Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Ja mislim da ce ova pobjeda protiv rumuna odigrati ulogu na motiv i rasterecenost i da cemo Kipra dobiti sa 2 razlike. Barbarez je siguran u ono sto radi i smoje strane ima podrsku
Da se razumijemo, licno ja vise nemam pojma sta je penal a sta nije jer se ovakvih situacija kamara ne svirne kao penal a neke situacije za koje apsolutno smatram da su penali ne budu svirane pa zato i nisam dao komentar po pitanju ove situacijekillafrommanilla je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:13pasodelmar je upravo to. prvi post i upis na forumu je na temi sergej barbarez. sad jbg ti to ne vidis jer ste u 80% stvari na istoj strani, ali to ti je tako. za tebe to ne misli niko ovdje, iako si malo puko ****.ga al to je od ljubavi![]()
mislim, brat HariTZ mu zalijepio pravilnik, objasnio elemente po kojima nije trebao biti penal, on zalijepio Adnana Gusu i njegovo misljenje drzi kao relevantno. mozda ne navija protiv reprezentacije, ali protiv ove s barbarezom sigurno jeste.
eto npr. da je neko stavio da je Guso rekao da nije penal, prvi bi on ismijao izvor i sprdao se ovdje s "Barbarez Fan Boysima" koji citiraju Gusu. zar nije tako![]()

Cinjenica je jedna, da se ovo ne svirne u nasoj ligi npr. Madalovoj Slobodi u borbi za opstanak ili Sarajevu protiv Borca, nasem Velezu protiv Zrinjskog ne bi se moglo ostat od plakanja i prozivanja svih nas ako cemo realno

Kada je u pitanju Paso, on se uhvatio misljenja Guse i tako diskutuje(legitimno) iz prostog razloga sto se postavio tako da vjeruje nekome ko je bio profesionalni fudbaler i ta osoba je u svakom smislu kredibilnija za komentar od svih ovih forumasa zajedno sto ga prozivaju jer cisto sumnjam da je iko od njih igrao jacu ligu od Druge lige FBiH-Sjever

Ovo se moze poravnat sa situacijom gdje oni spinuju kako smo mrzitelji Barbareza i reprezentacije jer kritikujemo uz argumente nesvjesni da ga kritikuju u tim trenucima i ljudi koji su do jucer dijelili svlacionicu s njim(Baljic i Bolic npr).
Kada im se postavi to pitanje tjst kako gledaju na te stvari ili odu na neku 18tu temu ili nista ne odgovore(cudno bas).

Slicna stvar sa ovim oko formacija, madal hurem i GG3 kao da su jedva docekali da kazu kako ne treba igrat s 4 pozadi jer je protiv Madjarske kuci izgledalo lose i sada kada smo odigrali top u njoj pojela maca jezik,

Mslm ne znam sto je toliki problem priznat svoju gresku kao sto smo babodzeko i ja uputili izvinjenje Barbarezu za sve i priznat da se pogrijesilo a ne tjerat neki inat nesvjesni koliko su kontradiktorni jer su najavljivali 3. Mjesto a ja sam rekao da je ovdje 2. Mjesto uz sve okolnosti minimum i skroz realno ocekivat.
P.S.- nenormalno si mi porastao u ocima za razliku od pojedinih, doslijedan si ako nista za razliku od njih

Rekao sam vec da su 4 boda imperativ u ove 2 utakmice pa ukoliko sutra i bude x necu kritikovati jer je cilj ispunjen iako taj cilj trenutno nikoga ne zadovoljava

Ako budemo dobili kipar eto mirsinog malo, ucviljen hoce nazad u repkuDirektorcic je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:23Ja mislim da ce ova pobjeda protiv rumuna odigrati ulogu na motiv i rasterecenost i da cemo Kipra dobiti sa 2 razlike. Barbarez je siguran u ono sto radi i smoje strane ima podrsku

