Ko i neki dan

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tačno sam znao šta slijedi ako ih Srbija pobijedi. Ponovo mi idemo omalovažavati nekoga.
Pao si na tiketu, sutra ce ti tek javiti
Na 3 milje dižem 23 milje. Sve se poklopilo.
Daj nam prvih 11 i formaciju
Mozda ako si na Hrvatsku igrao, vidim 9 kvota
Ne znam iskreno, nisam ni razmisljao o tome nakon pobjede
Krenulo bi to i bez pobjede Srbije, ako ostvarimo do utakmice sa njima 12 bodova. Znas da nama malo treba da se uzdignemoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 20:26Pobjeda Srbije nad Austrijom je vjerovatno najgora stvar koja nam se mogla desiti. Sad će polako krenuti euforija i narativ da smo jači od njih.
Klikni uplati listic pa onda slikaj hahaha konjino
A dobro, ako dočekamo njih sa 12/12 na domaćem terenu i treba ući u utakmicu sa ciljem da se pobjedi i izbori prvo mjesto, samo se bojim da mediji i javnost ne stvore takvu atmosferu u kojoj će se igrači izgubiti. Ne bi bio prvi put.DamirT je napisao/la: ↑23 mar 2025, 20:28Krenulo bi to i bez pobjede Srbije, ako ostvarimo do utakmice sa njima 12 bodova. Znas da nama malo treba da se uzdignemoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 20:26Pobjeda Srbije nad Austrijom je vjerovatno najgora stvar koja nam se mogla desiti. Sad će polako krenuti euforija i narativ da smo jači od njih.![]()
Steta sto nije dodaoCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 20:33
Samo Dedić desno, Memić lijevo. Gledam ovu kontru što istrčaše, da je Memić prebacio loptu na Dedinu stranu, možda bi ovaj i zabio.![]()
Bilo je gore sinoc, ali evo zapad je gotov otisao, jos ova dva sektora, jug i sjever ima puno. A valjda bar istok bude pun, ne znam kako se to dodijelilo jer nije bilo u prodaji
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14 i 28 gostiju.