Isto sam i ja napisao bio. Najbolje poredjenje.

Jos Mirsin mali nije jednom pogrijesio, vec vise puta kod raznih selektora. Treba biti precrtan za sva vremena.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Iskren da ti budem meni nasa odbrana djeluje bolje bez mirsinog placipicke,nek sad gleda preko tv repku...
Dobro si malog Fan Boya pročitao. Njemu je nakon Rumunije skočio dnevni post ratio na 50+, od čega je skoro svaki komentar upućen forumašima koji iznose određenu kritiku na posao Barbareza. Uz to se poziva na neku etiku i kodeks ponašanja, a vrijeđa na ličnoj osnovi i poredi forumaše sa naci-režimom (za ovo bi na svakom zapadnom forumu dobio trajni ban i prijavu) . Nije samo da je upokavan u celovan nego je odvratno dvoličan pri upućivanju kritika na uvijek istu adresu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:53Naravno da je kult ličnosti, tebi uopšte nije drago zbog pobjede reprezentacije, nisi nijedan jedini post napisao konkretno o utakmici, o igračima, o igri, tebi je drago zbog Barbareza i da bi došao na forum ovdje pa u svakom drugom postu spominjao "nas" kao da smo neki klan. Tvoji postovi su isključivo usmjereni nama koji smo kritikovali selektora zbog određenih poteza, konkretno na spisku (ja) i dosta njih zbog igre.Madal je napisao/la: ↑24 mar 2025, 16:39Pa da gadosti u smislu vrijedjanja i pisanja apsolutnih gluposti. Pa ode gledat Real-Rayo vi ste i to ismijavali. Sta je nego gadost. I ne nije kult licnosti, nek ide sutra ako ce doci neko bolji sto se mene tice sto sam vec i pisao. A za lijecenja ste jedino ti i ostatak klape.
Doduse vec ste na aparatima i to je lijecenje.![]()
Dennis i menadžer su se izvinuli selektoru i stručnom štabu i odmah je tu na proširenom spisku, siguran sam da će naredno okupljanje biti tu sa ekipom.
Sreca nismo na zapadu pa se tvoje sjeckanje izjava i spinovanje mogu uporediti sa korijenjima takvog postupanja.PasodelMar je napisao/la: ↑24 mar 2025, 18:20Dobro si malog Fan Boya pročitao. Njemu je nakon Rumunije skočio dnevni post ratio na 50+, od čega je skoro svaki komentar upućen forumašima koji iznose određenu kritiku na posao Barbareza. Uz to se poziva na neku etiku i kodeks ponašanja, a vrijeđa na ličnoj osnovi i poredi forumaše sa naci-režimom (za ovo bi na svakom zapadnom forumu dobio trajni ban i prijavu) . Nije samo da je upokavan u celovan nego je odvratno dvoličan pri upućivanju kritika na uvijek istu adresu.
Za ove ostale Boyse što danonoćno kmeće da Paso navija protiv reperentacije...najbolje vam je da napravite Paso Fan Page pa tamo spamujte temu. Ovaj pećinar perut još želi neku diskusiju, a ne zna ni citirati komentar.
Odoh u miru da se spremim za utakmicu dosta mi i foruma gubljenja živaca i vremena na ovu djecu.
Pale se kao Vulićka kad joj dirneš Dodu, a otprilike su i sa odgovorima tu negdje.
A ona mu oprosti što ga je prevarila.
Dobra formacija. Kipar i treba shvatiti kao Njemačku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.