-
- Kontakt:
Moze samo ako se razvedekempes je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:56Ako budemo dobili kipar eto mirsinog malo, ucviljen hoce nazad u repkuDirektorcic je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:23Ja mislim da ce ova pobjeda protiv rumuna odigrati ulogu na motiv i rasterecenost i da cemo Kipra dobiti sa 2 razlike. Barbarez je siguran u ono sto radi i smoje strane ima podrsku![]()

- katalinski
- Kontakt:
A valjda ce i barbarez malo takticniji biti ubuduce prema novinarima , a i sprijeciti da informacije koje remete tim i atmosferu dodju do medija prije utakmice.
Ako se nesto promijenilo to je njegovo izdanje uz aut liniju, bio je agresivniji , bodrio igrace i davao upute; nije kao simeone ali neki napredak od onog pasivnog vodjenja utakmica u LN
Ako se nesto promijenilo to je njegovo izdanje uz aut liniju, bio je agresivniji , bodrio igrace i davao upute; nije kao simeone ali neki napredak od onog pasivnog vodjenja utakmica u LN
Ajvatar
-
- Kontakt:
Vala ni u LN nije bio pasivan, cijelo vrijeme je nešto rukama pokazivao, dovikivao ih i svašta nešto. Nismo jednom ovdje to komentarisali u fazonu šta im sad sufliraš, to si trebao na treninzimakatalinski je napisao/la: ↑24 mar 2025, 00:02A valjda ce i barbarez malo takticniji biti ubuduce prema novinarima , a i sprijeciti da informacije koje remete tim i atmosferu dodju do medija prije utakmice.

Ma sta ce kockar, neznalica, pokeras!
Nema on pojma… bolji je Savo Milosevic
Nema on pojma… bolji je Savo Milosevic

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sad će Barbarez preko noći postati naš najbolji trener IKADA ako kojim slućajem pobjedimo Kipar. Do juče mu večina sve po spisku, danas je nacionalni junak, sutra tko zna šta. Ne znam samo kako bi raja reagovala ako se nedaj Bože kojim slučajem okliznemo protiv Kipra.
Stalno klackalica.
Stalno klackalica.
Ako nas odvedu na Mundijal s ovim igracima normalno da ce ici ispred Susica bez obzira na grupu, jer na kraju rezultat je jedino mjerilo osim Mesi Bazdarevicudzemil je napisao/la: ↑24 mar 2025, 07:53Sad će Barbarez preko noći postati naš najbolji trener IKADA ako kojim slućajem pobjedimo Kipar. Do juče mu večina sve po spisku, danas je nacionalni junak, sutra tko zna šta. Ne znam samo kako bi raja reagovala ako se nedaj Bože kojim slučajem okliznemo protiv Kipra.
Stalno klackalica.

Paso@Da se penal svirao, narod i ovaj forum bi se digli protiv guranja Tahirovica u prvih II i stim bi prvo njihov idol Barbarez bio na udaru.
Ovdje gore je Paso ogolio sam sebe.
Penal je po njemu trebao biti da se pokrene atmosfera linča prema jednom od naših igrača i da se nastavi hajka na selektora.
Očigledno je zbog sopstvenih frustracija i animoziteta prema selektoru navijao protiv sopstvene repke.
Već je bio proslavio izjednačenje, ali zayebo ga sudija.
Paso@Ne može niko (a kamoli ove bebe) osporiti Bošnjackim sinovima ljubav prema domovini koji se ne libe reći ono što stvarno misle. Nismo prelivode ni miševi brate. Da završimo sa ovom temom, idemo pobijediti Kipar
.
[/quote]
Bošnjački sinovi, ljubav prema domovini?
Floskule za širu upotrebu koje treba da posluže vjerodostojnosti njegovih tvrdnji.
Samo još jedan dokaz da se najveće hulje kriju iza patriotizma.
Ovdje gore je Paso ogolio sam sebe.
Penal je po njemu trebao biti da se pokrene atmosfera linča prema jednom od naših igrača i da se nastavi hajka na selektora.
Očigledno je zbog sopstvenih frustracija i animoziteta prema selektoru navijao protiv sopstvene repke.

