Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 jan 2025, 10:11
Ovaj intervju Hasica je jos jedan dokaz i potvrda koliko je Bosnjo kao covjek i opcenito kao narod uklet, proklet, na gubljenje i ponizenje, i na nepravdu osuđen. Jos jedan dokaz da na ovom svijetu nema pravde.
Vjerovatno je to i Bozija odredba.
Momka je prozivljavao torture od djetinjstva, nepravdu pratio sam ga od djetinjstva otkako je zaigrao Dinamo milina bilo gledati ga.
I taman kad je trebao da se vine u zvijezde jer je to vec kao kadet najavljivao, i kad je poceo igrat redovno u Besiktasu nakon svih sranja do tad koje je prezivio, pocinje i dolazi na naplatu taj maler ukletog i na ponizenja i neuspjeh osudjenog Bosnje i povreda koju 90% nasih talentovanih igraca fasuje i to bas u usponu karijere...dobro se i izvukao sta je sve prosao.
I interesantno sve ove zajebancije se događaju baš finim momcima patriotama velikim, vernicima kao npr Dedic trenutno,Gazibegovic, Huskovic, Hasic, sjecam se i Zolotica tad koji je doktorirao bio poziciju zadnjeg veznog, Rijad Smajic, nekad, Ibisevic....
Imam osjecaj cak da nam i Bog ne da se poklopi, da uhvatimo taj neki korak za ovim prosjekom koji nisu nista bolji i talentovaniji od nas ali bar nisu pehovi i luzeri pa izvuču neke rezultate.
Jednostavno sve vise pocinjem misliti da smo mi ovdje osuđeni na prezivljavanja i ponizenja i neuspjeh nesto kao braća Palestinci...ma koliko ovo sto kazem jadno i banalno zvučalo vjerovatno je takva Bozija odredba.
Sad imamo taj hajp ooko Kerima i Esmira...kakve smo mi popišane srece bojim se samo da i njiih ne zadesi kakav peh i nema tu igrača više.
Ne trazimo nista, samo malo srece i pravde u ovom nepravednom svijetu i ovom nepravednom podneblju.