Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Neko je krv svoju lio da bi ti musliman bio
1946-1987
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Izdrzi jos malo. Iskusenja svakakvih.VensanKasel je napisao/la: ↑23 mar 2025, 17:06Ima 8 parkinga , ali valja hodati 100-200 metara , đe ćeš tosamoposmatram je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:02Jeli zbog dzamije ili naselje nije dimenzirano za ovoliki broj auta?VensanKasel je napisao/la: ↑23 mar 2025, 15:34
Nijedna kazna napisana , nema veze je li cesta , zelena površina ili trotoar![]()
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
to je odlika dosta danasnjih vjernika nazalost mnogi od njih dolaze u dzamiju i nemaju osjecaj realnosti i svjesti za desavanja oko sebe smetaju li nekome njihovi postupci o tome se ne razmislja ni 1% a osnovni postulat vjere je da ne smijes drugom smetat i uzurpirati ga ni pod koju cijenu
da ne spominjemo ove neke kojima je vjera samo krinka za svoje prevarantske radnje
da ne spominjemo ove neke kojima je vjera samo krinka za svoje prevarantske radnje
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Najlakse je reci nisam ja, dok cini ocito.samoposmatram je napisao/la: ↑23 mar 2025, 17:01Nisam ja Dayton.OldTownDistrict je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:09Upravo si u predhodnom sopstvenom postu podjelio Bosnu.samoposmatram je napisao/la: ↑23 mar 2025, 15:51
Sdp, ns, nip i sds,pdp i zpir.
Dijeli se sve vise biracko tijelo sto je dobar znak.
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Ok.OldTownDistrict je napisao/la: ↑23 mar 2025, 18:37Najlakse je reci nisam ja, dok cini ocito.samoposmatram je napisao/la: ↑23 mar 2025, 17:01Nisam ja Dayton.OldTownDistrict je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:09
Upravo si u predhodnom sopstvenom postu podjelio Bosnu.
U Sarajevu nema 2% ozbiljnih i iskrenih vjernika. Bira se iz vjere sto ti odgovara da postujes.QUARTERBACK je napisao/la: ↑23 mar 2025, 18:32to je odlika dosta danasnjih vjernika nazalost mnogi od njih dolaze u dzamiju i nemaju osjecaj realnosti i svjesti za desavanja oko sebe smetaju li nekome njihovi postupci o tome se ne razmislja ni 1% a osnovni postulat vjere je da ne smijes drugom smetat i uzurpirati ga ni pod koju cijenu
Ko su ti 2%?Mogli je napisao/la: ↑23 mar 2025, 18:53U Sarajevu nema 2% ozbiljnih i iskrenih vjernika. Bira se iz vjere sto ti odgovara da postujes.QUARTERBACK je napisao/la: ↑23 mar 2025, 18:32to je odlika dosta danasnjih vjernika nazalost mnogi od njih dolaze u dzamiju i nemaju osjecaj realnosti i svjesti za desavanja oko sebe smetaju li nekome njihovi postupci o tome se ne razmislja ni 1% a osnovni postulat vjere je da ne smijes drugom smetat i uzurpirati ga ni pod koju cijenu
Ne konta on ni sta je rekao. Pa kazu nebitno je koliko se ide u skolu, praksa je glavna i iskustva stecena na ulici.OldTownDistrict je napisao/la: ↑23 mar 2025, 18:37Najlakse je reci nisam ja, dok cini ocito.samoposmatram je napisao/la: ↑23 mar 2025, 17:01Nisam ja Dayton.OldTownDistrict je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:09
Upravo si u predhodnom sopstvenom postu podjelio Bosnu.
Čudo glupom Bošnji i za ovo nisu dijasporci krivi.samoposmatram je napisao/la: ↑23 mar 2025, 18:17Izdrzi jos malo. Iskusenja svakakvih.VensanKasel je napisao/la: ↑23 mar 2025, 17:06Ima 8 parkinga , ali valja hodati 100-200 metara , đe ćeš tosamoposmatram je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:02
Jeli zbog dzamije ili naselje nije dimenzirano za ovoliki broj auta?![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako misliš na ova parkirana auta oko džamije, onda griješiš. A ako misliš na to (kao i ja npr) da svaka mahala i naselje u Sarajevu imaju po bar jednu džamiju, onda je to drugo. Ja stvarno ne kontam ovoliku pomamu za tom džamijom. Jer ta džamija nit je Mesdžidul Aksa, nit džamija Allahovog poslanika s.a.v.s. a niti Mesdžidul Haram, gdje je svaki namaz po nekoliko hiljada puta vrijedniji, pa da se toliko hrli u nju.
Bio sam prisutan na jednoj džumi gdje imam na hutbi govori o tome koliko je nekome njegov namaz ispravan, a da je pri dolasku na taj namaz nekog ugrozio.
A sa slika možemo vidjeti da se itekako neko ugrozio time što je neki bahil dobio upalu imana, pa ko veli daj da ja klanjam, a gdje ću parkirati koga zaboli klinac.