Već je bio proslavio izjednačenje, ali zayebo ga sudija.

Paso@Ne može niko (a kamoli ove bebe) osporiti Bošnjackim sinovima ljubav prema domovini koji se ne libe reći ono što stvarno misle. Nismo prelivode ni miševi brate. Da završimo sa ovom temom, idemo pobijediti Kipar

[/quote]
Bošnjački sinovi, ljubav prema domovini?
Floskule za širu upotrebu koje treba da posluže vjerodostojnosti njegovih tvrdnji.
Samo još jedan dokaz da se najveće hulje kriju iza patriotizma.

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Sta kaze Guso, dobijamo li Kipar 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mene zanima u slucaju loseg rezultata hoce li se trazit otkaz Barbi i SŠ?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Misliš ako završi 1:0 ili gluho bilo 0:0, predviđam napad na selektora i SŠ već u studiju od kockoglavog Zukanovića i stručnjaka Cvike dok se Meša u pozadini kadra nudi Vici za Barbinu poziciju.

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Iznenadit ce nas
-
- Kontakt:
Naravno. Svako u ovoj državi i sa i bez škole ikakve zna da smo mi Brazil za Kipar i ukoliko kiksamo, glavom treba da plate odgovorni.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Koji jadnik. Samim tim sto se poistovjećujes s Pasodelom govori dovoljno o tebi.fanatik19 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:32
Kada je u pitanju Paso, on se uhvatio misljenja Guse i tako diskutuje(legitimno) iz prostog razloga sto se postavio tako da vjeruje nekome ko je bio profesionalni fudbaler i ta osoba je u svakom smislu kredibilnija za komentar od svih ovih forumasa zajedno sto ga prozivaju jer cisto sumnjam da je iko od njih igrao jacu ligu od Druge lige FBiH-Sjever![]()
Ovo se moze poravnat sa situacijom gdje oni spinuju kako smo mrzitelji Barbareza i reprezentacije jer kritikujemo uz argumente nesvjesni da ga kritikuju u tim trenucima i ljudi koji su do jucer dijelili svlacionicu s njim(Baljic i Bolic npr).
Kada im se postavi to pitanje tjst kako gledaju na te stvari ili odu na neku 18tu temu ili nista ne odgovore(cudno bas).![]()
Slicna stvar sa ovim oko formacija, madal hurem i GG3 kao da su jedva docekali da kazu kako ne treba igrat s 4 pozadi jer je protiv Madjarske kuci izgledalo lose i sada kada smo odigrali top u njoj pojela maca jezik,![]()
Naravno da mu je krivo sto nije sviran penal. Voljeli biste da su selektor i SS nakon LN bili bivši. Šipak bi gledao pobjedu protiv Rumunije da su oni bili bivši. Vi ne možete vidjeti suštinu i to je vas najveći problem.
Znaci "legitmno" je kada se taj lik poziva na Gušu, ali u isto vrijeme zanemarujes njegovo izvrtanje riječi?! Ah da, vi svakako svako malo vadite stvari iz konteksta, tako da vam to nije strano.
Je li legitimnije mišljenje Guše ili glavnog sudije s pomoćnicima?!
Je li legitimnije mišljenje Guše ili bivšeg rumunskog sudije koji je u oči rekao cijeloj naciji da nije bio penal?! Hinjski zanemarujete mnoge stvari svako malo. Istina je da je bilo elemenata za penal, ali nedovoljno.
Ti i argumenti ste dva različita svijeta. Tvoje površno sagledavanje stvari je pokazatelj da ti kritičko promišljanje nije jača strana i da si u tome veoma limitiran i kratkovid. (Ovaj dio sam ti ranije nekoliko puta objasnjavo ali ti to jednostavno ne možeš pojmiti).
