Kao da je selektor tobejarabbi poslanik pa ne smiješ kritiku reći za istog da se ona ne okarakteriše kao "gadost". Kult ličnosti je bolest i potrebno ga je liječiti.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nevjerovatno Allaha mi eto, tacno shvatam sto nam je drustvo u ovakvom kanalu kad procitam ovakve upise. Gora mi je stvar sto quota ovu botinu peruna, tek tad vidim koliko se nisko spustiobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:29"Gadosti koje su pisali"![]()
Kao da je selektor tobejarabbi poslanik pa ne smiješ kritiku reći za istog da se ona ne okarakteriše kao "gadost". Kult ličnosti je bolest i potrebno ga je liječiti.
Pa da gadosti u smislu vrijedjanja i pisanja apsolutnih gluposti. Pa ode gledat Real-Rayo vi ste i to ismijavali. Sta je nego gadost. I ne nije kult licnosti, nek ide sutra ako ce doci neko bolji sto se mene tice sto sam vec i pisao. A za lijecenja ste jedino ti i ostatak klape.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:29"Gadosti koje su pisali"![]()
S obzirom da smo zabili gol "ala Real", ipak se isplatilo njegovo gostovanje na Bernabeu. Svaka čast za Barbu idemo dalje i lagano deranje kiparske buranije večerasMadal je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:39Pa da gadosti u smislu vrijedjanja i pisanja apsolutnih gluposti. Pa ode gledat Real-Rayo vi ste i to ismijavali. Sta je nego gadost. I ne nije kult licnosti, nek ide sutra ako ce doci neko bolji sto se mene tice sto sam vec i pisao. A za lijecenja ste jedino ti i ostatak klape.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:29"Gadosti koje su pisali"![]()
Doduse vec ste na aparatima i to je lijecenje.![]()
Postoji ogromna razlika između pisanja gadosti i ono za šta ti subjektivno smatraš pisanja apsolutnih gluposti. Gadosti su kada nekome spominješ privatni život, porodicu, djecu, rasu, vjeru, odnosno kada koristiš pogrdne riječi kako bi opisao neku osobu.Madal je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:39Pa da gadosti u smislu vrijedjanja i pisanja apsolutnih gluposti. Pa ode gledat Real-Rayo vi ste i to ismijavali. Sta je nego gadost. I ne nije kult licnosti, nek ide sutra ako ce doci neko bolji sto se mene tice sto sam vec i pisao. A za lijecenja ste jedino ti i ostatak klape.
Poenta price je boldirani dio, ne znam da sam u 2025. Ijednom ikakvu uvredu ili pljuvacinu na racun Barbareza napisao prilikom kritikovanja i ocito da si me zamijenio s nekim. Vidis, ja za razliku od tebe procitam sve sto.napises jer jedino tako se moze diskutovati a ti ne zelis da praktikujes isto i zato dolazi do nesporazuma.pa govoris da smo povrsni, licemjeri, jadnici i sl.hurem je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:47
Jedno je kritički osvrt a sasvim drugo pljuvanje i vrijeđanje po svim mogućim osnovama. Ovo drugo vrlo dobro radite i najmanje je tu kritičkog osvrta.
Pljuvanje+vrijeđanje+površno sagledavanje stvari = određeni broj forumasa. Sami ce se pronaći.
A sada Kipar. Taman i da izgubimo, ovaj SS zaslužuje podršku. Naravno da opet neki neće skontati zašto.
Toliko od mene sto se tice pojedinaca.
Sretno selektoru Barbarezu, SS i direktoru Spahicu, najboljoj garnituri IKADA, u daljnjem radu.
#DreamBigDreamBiH![]()
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:53Postoji ogromna razlika između pisanja gadosti i ono za šta ti subjektivno smatraš pisanja apsolutnih gluposti. Gadosti su kada nekome spominješ privatni život, porodicu, djecu, rasu, vjeru, odnosno kada koristiš pogrdne riječi kako bi opisao neku osobu.Madal je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:39Pa da gadosti u smislu vrijedjanja i pisanja apsolutnih gluposti. Pa ode gledat Real-Rayo vi ste i to ismijavali. Sta je nego gadost. I ne nije kult licnosti, nek ide sutra ako ce doci neko bolji sto se mene tice sto sam vec i pisao. A za lijecenja ste jedino ti i ostatak klape.
Ako se dobro sjećam, 90% foruma, medija i navijača na društvenim mrežama je ismijavalo tu stvar jer je nešto što se ne dešava rijetko u reprezentativnom fudbalu kada su u pitanju selektori, ako nađeš sličan primjer, bujrum postavi. Opet, ismijavanje nije = gadost.
Naravno da je kult ličnosti, tebi uopšte nije drago zbog pobjede reprezentacije, nisi nijedan jedini post napisao konkretno o utakmici, o igračima, o igri, tebi je drago zbog Barbareza i da bi došao na forum ovdje pa u svakom drugom postu spominjao "nas" kao da smo neki klan. Tvoji postovi su isključivo usmjereni nama koji smo kritikovali selektora zbog određenih poteza, konkretno na spisku (ja) i dosta njih zbog igre.
A ja sam rekao hiljadu puta i opet ponavljam, protiv svoje reprezentacije ne bih navijao ni da je selektor presuđeni ratni zločinac iz Haaga. Uspjeh moje zemlje je na prvom mjestu.