Citirao sam tekst ilahije koju je neko objavio na prosloj stranici i tjt.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 mar 2025, 19:48Ako misliš na ova parkirana auta oko džamije, onda griješiš. A ako misliš na to (kao i ja npr) da svaka mahala i naselje u Sarajevu imaju po bar jednu džamiju, onda je to drugo. Ja stvarno ne kontam ovoliku pomamu za tom džamijom. Jer ta džamija nit je Mesdžidul Aksa, nit džamija Allahovog poslanika s.a.v.s. a niti Mesdžidul Haram, gdje je svaki namaz po nekoliko hiljada puta vrijedniji, pa da se toliko hrli u nju.
Bio sam prisutan na jednoj džumi gdje imam na hutbi govori o tome koliko je nekome njegov namaz ispravan, a da je pri dolasku na taj namaz nekog ugrozio.
A sa slika možemo vidjeti da se itekako neko ugrozio time što je neki bahil dobio upalu imana, pa ko veli daj da ja klanjam, a gdje ću parkirati koga zaboli klinac.
Sto se tice parkiranja i polemike oko te dzamije, slazem se s tobom. Nit bi kad preskocio svoju dzamiju samo zbog toga da odem u neku drugu klanjati dzumu ili teraviju nit bi se kad parkirao na sred ceste pa makar i propustio klanjati u dzematu zbog toga.
Taman je to i moglo proci u 18. vijeku
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma Fahd je tu preko 20 godina , nije bilo nikad problema do unazad 5-6 godina . Ok sad je više auta , dosta raje sa Vojničkog parkira u B-Fazi , ali ima 8 parkinga gdje ima mjesta uredno da parkiraš i maksimalno 200 metara pješke ...halabuka je napisao/la: ↑23 mar 2025, 19:56Citirao sam tekst ilahije koju je neko objavio na prosloj stranici i tjt.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 mar 2025, 19:48Ako misliš na ova parkirana auta oko džamije, onda griješiš. A ako misliš na to (kao i ja npr) da svaka mahala i naselje u Sarajevu imaju po bar jednu džamiju, onda je to drugo. Ja stvarno ne kontam ovoliku pomamu za tom džamijom. Jer ta džamija nit je Mesdžidul Aksa, nit džamija Allahovog poslanika s.a.v.s. a niti Mesdžidul Haram, gdje je svaki namaz po nekoliko hiljada puta vrijedniji, pa da se toliko hrli u nju.
Sto se tice parkiranja i polemike oko te dzamije, slazem se s tobom. Nit bi kad preskocio svoju dzamiju samo zbog toga da odem u neku drugu klanjati dzumu ili teraviju nit bi se kad parkirao na sred ceste pa makar i propustio klanjati u dzematu zbog toga.
Unazad 5-6 godina je ovako postalo , jer prije je policija regulisala sad ih boli ona stvar .
Ma papnluk u Sarajevu opasno raste , neki dan drug mi na posao dođe u majici na kojoj piše ko ti je onako najdraži , od one Keljmendijeve kučke fora kao neka ... Troje djece ima lik

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
“Ovdje je sada igra moći. Ili će oni putem hibridnih institucija nametnuti svoju volju ili ćemo mi istrajati i dokazati da oni ne mogu ovdje da djeluju”, izjavio je Dodik.
Najjasnija recenica.
Najjasnija recenica.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nisam iz Sarajeva pa ne znam kakva je situacija s parkingom tu. Ne znam ni ko je Keljmendi. Jesi probao zvati policiju kad se ovo desi?VensanKasel je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:02Ma Fahd je tu preko 20 godina , nije bilo nikad problema do unazad 5-6 godina . Ok sad je više auta , dosta raje sa Vojničkog parkira u B-Fazi , ali ima 8 parkinga gdje ima mjesta uredno da parkiraš i maksimalno 200 metara pješke ...halabuka je napisao/la: ↑23 mar 2025, 19:56Citirao sam tekst ilahije koju je neko objavio na prosloj stranici i tjt.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 mar 2025, 19:48
Ako misliš na ova parkirana auta oko džamije, onda griješiš. A ako misliš na to (kao i ja npr) da svaka mahala i naselje u Sarajevu imaju po bar jednu džamiju, onda je to drugo. Ja stvarno ne kontam ovoliku pomamu za tom džamijom. Jer ta džamija nit je Mesdžidul Aksa, nit džamija Allahovog poslanika s.a.v.s. a niti Mesdžidul Haram, gdje je svaki namaz po nekoliko hiljada puta vrijedniji, pa da se toliko hrli u nju.
Unazad 5-6 godina je ovako postalo , jer prije je policija regulisala sad ih boli ona stvar .
Ma papnluk u Sarajevu opasno raste , neki dan drug mi na posao dođe u majici na kojoj piše ko ti je onako najdraži , od one Keljmendijeve kučke fora kao neka ... Troje djece ima lik![]()
-
- Kontakt:
Pa mi ne možemo tamo da djelujemo. Da možemo, reagovali bi već.
Evo nekakve izbore u RSu najavljuje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.