Sto se tice formacije s 4 pozadi, hurem nigdje nije rekao da nije za tu formaciju, nego je opravdavao odluke selektora i SS sto su u početku forsirali s 3 stopera pozadi (kao sto sam sada opravdao opravdano nepozivanje Bajraktarevica i Tabakovica), sasvim logično jer igraš protiv velesila, jer si stalno osakacen neigranjem najvaznijih igraca (Kolasinac, Dedic, Dzeko, Demirovic...nisi imao niti jednu utakmicu da su svi najvazniji zdravi kao sto je to bio slučaj protiv Rumunije), jer ti 7 prvotimaca u klubovima igraju u sličnom sistemu s 3 pozadi (Vasilj, Katic, Kolasinac, Dedic, Gazibegovic, Dzeko, Gigovic...). Sasvim razumljivo ponašanje i djelovanje struke u datim trenucima.
Potom smo protiv Mađarske izašli s 4 pozadi u najvažnijoj utakmici i razbijeni samo tako. Bog zna kako bismo bili razbijeni u Engleskoj s 4 pozadi kada smo imali 15 promjena u sastavu. Naravno da ćeš u startu gledati da zategnes zadnju liniju koliko možeš.
Protiv Rumunije smo bili kompletni napokon. SS odlično skautirao protivnika (i to ste ismijavali), prilagodio formaciju da neutralise njihova najjača oružja, odlično odradili posao. Krenuo s 4 pozadi. Imali onakvog Sunjica koji je prebitan igrač igrao ti s 3 ili 4 pozadi.
U biti, da ti prevedem, razumijem odluke da krenu s 3 pozadi u prijateljskim utakmica kao i u LN, kao što razumijem i zašto su krenuli protiv Rumunije s 4 pozadi.
Evo zamisli samo da nisi imao Kolasinca koji je ispao 5,6 puta kao malo dijete ali se brzo vraćao nazad jer je to Kolasinac...da je bilo ko drugi igrao na lijevom beku umjesto njega sinoć mi bismo imali ogromnih problema i vjerovatno bismo bili kažnjeni. Njegova (Seo) kvaliteta, sama pojava, momentum utakmice i naša kompletnost, kao i manji kvalitet protivnika u odnosu na prethodne protivnike u LN (itd., da ne nabrajam) su presudili u sinoćnoj pobjedi mnogo vise nego to sto smo igrali s 4 pozadi. Da ne nabrajam Malica koji je odigrao bolje 87 minuta nego Gazibegovic 870 minuta, iskopanog Memica koji je u taktickom smislu bio svemirski brod u odnosu na Bajraktarevica, Tahirovica koji je ja napokon u kakvoj takvoj takmicarskoj formi, Barisica koji je odličan i bori se za titulu, spomenutog izvrsnog Sunjica i bla bla.
Mnogo je faktora odigralo ulogu u ovoj pobjedi a ne samo to sto smo igrali s 4 pozadi. Pa i to da smo se na kraju često branili s 5 u liniji.
Od ovog SS očekujem i ubuduće iznenađenja i eksperimentisanja.
Gledat ćemo mi i 352 i 442 i 433 i 343 i sl. (evo da malo banaliziram).
I to sto ti dosta puta neki ne odgovaraju ne znači da si tu u pravu, nego ljudi nemaju vremena za tastaturu kao ti, ili ih stid odgovarati na neke tvoje tvrdnje. Evo upravo mi naumpade da si izbacio one sastave Rumunije vs. BiH 3:0, i to je klasični primjer površnog sagledavanja stvari...kao i ono za Wales. I da ti objasnim, opet ne bi razumio. Kao i kamaru puta do sada. Ti vidiš samo jedan detalj koji tebi paše, a mimo toga ne vidiš 50 drugih detalja. Zato vam i govorim stalno da pogrešno sagledavate stvari, a ti to doživljavaš kao neku uvredu.
Ti vidiš da pored imena Bajraktarevic piše PSV ali ne vidiš da dijete nije igralo fudbal 5 mjeseci i da nije spreman za utakmicu kao sto je ona protiv Rumunije, ne 15 minuta, nego ni 5. Ma ni 1 minutu. Pred njim je vrijeme i nek se dokazuje i nameće.
Nek nam je sretno protiv Kipra, a i tebi nek je sa srećom. Toliko od mene po ko zna koji put. Žali Bože izgubljenog vremena, ali hajd kad si me vec prozvao.
