv Rumunije može samo ko ima veća očekivanja nego od Francuske i Engleske, tako i oni pobjeđuju. Griješe i oni što ne daju da se pokažu bilo kakva očekivanja, nikad neće prestati spominjati Luksemburg. Stoper koji je povrijedio Džeku je protiv nas debitirao za Rumuniju, ima 31 godinu i igra u rumunskoj ligi. Takvi im igraju. Ko god kaže da su oni puno bolji od nas laže. Barbarez ni sam ne vjeruje u to već je blefirao, Lucescu je nasjeo i šokirao se kad nismo izašli da se branimo.
Kad se uzme u obzir teško gostovanje u Bukureštu odakle se rijetko nose bodovi kući , vatrenu atmosferu i psihološki pritisak zbog rezultatskog imperativa onda je ova pobjeda još veća.
Selektor i stručni štab su odradili odličan posao sa kvalitetom limitiranim kadrom .
Bravo

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
S tim da smo zadnju izgubili protiv Kipra, red bi bio da ih dobijemo ovaj put, pa makar to bila traljava pobjeda nakon ovih hendikepova...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Zanimljivo da je Gigovic postao jedan od najmladjih igraca koji su zabili za BiH u zvanicnim utakmicama
Salihamidzic 19
Dedic 20
Dzeko 21
Hajrovic 22 i 1 mjeseci
Ahmedhodzic 22 i 6 mjeseci
Gojak 22 i 6 mjeseci
Topic 22 i 9 mjeseci
Gigovic 22 i 11 mjeseci
Ibisevic 23
Fakticki tri igraca na listi su novija generacija Dedic (23), Gigovic (22) i Ahmedhodzic (25)
Trebalo nam je malo ovog dugo vremena zabijaju ovi +25
Salihamidzic 19
Dedic 20
Dzeko 21
Hajrovic 22 i 1 mjeseci
Ahmedhodzic 22 i 6 mjeseci
Gojak 22 i 6 mjeseci
Topic 22 i 9 mjeseci
Gigovic 22 i 11 mjeseci
Ibisevic 23
Fakticki tri igraca na listi su novija generacija Dedic (23), Gigovic (22) i Ahmedhodzic (25)
Trebalo nam je malo ovog dugo vremena zabijaju ovi +25
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Evo pogledao ponovo...i iz ove ekipe koja je bila na terenu je zaista izvučen max.Kada se sada lagano pogleda Rumuni jesu u drugom imali taj neki posjed ali su imali realno jednu jedinu dobru šansu kada je Vasilj odbranio nogom..ostalo ono glavom ,nogom iz okreta...ma toga ima gomila na svakoj tekmi ..može ući može ne ući..sada tražiti zamjerke svsko može i ima ih ali je pitanje da se nedostatci mogu ispravitimi realno nemamo više ni Pjanu,ni Misketa...i kreativnost pogotovo kroz sredinu je nula ..i bojim se da će tako i ostati .Džeko je realno i dalje babo repke..u prvom je ja mislim dobio 100% vazdušnih duela...primi lopti,proslijedi,zadrži...uposli.narvano bude i grešaka..u drugom Baždar uzeo nula lopti .tačno vidiš kada mu lopte ide da je već unaprijed izgubljena..iznenadio me tromošću i sporošću...onu šansu ne vrijedi ni komentarisati ..ja lično bih više iz onog izvukao...kako samo trči smotano prema golu,bori sa loptom,sa sobom...i još lob..sve jasno
Naravno da je Rumunija kontrolisala 2.poluvrijeme jer je to kvalitetna ekipa koja je svim silama ganjala rezultat.
Ko prati fudbal valjda zna da bismo mi imali veći posjed lopte da smo gubili nakon 1.poluvremena.
To je tako u svijetu fudbala, pogotovo kada je riječ o ekipama koje kvalitetom ne odskacu nesto jedna od druge.
Sto se tice utakmice protiv Kipra teško je pretpostaviti bilo sta kada je ovaj SS u pitanju, što i nije loše u ovom trenutku. Ali evo, za početak:
Bazdar - koliko god je bio trom i spor protiv Rumunije, mislim da ce njemu ponajviše leci protivnik kao sto je Kipar, gdje ćemo imati posjed, a on priliku da kombinuje na malom prostoru, za što mislim da je vrlo dobar u tome.
Muharemovic umjesto Radeljica će vjerovatno biti jedna od dilema - da li Muharemovicu dati prednost zbog protivnickih kontri jer je brzi i okretniji ili ipak Radeljicu zbog skok igre jer će biti prekida podosta vjerovatno, a i pas igre.
Bašić - mišljenja sam da se ova utakmica ubila za njega ako je fizički na nivou jer mu je tek krenula polusezona.
Ako ne on, onda očekujem Hajradinovica u startnih 11 jer nemamo drugog igrača koji zna momentalno opaliti izvan 16.
Nadam se Dediću na beku jer je on opasniji kada se protiv ovakvih protivnika zaleti s centra nego kada igra na postavljenu odbranu. Moze biti da griješim i volio bih da me razuvjeri. Mozda vremenom zahvaljujući ofanzivnijoj ulozi u Marseju i mi profitiramo, ali moj dojam je zasad drugačiji.
Ko prati fudbal valjda zna da bismo mi imali veći posjed lopte da smo gubili nakon 1.poluvremena.
To je tako u svijetu fudbala, pogotovo kada je riječ o ekipama koje kvalitetom ne odskacu nesto jedna od druge.
Sto se tice utakmice protiv Kipra teško je pretpostaviti bilo sta kada je ovaj SS u pitanju, što i nije loše u ovom trenutku. Ali evo, za početak:

Bazdar - koliko god je bio trom i spor protiv Rumunije, mislim da ce njemu ponajviše leci protivnik kao sto je Kipar, gdje ćemo imati posjed, a on priliku da kombinuje na malom prostoru, za što mislim da je vrlo dobar u tome.
Muharemovic umjesto Radeljica će vjerovatno biti jedna od dilema - da li Muharemovicu dati prednost zbog protivnickih kontri jer je brzi i okretniji ili ipak Radeljicu zbog skok igre jer će biti prekida podosta vjerovatno, a i pas igre.
Bašić - mišljenja sam da se ova utakmica ubila za njega ako je fizički na nivou jer mu je tek krenula polusezona.
Ako ne on, onda očekujem Hajradinovica u startnih 11 jer nemamo drugog igrača koji zna momentalno opaliti izvan 16.
Nadam se Dediću na beku jer je on opasniji kada se protiv ovakvih protivnika zaleti s centra nego kada igra na postavljenu odbranu. Moze biti da griješim i volio bih da me razuvjeri. Mozda vremenom zahvaljujući ofanzivnijoj ulozi u Marseju i mi profitiramo, ali moj dojam je zasad drugačiji.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Baš je relevantan nadimak koji koriste kempes, Justin i Goretzka jbtQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 mar 2025, 13:29valjda trnokop moze zaokruziti ovu partiju iz rumunije golovima u zenici cime bi kupio dodatno navijace i priblizio se uklanjanju svog cuvenog nadimka

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Kad je Rumunija(istina kompletna) mogla Kipra rutinirat u LN 0-3 i 4-1 mozemo i mi ucerat neku pa taman neregularno za 1-0 i svi rahat, bodovi se samo broje 

U ovom Kipru 95% igraca igra u domacem prvenstvu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koliko smo tako puta pisali, pa nas ljudi dobijali 3 razlike, samo hladno i polako ovo više nije fudbal prije 20 godina da ima laganog protivnika, danas svi igraju i svi znaju igrati. Utakmicu po utakmicu hladne glave!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.