Ismijavanje selektora sto ide gledati reprezentativca druge reprezentacije je bolesno. Ako vas je 90% to radilo svih 90% niste normalni.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:53Postoji ogromna razlika između pisanja gadosti i ono za šta ti subjektivno smatraš pisanja apsolutnih gluposti. Gadosti su kada nekome spominješ privatni život, porodicu, djecu, rasu, vjeru, odnosno kada koristiš pogrdne riječi kako bi opisao neku osobu.Madal je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:39Pa da gadosti u smislu vrijedjanja i pisanja apsolutnih gluposti. Pa ode gledat Real-Rayo vi ste i to ismijavali. Sta je nego gadost. I ne nije kult licnosti, nek ide sutra ako ce doci neko bolji sto se mene tice sto sam vec i pisao. A za lijecenja ste jedino ti i ostatak klape.
Ako se dobro sjećam, 90% foruma, medija i navijača na društvenim mrežama je ismijavalo tu stvar jer je nešto što se ne dešava rijetko u reprezentativnom fudbalu kada su u pitanju selektori, ako nađeš sličan primjer, bujrum postavi. Opet, ismijavanje nije = gadost.
Naravno da je kult ličnosti, tebi uopšte nije drago zbog pobjede reprezentacije, nisi nijedan jedini post napisao konkretno o utakmici, o igračima, o igri, tebi je drago zbog Barbareza i da bi došao na forum ovdje pa u svakom drugom postu spominjao "nas" kao da smo neki klan. Tvoji postovi su isključivo usmjereni nama koji smo kritikovali selektora zbog određenih poteza, konkretno na spisku (ja) i dosta njih zbog igre.
A ja sam rekao hiljadu puta i opet ponavljam, protiv svoje reprezentacije ne bih navijao ni da je selektor presuđeni ratni zločinac iz Haaga. Uspjeh moje zemlje je na prvom mjestu.
Pošteno, ti smatraš da je ismijavanje = bolesno, ja smatram da nije. "Sjeckali" izjave nismo mi, nego oni koji su postavljali dijelove iz tog intervjua na Instagram.Madal je napisao/la: ↑24 mar 2025, 17:00Ismijavanje selektora sto ide gledati reprezentativca druge reprezentacije je bolesno.
Sjeckanje izjava u stilu nacisticke propagande kako bi ga se ismijavalo je gadost, nego sta drugo. Ulazak na forum svakodnevno da bi licne i zivotne frustracije ovdje ispoljavali je i gadno i bolesno.
I nisam nigdje rekao da navijas protiv repreznetacije. Samo da si bolestan.
Zavisi koje ismijavanje. Najbolesnije je npr sjeckati mu izjave da bi ga se ismijavalo. To su neki novi nivoi. Mada i druge stvari su bolesne, mozda malo manje.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 17:04Pošteno, ti smatraš da je ismijavanje = bolesno, ja smatram da nije. "Sjeckali" izjave nismo mi, nego oni koji su postavljali dijelove iz tog intervjua na Instagram.Madal je napisao/la: ↑24 mar 2025, 17:00Ismijavanje selektora sto ide gledati reprezentativca druge reprezentacije je bolesno.
Sjeckanje izjava u stilu nacisticke propagande kako bi ga se ismijavalo je gadost, nego sta drugo. Ulazak na forum svakodnevno da bi licne i zivotne frustracije ovdje ispoljavali je i gadno i bolesno.
I nisam nigdje rekao da navijas protiv repreznetacije. Samo da si bolestan.
Pisanje kritika na račun selektora ≠ ispoljavanje ličnih i životnih frustracija, niti je to ≠ gadno i bolesno. Selektor nije sveta krava, niti vjerski poslanik.
Ja tebe neću vrijeđati, niti bih kad. Sretno![]()
Boze sacuvaj. Dennis i moze, ali onaj drugi ni pod razno. Za to skidam kapu svima u reprezentaciji.
Ne, ne. Samo obojica da se vrate.
Ovo boldirano bi vrijedilo da Ahmedhodzic nije zakuhao sa makar 3 selektora. Pa nije izbacen jer ga Barbarez ne voli, nego jer je zasluzio. Jos dok je Misimovic bio direktor, lazirao je povrede, sto je Mirso i pokazao na profilu u razgovoru sa Misimovicem.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 17:35Ne, ne. Samo obojica da se vrate.
Info ko je promakla u svim ovim raspravama je da bi bilo drugog poziva Vukovicu.
Ako se radi malog zvalje mogli poniziti nakon sto nas je odj.ebao i uputiti mu drugi, onda ocekujem da se to uradi i pokusa sa najboljim stoperom kojeg imamo. A znamo da ovaj ima puno vise kredita i vaznosti za reprezentaciju.
Znaci principi su pogazeni za jednog, ali na drugom cemo trenirati strogocu? Ali o tome mozemo drugi put.![]()
Dennisa očekujem na sljedećem okupljanju. A Anel se mora javno izvinuti prvo Barbi i Spahi i čitavom SŠ pa onda i svima nama koji toliko volimo i pratimo reprezentaciju. Reprezentacija ga je dovela tu gdje jeste danas,a zbog iste može da napravi ozbiljan transfer. Svaki igrač na svijetu svim srcem želi da igra na WC2026.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.