Na stranu jedan potpuno isprazan esej i pokusaj po ko zna koji put vadjenja iz svojih g.ovana na ovom forumu kojeg sam citao i prije negoli sam napravio profil pa znam kakve si sve gluposti valjao nakon kojih bi na neko vrijeme zaboravio sifru od foruma da priznas svoje gluposti ali kad si se vec ovako ispisao pokusacu ti docarat neke stvari jer sam samo jedan u moru forumasa koje pokusas nazvat "povrsnim" bez ikakve osnove.hurem je napisao/la: ↑24 mar 2025, 14:07Koji jadnik. Samim tim sto se poistovjećujes s Pasodelom govori dovoljno o tebi.fanatik19 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:32
Kada je u pitanju Paso, on se uhvatio misljenja Guse i tako diskutuje(legitimno) iz prostog razloga sto se postavio tako da vjeruje nekome ko je bio profesionalni fudbaler i ta osoba je u svakom smislu kredibilnija za komentar od svih ovih forumasa zajedno sto ga prozivaju jer cisto sumnjam da je iko od njih igrao jacu ligu od Druge lige FBiH-Sjever![]()
Kada im se postavi to pitanje tjst kako gledaju na te stvari ili odu na neku 18tu temu ili nista ne odgovore(cudno bas).![]()
Slicna stvar sa ovim oko formacija, madal hurem i GG3 kao da su jedva docekali da kazu kako ne treba igrat s 4 pozadi jer je protiv Madjarske kuci izgledalo lose i sada kada smo odigrali top u njoj pojela maca jezik,![]()
Naravno da mu je krivo sto nije sviran penal. Voljeli biste da su selektor i SS nakon LN bili bivši. Šipak bi gledao pobjedu protiv Rumunije da su oni bili bivši. Vi ne možete vidjeti suštinu i to je vas najveći problem.
Ti i argumenti ste dva različita svijeta. Tvoje površno sagledavanje stvari je pokazatelj da ti kritičko promišljanje nije jača strana i da si u tome veoma limitiran i kratkovid. (Ovaj dio sam ti ranije nekoliko puta objasnjavo ali ti to jednostavno ne možeš pojmiti).
Sto se tice formacije s 4 pozadi, hurem nigdje nije rekao da nije za tu formaciju, nego je opravdavao odluke selektora i SS sto su u početku forsirali s 3 stopera pozadi (kao sto sam sada opravdao opravdano nepozivanje Bajraktarevica i Tabakovica), sasvim logično jer igraš protiv velesila, jer si stalno osakacen neigranjem najvaznijih igraca (Kolasinac, Dedic, Dzeko, Demirovic...nisi imao niti jednu utakmicu da su svi najvazniji zdravi kao sto je to bio slučaj protiv Rumunije), jer ti 7 prvotimaca u klubovima igraju u sličnom sistemu s 3 pozadi (Vasilj, Katic, Kolasinac, Dedic, Gazibegovic, Dzeko, Gigovic...). Sasvim razumljivo ponašanje i djelovanje struke u datim trenucima.
Potom smo protiv Mađarske izašli s 4 pozadi u najvažnijoj utakmici i razbijeni samo tako. Bog zna kako bismo bili razbijeni u Engleskoj s 4 pozadi kada smo imali 15 promjena u sastavu. Naravno da ćeš u startu gledati da zategnes zadnju liniju koliko možeš.
Protiv Rumunije smo bili kompletni napokon. SS odlično skautirao protivnika (i to ste ismijavali), prilagodio formaciju da neutralise njihova najjača oružja, odlično odradili posao. Krenuo s 4 pozadi. Imali onakvog Sunjica koji je prebitan igrač igrao ti s 3 ili 4 pozadi.
U biti, da ti prevedem, razumijem odluke da krenu s 3 pozadi u prijateljskim utakmica kao i u LN, kao što razumijem i zašto su krenuli protiv Rumunije s 4 pozadi.
Evo zamisli samo da nisi imao Kolasinca koji je ispao 5,6 puta kao malo dijete ali se brzo vraćao nazad jer je to Kolasinac...da je bilo ko drugi igrao na lijevom beku umjesto njega sinoć mi bismo imali ogromnih problema i vjerovatno bismo bili kažnjeni. Njegova (Seo) kvaliteta, sama pojava, momentum utakmice i naša kompletnost, kao i manji kvalitet protivnika u odnosu na prethodne protivnike u LN (itd., da ne nabrajam) su presudili u sinoćnoj pobjedi mnogo vise nego to sto smo igrali s 4 pozadi. Da ne nabrajam Malica koji je odigrao bolje 87 minuta nego Gazibegovic 870 minuta, iskopanog Memica koji je u taktickom smislu bio svemirski brod u odnosu na Bajraktarevica, Tahirovica koji je ja napokon u kakvoj takvoj takmicarskoj formi, Barisica koji je odličan i bori se za titulu, spomenutog izvrsnog Sunjica i bla bla.
Mnogo je faktora odigralo ulogu u ovoj pobjedi a ne samo to sto smo igrali s 4 pozadi. Pa i to da smo se na kraju često branili s 5 u liniji.
Od ovog SS očekujem i ubuduće iznenađenja i eksperimentisanja.
Gledat ćemo mi i 352 i 442 i 433 i 343 i sl. (evo da malo banaliziram).
I to sto ti dosta puta neki ne odgovaraju ne znači da si tu u pravu, nego ljudi nemaju vremena za tastaturu kao ti, ili ih stid odgovarati na neke tvoje tvrdnje. Evo upravo mi naumpade da si izbacio one sastave Rumunije vs. BiH 3:0, i to je klasični primjer površnog sagledavanja stvari...kao i ono za Wales. I da ti objasnim, opet ne bi razumio. Kao i kamaru puta do sada. Ti vidiš samo jedan detalj koji tebi paše, a mimo toga ne vidiš 50 drugih detalja. Zato vam i govorim stalno da pogrešno sagledavate stvari, a ti to doživljavaš kao neku uvredu.
Ti vidiš da pored imena Bajraktarevic piše PSV ali ne vidiš da dijete nije igralo fudbal 5 mjeseci i da nije spreman za utakmicu kao sto je ona protiv Rumunije, ne 15 minuta, nego ni 5. Ma ni 1 minutu. Pred njim je vrijeme i nek se dokazuje i nameće.
Nek nam je sretno protiv Kipra, a i tebi nek je sa srećom. Toliko od mene po ko zna koji put. Žali Bože izgubljenog vremena, ali hajd kad si me vec prozvao.
Prva stvar, rekao si da mlatimo praznu slamu sto govorimo da se mora igrat sa 4 pozadi i to automatski daje do znanja kako slijepo branis tu retardiranu odluku strucnog staba gdje se forsiralo 5-3-2 od samog starta bez ikakvog jasnog plana igre. To sto ti i jos par likova gledaju bunker nuzno kroz 5-3-2 formaciju ne znaci da se samo bunker moze efikasno igrat u toj formaciji glupsone. Slovenija je cijel euro bunkerisala efikasno u 4-4-2 sa vrlo skromnim igrackim kadrom protiv velesila kakve su Portugal i Engleska te su ih sveli na mizeran broj prilika. Dakle, teorija da bi nas Englezi razmontirali ti u startu pada u vodu. 5-3-2 od odlaska Ahmedhodzica je nezamisliv s igracima koje mi imamo jer svi ovi stoperi zajedno koji konkurisu za mjesto desnog stopera nemaju njegove kvalitete i to je jasno kao dan svakome ko razumije fudbal.
Ovo za prozivanje da navijamo kontra reprezentacije su fakat vec ozbiljne optuzbe ali cu ispostovat neku osnovnu kulturu i pravila foruma pa te necu vrijedjat iako si apsolutno to zasluzio. Zbog takvih razmisljanja kao tvoje ova drzava i jeste zaostala u svakom pogledu. Cuj da navijam kontra svoje drzave, BOLESNIK
Kada je u pitanju Bajraktarevic, napisao sam xy puta da je zasluzeno ostao bez poziva i da ga licno ja nikada ne bih zvao jer reprezentaciju trebaju ciniti najspremniji igraci u datom trenutku iako za njega konkretno imam misljenje da nam moze biti od koristi 15 20 minuta i u slucaju da je rekreativac a ne profesionalni fudbaler.
Ja sam se u toj situaciji samo slozio sa hasom koji ti je jasno objasnio zasto misli tako a ti si povlacio neke apsurdne teze kako Tahirovic zna sta je evropski fudbal a ovaj ne zna

I Tahirovicu je bas kako si naveo kod Esmira pored imena stajalo samo "Ajax" a status u klubu mu je bio ekvivalentan sa Esmirovim.
Ofiran si svakome na forumu svih ovih mjeseci postao zbog providnog branjenja nekih neodbranjivih stvari koje je svak navodio gdje si na kraju prozvan od velikog broja totalno objektivnih i realnih forumasa zbog takvog stava.
I da, za kraj cu se malo dotaknut Walesa i usporedbe grupa za euro kvalifikacije 2016., 2020. i 2024. gdje si jos jednom u nizu totalno neobjektivno zelio unaprijed stvoriti alibi strucnom stabu bez ikakve osnove.
Kakvi god da su igrači u Walesa, svi su skoro u tom trenutku igrali najjaču ligu na svijetu i to je činjenica. Imao si pored Bejla još Ramseya i Allena koji koliko god da nisu neki ekstra kvalitetni igrači, ne možeš baš tek tako zaigrat u Liverpulu i Arsenalu da ga yebeš.
Btw. Koliko to Austrija ima svjetski kvalitetnih igrača kada oduzmeš Alabu koji ja na izdisaju? Možda 2-3.. Laimer i Sabitzer su klasicni igraci sistema koji ako ne ide nikada ne mogu napraviti razliku kao Bejl npr. Bez obzira sto igraju u Dortmundu i Bayernu.
I u njih baš kao i kod Velšana imaš ovih pomagača iz Freiburga, Werdera ili Mainza.. Za mene ti klubovi nisu ni po čemu kredibilniji od West Hema npr.
U sva 3 navedena slučaja kvalifikacija prije ovog grupe su imale 6 reprezentacija a ova ima 5. U sve 3 grupe smo kao i u svakoj pored 2 najveća konkurenta imali uvijek barem 2 nagazne mine(2016. Izrael i Kipar, 2020. Armenija i Finska t koja je na kraju otišla direktno jer smo Grke konkurencijom smatrali kao i 2024. Island i Luksemburg) dok sada imamo samo Kipar. Ako San Marino smatramo nagaznom minom, ne treba ni igrat kvalifikacije nikako

Babodzeko ti je govorio da očekuje barem 2. Mjesto a ti vučeš paralele i ubacuje u priču tadašnje Italiju i Belgiju

Ovdje je Austrija daleko najveći favorit bez dileme iako je slabija barem duplo negoli i Italija i Belgija tada a bgm i Portugal prije 2 godine.
Hajde sad, razuvjeri ove cinjenice koje sam iznio necim kreativnijim od "povrsan si" jer ocito da ovdje ne bi ostalo 5 likova kada bi forum napustili likovi kojima si tu debilnu floskulu napisao

Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 24 mar 2025, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj fanatik i njegovi botovi dvojnici doslovno zagađuju forum. 

Da, apsolutno, mjesecima su zagadjivali svojim esejima, formacijama, taktikama, bolesnim ismijavanjem SS. Zato je sada sladje nabijati im na nos gadosti koje su pisali.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat